KnuffelKado logo

KnuffelKado reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

KnuffelKado reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
840
KnuffelKado logo
Website
KnuffelKado
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen KnuffelKado

KnuffelKado is een webshop die je moet gezien hebben als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau of een geschenkje voor de verjaardag van een kindje. In de webshop vind je namelijk de meest schattige knuffeltjes in diverse kleuren en formaten. Wil je weten of KnuffelKado voor jou wel echt de beste keuze is? Neem hieronder dan eerst de KnuffelKado ervaringen door!

Over KnuffelKado

KnuffelKado is één van de vele webshops van dezelfde ondernemers. Dat wil dus zeggen dat zij heel wat ervaring hebben met de verkoop van artikelen. Het bedrijf draagt daarnaast klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Om die reden biedt het zijn klanten steeds de beste kwaliteit.

Doordat het samenwerkt met de grootste importeurs van Nederland heb je ook steeds heel wat keuze. Bij KnuffelKado vind je zelfs knuffels van bekende merken die hun steentje bijdragen aan een goed doel, waaronder het Anna Pluche Fonds en het Wereld Natuur Fonds.

Waarom kiezen voor KnuffelKado

KnuffelKado is de winkel bij uitstek als je knuffeldieren wilt kopen voor je kind, petekind of een ander kindje in de familie. Een leuk pluchen beestje vinden de kleinsten namelijk altijd heerlijk om te ontvangen. Of je het nu schenkt met een verjaardag of op een andere feestdag, je tovert dus ongetwijfeld een lach op het gezicht van het kapoentje!

Het fijne aan winkelen bij KnuffelKado is dat je er kan kiezen uit een groot aanbod. Je vind er superzachte knuffels in allerlei vormen, kleuren en formaten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor kindjes van verschillende leeftijden en kan je ze schenken bij diverse gelegenheden. Je knuffel wordt bovendien altijd gratis verpakt en je krijgt er steeds een mooi kaartje bij. Na je aankoop wordt het geschenkje snel geleverd in heel Nederland. En het wordt nog beter: doordat KnuffelKado verbonden is met tal van andere webshops kan je ook bloemen, ballonnen en tal van andere artikelen laten bijleveren.

Is KnuffelKado betrouwbaar?

De contactgegevens van KnuffelKado staan duidelijk onderaan de site vermeld. Je kan de webshop ook volgen op Facebook en Twitter. Daardoor weet je dat de site betrouwbaar is.

De webshop is bovendien een gecertificeerd lid van Stichting Webshop Keurmerk sinds 2011. Dat wil dus zeggen dat het grondig gecontroleerd geweest is op betrouwbaarheid. De vele positieve beoordelingen en de hoge algemene score op klanttevredenheid zijn eveneens goede indicatoren dat je op de webshop kan vertrouwen. Als je bij KnuffelKado koopt, doe je dat dus met een gerust hart!

Klantenservice en klachten

Bij eerdere KnuffelKado ervaringen en eventuele vragen of klachten, is het mogelijk om de webshop te bellen. Dit kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur. Ook op een zaterdag kan je bellen tot 13:00 uur.

Neem zeker een kijkje bij de afdeling "Contact", want daar vind je de dagen in het jaar waarop je de webshop niet kan bereiken. Je vindt er bovendien een contactformulier en het e-mail adres van de webshop terug.

Wil jij ook beoordelen?

Recensies zijn de ideale manier om een beter zicht te krijgen op de webshop. Als jij anderen wilt helpen, is het dus een goed idee om je eigen review achter te laten op onze site. Door je ervaringen te delen met potentiele klanten maak jij voor hen het verschil. Twijfel dus niet en laat je beoordeling achter!

Reviews over KnuffelKado

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Dryly logo
Dryly
2 beoordelingen
8
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met KnuffelKado

Het bedrijf KnuffelKado is geverifieerd door ons. De webshop KnuffelKado is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. KnuffelKado is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KnuffelKado maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van KnuffelKado is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van KnuffelKado te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke knuffels

Ik heb hier een aantal leuke knuffels voor mijn kinderen gekocht en zij zijn er super blij mee. De knuffels zijn uitwasbaar wat voor mij erg belangrijk was en ze zijn ook van goede kwaliteit.

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas G.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KnuffelKado


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Dryly logo
Dryly
2 beoordelingen
8
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KnuffelKado een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over KnuffelKado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KnuffelKado actief?

KnuffelKado is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KnuffelKado reviews? Dan kunt u naar de website van KnuffelKado gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie