KroatischeEuromunten logo

KroatischeEuromunten reviews, ervaringen en beoordelingen

KroatischeEuromunten reviews, ervaringen en beoordelingen
5029
KroatischeEuromunten logo
Website
KroatischeEuromunten
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen KroatischeEuromunten

Ben je op zoek naar beoordelingen van KroatischeEuromunten? Wij hebben de ervaringen van andere klanten met dit bedrijf voor je verzameld. Lees hieronder wat mensen vinden van de producten en diensten van KroatischeEuromunten en neem een weloverwogen beslissing voordat je bij dit bedrijf koopt. KroatischeEuromunten is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van munten en bankbiljetten uit Kroatië. Het bedrijf is opgericht met als doel om de Kroatische munten en bankbiljetten voor iedereen toegankelijk te maken. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grootste spelers op de markt voor Kroatische munten en bankbiljetten. Het bedrijf heeft als missie om zijn klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service.

Waarom kiezen voor KroatischeEuromunten?

KroatischeEuromunten biedt een breed scala aan munten en bankbiljetten uit Kroatië aan. Het bedrijf richt zich voornamelijk op verzamelaars, maar ook particulieren en bedrijven kunnen bij het bedrijf terecht. Het assortiment van KroatischeEuromunten omvat onder andere herdenkingsmunten, speciale munten en zeldzame munten. De producten van KroatischeEuromunten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met een certificaat van echtheid.

Is KroatischeEuromunten betrouwbaar?

KroatischeEuromunten is een betrouwbare partij om munten en bankbiljetten uit Kroatië te kopen. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door zijn jarenlange ervaring in de branche. Het bedrijf is lid van de International Association of Professional Numismatists (IAPN) en de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren (NVMH). Daarnaast is KroatischeEuromunten regelmatig te vinden op beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft een goede klantenservice en is altijd bereid om klanten te helpen bij vragen en problemen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van KroatischeEuromunten is goed geregeld. Het bedrijf is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier op de website. Het bedrijf heeft een klachtenafdeling waar klachten zo snel mogelijk worden afgehandeld. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en het adres is te vinden op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met KroatischeEuromunten? Laat dan je beoordeling achter op onze website. Zo help je andere mensen om een weloverwogen beslissing te nemen voordat ze bij dit bedrijf kopen. Klik hier om een beoordeling achter te laten.

 

Reviews over KroatischeEuromunten
Gerelateerde bedrijven
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
1 beoordeling
7
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
17 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over KroatischeEuromunten
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
1 beoordeling
7
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
17 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KroatischeEuromunten een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over KroatischeEuromunten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KroatischeEuromunten actief?

KroatischeEuromunten is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KroatischeEuromunten reviews? Dan kunt u naar de website van KroatischeEuromunten gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie