KroatischeEuromunten logo

KroatischeEuromunten reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

KroatischeEuromunten reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
5029
KroatischeEuromunten logo
Website
KroatischeEuromunten
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen KroatischeEuromunten

Ben je op zoek naar beoordelingen van KroatischeEuromunten? Wij hebben de ervaringen van andere klanten met dit bedrijf voor je verzameld. Lees hieronder wat mensen vinden van de producten en diensten van KroatischeEuromunten en neem een weloverwogen beslissing voordat je bij dit bedrijf koopt. KroatischeEuromunten is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van munten en bankbiljetten uit Kroatië. Het bedrijf is opgericht met als doel om de Kroatische munten en bankbiljetten voor iedereen toegankelijk te maken. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grootste spelers op de markt voor Kroatische munten en bankbiljetten. Het bedrijf heeft als missie om zijn klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service.

Waarom kiezen voor KroatischeEuromunten?

KroatischeEuromunten biedt een breed scala aan munten en bankbiljetten uit Kroatië aan. Het bedrijf richt zich voornamelijk op verzamelaars, maar ook particulieren en bedrijven kunnen bij het bedrijf terecht. Het assortiment van KroatischeEuromunten omvat onder andere herdenkingsmunten, speciale munten en zeldzame munten. De producten van KroatischeEuromunten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met een certificaat van echtheid.

Is KroatischeEuromunten betrouwbaar?

KroatischeEuromunten is een betrouwbare partij om munten en bankbiljetten uit Kroatië te kopen. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door zijn jarenlange ervaring in de branche. Het bedrijf is lid van de International Association of Professional Numismatists (IAPN) en de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren (NVMH). Daarnaast is KroatischeEuromunten regelmatig te vinden op beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft een goede klantenservice en is altijd bereid om klanten te helpen bij vragen en problemen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van KroatischeEuromunten is goed geregeld. Het bedrijf is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier op de website. Het bedrijf heeft een klachtenafdeling waar klachten zo snel mogelijk worden afgehandeld. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en het adres is te vinden op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met KroatischeEuromunten? Laat dan je beoordeling achter op onze website. Zo help je andere mensen om een weloverwogen beslissing te nemen voordat ze bij dit bedrijf kopen. Klik hier om een beoordeling achter te laten.

 

Reviews over KroatischeEuromunten

Gerelateerde bedrijven

Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
2 beoordelingen
7
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
12 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over KroatischeEuromunten

KroatischeEuromunten is geverifieerd door ons expert team. De webshop KroatischeEuromunten bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is KroatischeEuromunten lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via KroatischeEuromunten. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van KroatischeEuromunten is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van KroatischeEuromunten. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van KroatischeEuromunten.

Geplaatst op: 22-03-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over KroatischeEuromunten


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
2 beoordelingen
7
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
12 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KroatischeEuromunten een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over KroatischeEuromunten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KroatischeEuromunten actief?

KroatischeEuromunten is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KroatischeEuromunten reviews? Dan kunt u naar de website van KroatischeEuromunten gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie