K9 Shop logo

K9 Shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
K9 Shop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1138
K9 Shop logo
Website
k9shop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen bij K9 Shop

Je liefde voor dieren rijst de pan uit en je hebt daarom alles over voor je dierlijk maatje. Voordat je een hele webshop gaat leeg kopen door het aanschaffen van leuke speeltjes, voeding en nog meer verwenproducten voor je huisdier, wil je eerst controleren of je op de juiste plek aan het zoeken bent. Dan zit je bij ons aan het juiste adres, want wij hebben alle beoordelingen over K9 shop voor jou op een rij gezet zodat jij 100% zeker goed zit voor deze aankoop. Graag helpen wij jou om de juiste beslissing te maken voor jouw huisdier en jezelf, met behulp van een overzicht aan reviews.

Over K9 Shop

Deze prachtige dierenwinkel is al sinds 2004 dé nummer 1 in webshops voor huisdieren in Nederland & België. Jouw passie voor dieren kan gespiegeld worden aan de passie van de eigenaren, waaruit het idee van de K9 shop is ontstaan. Zij zien een huisdier als een onderdeel van hun hechte familie en genieten van de enthousiasme die hun huisdieren met zich mee brengen. Naast het ruime assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen, is de K9 shop gespecialiseerd in producten voor honden. Dus heb je tuigen of lijnen nodig, benches of trainingsmateriaal, verzorgingsmateriaal voor vacht & huid, dan zit je bij K9 aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor K9 shop?

Nog vóór 2004 werd er met ontzettend veel plezier, en als hobby, trainingen met honden verzorgd door de eigenaren van K9 shop. Deze passie heeft geresulteerd in een webshop voor huisdieren vanaf 2004, waar deskundigheid en enthousiasme bij elkaar werden gebracht in een winkel voor hun favoriete maatjes. De professionaliteit waarmee er gewerkt werd bij de K9 shop werd opgemerkt door internationale organisaties, waardoor K9 shop nu zelfs trainingen verzorgd aan onder andere politiekorpsen. Dankzij deze jarenlange ervaringen weten zijn precies wat jouw hond of huisdier nodig heeft. Heb je hier vragen over? Dan zijn ze makkelijk te bereiken via hun klantenservice zodat ze een advies op maat kunnen verzorgen. Dit lees je ook terug in de recente ervaringen van klanten, die louter positief spreken over de K9 shop.

Is K9 shop betrouwbaar?

Als hondenbezitter ben je waarschijnlijk wel bekend met het wereldberoemde merk Julius-K9. Deze hoogwaardige hondenlijn staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit en K9 shop is de enige shop in Nederland & Vlaanderen die deze hondentuigen mag importeren en verkopen. Meerdere reviews zijn lovend over de service en snelle levering van de K9 shop na hun bestelling van een Julius hondenriem.

Klantenservice en klachten

Service en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij de K9 shop. Hun klanten staan altijd centraal en daarbij speelt hun klantenservice een grote rol. Er wordt daadwerkelijk alles aan gedaan om een bestellingen binnen 2 dagen bij jou thuis te krijgen. Op hun informatiepagina in de K9 shop is alle informatie snel & makkelijk te vinden over verzendtarieven en mogelijkheden. Daarbij is de klantenservice 5 dagen per week telefonisch bereikbaar en de gehele week per mail. Vind je het leuk om de mensen achter de K9 shop eens te leren kennen? Ga dan eens op bezoek bij hun fysieke winkel in Kaatsheuvel. En natuurlijk zijn je huisdieren ook welkom!

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij als dierenvriend je andere vrienden helpen in een zoektocht naar een leuk speeltje voor hun huisdier, laat dan een review achter op onze pagina over je ervaringen met de K9 shop. Hiermee help je andere dierenvrienden in het maken van hun keuze !

Reviews over K9 Shop
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Perfect

Mooie uitvoering en snelle levering

Geplaatst op: 22-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tanya L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snel en netjes

Ik heb hier een bestelling geplaatst en dit proces ging erg gemakkelijk. Vervolgens is alles super snel bij mij thuis geleverd en alles was heel netjes en stevig verpakt zodat er niks zou beschadigen. Erg goed!

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Senna F.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over K9 Shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is K9 Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over K9 Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is K9 Shop actief?

K9 Shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de K9 Shop reviews? Dan kunt u naar de website van K9 Shop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie