Kentekenopzoeken.nl logo

Kentekenopzoeken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Kentekenopzoeken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
828
Kentekenopzoeken.nl logo
Website
Kentekenopzoeken.nl
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Kentekenopzoeken.nl

Wil jij graag aanvullende informatie over een auto en zoek je specifiek een schaderapport, de onderhoudshistorie of de RDW voertuiggegevens? Dan kan Kentekenopzoeken.nl je altijd verder helpen. De gegevens kunnen soms belangrijk zijn, bijvoorbeeld als je plannen hebt om een auto aan te schaffen. Om Kentekenopzoeken.nl bij jou te introduceren, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Daarna is het aan je zelf en beslis je zelf of jij ook gebruik gaat maken van de diensten van Kentekenopzoeken.nl.

Over Kentekenopzoeken.nl

Kentekenopzoeken.nl kan je extra informatie over een auto geven. In het systeem van Kentekenopzoeken.nl staan alle bekende schades geregistreerd in de indrukwekkende database. Kenteken Zoeken voert een kentekencheck voor je uit waardoor je een compleet overzicht aangeboden krijgt. Ook kan iets gezegd worden over de kilometerstand. Dit omdat deze kilometerstand bij elke onderhoudsbeurs vastgelegd wordt. Voorts kan de specialist nog een RDW check voor je uitvoeren.

Waarom kiezen voor Kentekenopzoeken.nl?

Als je een helder inzicht wilt hebben over specifiek de historie van een auto wat betreft onderhoud en schades, dan schakel je Kentekenopzoeken.nl in. Nadat het kenteken van de auto ingeleverd is, gaat de grote database aan de slag en wordt onderzoek gedaan naar de auto. Op basis van de informatie die uit de check naar voren komt, kunnen vervolgens verschillende rapporten uitgedraaid worden. Bij een kentekencheck krijg je een basisrapport, voor een meer uitgebreid schaderapport betaal je een kleine vergoeding. De kracht van Kentekenopzoeken.nl is de enorme database waarover de onderneming beschikt. In zo goed als alle gevallen kan er vanuit de database nieuwe informatie over de auto gevonden worden. En dat kan precies die informatie zijn die jij zoekt.

Is Kentekenopzoeken.nl betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van deze specialist hoeft niemand ongerust te zijn. Uit de recensies blijkt dat de bestaande klanten de samenwerking met Kentekenopzoeken.nl zeer betrouwbaar vinden. Daarom ook mag Kentekenopzoeken.nl zich ondertussen rijk rekenen met een grote groep loyale klanten. De informatie die vanuit de database naar boven komt, is altijd kloppende en betrouwbare informatie. Om zoveel mogelijk informatie in te winnen, worden ook de gegevens van de Belastingdienst, Marktplaats, ANWB, RDW, AutoTrader en NAP doorgenomen en meegenomen in het eindrapport. Dat zijn stuk voor stuk ook zeer betrouwbare partijen.

Klantenservice en klachten

De specialisten van Kentekenopzoeken.nl staan bekend vanwege de geleverde service. Geen moeite is ze te veel, zo lezen we terug in de beoordelingen van bestaande klanten. Mocht zich een situatie voordien dat je toch een klacht in wilt dienen over deze specialist, dan kan dit op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld het contactformulier gebruiken op de website, zoals een e-mail sturen ook een optie is. Omdat je ook het adres van deze transparante specialist vindt op de website, kun je ook besluiten om de klacht schriftelijk in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen die mensen die een product of dienst gebruikt hebben maken en achterlaten, is voor andere mensen van onschatbare waarde. Ze helpen altijd bij het maken van de beste keuze in elk geval. Van beoordelingen zijn er nooit genoeg. Daarom vragen we of jou in de toekomst ook recensies achter wilt laten. Jij wilt andere mensen toch ook helpen bij het maken van de beste keuze? Daarom rekenen we op je voortaan!

Reviews over Kentekenopzoeken.nl
Gerelateerde bedrijven
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
M2TRADING logo
M2TRADING
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Kentekenopzoeken.nl

Het bedrijf Kentekenopzoeken.nl is geverifieerd door ons. De webshop Kentekenopzoeken.nl is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Kentekenopzoeken.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kentekenopzoeken.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Kentekenopzoeken.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Kentekenopzoeken.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Duidelijke en infromatieve website

Erg handige website voor als je een auto wilt kopen of als je net een nieuwe auto hebt. Je kunt via de site alles vinden over de geschiedenis van je auto. Je kunt bijvoorbeeld ook zien of er veel schade is geweest en een lijst van alle vorige eigenaren.

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijn M.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kentekenopzoeken.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
M2TRADING logo
M2TRADING
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kentekenopzoeken.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kentekenopzoeken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kentekenopzoeken.nl actief?

Kentekenopzoeken.nl is vooral actief in de categorie autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Kentekenopzoeken.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Kentekenopzoeken.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie