Kadootje4kids logo

Kadootje4kids reviews, ervaringen en beoordelingen

Kadootje4kids reviews, ervaringen en beoordelingen
1465
Kadootje4kids logo
Website
Kadootje4kids
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Kadootje4kids

Een zwangerschap is één van de mooiste momenten uit het leven van een moeder en een vader. En zeker wanneer de bevalling in aantocht is of net achter de rug is is het traditie om een cadeautje te geven. Het kraamcadeau is iets dat we allemaal wel kennen. Ben jij op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een vriendin of familie en heb je nog geen idee wat? Dan kan je eens een kijkje nemen op Kadootje4kids. Deze webshop is immers gespecialiseerd in kraamcadeaus. Maar wat is de kwaliteit van die cadeaus? Zijn de ervaringen positief? Spreken de reviews en beoordelingen lovend over Kadootje4kids of net niet? Dat is wat je hier na kunt gaan!

Over Kadootje4kids

Kadootje4kids is een webshop die gespecialiseerd is in allerhande creatieve kraamcadeaus. Het is ook een webwinkel die al een hele tijd actief is binnen de sector. Kadootje4kids is het geesteskind van onderneemster Sandy Dignum, zelf moeder van twee dochters, die al sinds 2004 bezig is met de webshop. Dat verliep de eerste jaren als hobby en is vandaag de dag uitgegroeid tot een fulltime job. Het spreekt dan ook voor zich dat Sandy je bij vragen en/of bij problemen vlotjes verder kan helpen op basis van de rijke ervaring die ze al bezit. De sterke punten van Kadootje4kids zijn dat alles handgemaakt is en je dus ook op maat zaken aan kunt vragen en natuurlijk ook het persoonlijk contact. Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen of nieuwtjes? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Kadootje4kids of gewoon de blog volgen!

Waarom kiezen voor Kadootje4kids?

Op de webwinkel van Kadootje4kids vind je een ruim assortiment aan creatieve en handgemaakte kraamcadeaus voor kersverse moeders en vaders. Zo vind je bij Kadootje4kids onder andere Nijntje artikelen, luiertaarten, baby dekentjes, rompertjes, knuffel doekjes, armbandjes, tal van gehaakte artikelen en nog veel meer. Heb jij een schattig cadeautje gezien dat je absoluut op de kop wilt tikken? Dan kan je de levering verwachten binnen de twee tot vier werkdagen. Voor pakketten binnen Nederland betaal je 5,7 euro verzendkosten tot een gewicht van dertig kilogram./ Voor briefpost betaal je 4,1 euro verzendkosten. Ben je na een aankoop toch plots geen 100% zeker van jouw bestelling? Dan heb je tot 14 dage na ontvangst de tijd om een pakketje retour te sturen. Dit is echter wel niet mogelijk als het gaat om een gepersonaliseerd item.

Is Kadootje4kids betrouwbaar?

Kadootje4kids is al actief in de sector sinds 2004 en kan dan ook steunen op een berg aan ervaring. Bovendien zijn dat vele jaren aan klantervaringen die je na kunt gaan. Je vindt op de webshop dan ook belangrijke informatie zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw-nummer terug. Ook is het zo dat je op de webshop van Kadootje4kids alle nodige contactgegevens terug kunt vinden net als de juiste methode om de klantendienst te contacteren. De website zelf is veilig verbonden met het internet en je kunt op verschillende manieren veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Ten slotte is het ook zo dat Kadootje4kids aangesloten is bij het keurmerk WebwinkelKeur. Kadootje4kids is dan ook absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Bij vragen over eender wat dat te maken heeft met Kadootje4kids kan je altijd zaakvoerster Sandy contacteren. Ook als je een klacht hebt over bijvoorbeeld een levering of over de kwaliteit van de verzonden producten kan je contact opnemen met de klantendienst. Dat kan door telefonisch contact op te nemen of door een mail te sturen. Het is ook mogelijk op één van de sociale media kanalen een berichtje te sturen. Kadootje4kids beschikt over een eigen Instagram, een Facebook en een Pinterest. Bij klachten ontvang je in principe al binnen enkele werkdagen een antwoord terug. Is dit antwoord niet naar wens? Dan kan je verdere stappen ondernemen door bijvoorbeeld contact op te nemen met de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een cadeau voor jezelf of iemand anders bij Kadootje4kids? Dan hebben we heel wat vragen voor je. Hoe was die ervaring? Hoe zou je de overzichtelijkheid van de webshop beoordelen? Is het aanbod voldoende groot? Werd je vlot verder geholpen bij vragen en/of problemen? Hoe zit het met de kwaliteit van de verzonden producten? En kwamen ze op tijd aan? Geef op al deze en meer een antwoord in de vorm van een review op deze pagina. Of vertel ons gewoon wat jij over Kadootje4kids denkt.

Reviews over Kadootje4kids
Gerelateerde bedrijven
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Tegeltjes.com logo
Tegeltjes.com
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke spullen

Dit is echt een super originele website die ik in de laatste tijd heb gezien. Ze verkopen echt leuke producten en het is ook vooral leuk als kado te geven aan iemand!

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dion K.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kadootje4kids
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Tegeltjes.com logo
Tegeltjes.com
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kadootje4kids een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kadootje4kids. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kadootje4kids actief?

Kadootje4kids is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Kadootje4kids reviews? Dan kunt u naar de website van Kadootje4kids gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie