LalaShops.nl logo

LalaShops.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
LalaShops.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1495
LalaShops.nl logo
Website
lalashops.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen LalaShops.nl

Wil jij ervaringen en beoordelingen lezen over LalaShops.nl die klanten hebben geschreven? Wij hebben alle reviews over LalaShops.nl verzameld en op een rij gezet voor je. Klanten die al bekend zijn met het bedrijf, hebben deze reviews geschreven voor je. Twijfel je nog of het bedrijf wel betrouwbaar is of wil je graag de mening van anderen horen voordat je iets gaat bestellen? Lees de reviews door, zodat je daarna kunt beslissen of je iets wilt bestellen.

Over LalaShops.nl

LalaShops.nl is in 2016 opgericht en het is een digitaal winkelcentrum waar je een grote diversiteit aan producten kunt kopen. De missie van het bedrijf is om verantwoord shoppen makkelijk én betaalbaar te maken voor iedereen. Hoe? Door met lokale ondernemers samen te werken en door de winkel- en personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Belangrijke kernpunten van het bedrijf zijn onder andere betrouwbaarheid, gemak, uitstekende service en verantwoord ondernemen. Dat laatste gebeurt door met lokale ondernemers samen te werken en door actief bij te dragen aan groene projecten en ontwikkelingen. Een deel van de winst gaat hier naartoe, dus jij als klant zijnde draagt ook automatisch een steentje bij door iets bij LalaShops.nl te kopen.

Waarom kiezen voor LalaShops.nl

Het bedrijf heeft een grote productdiversiteit, van gaming computers tot sieraden en van kristallen tot wierook. Dit vind je allemaal op één plek bij elkaar en dat is ontzettend handig. Het verkoopt overigens niet alleen nieuwe producten, maar ook refurbished producten. Doordat er groot wordt ingekocht en er bespaard wordt op winkelkosten, profiteer jij van de scherpste prijs. Bij LalaShops.nl profiteer je van een supersnelle levering. Wanneer je voor 12.30 uur besteld, is de kan groot dat je het de volgende dag al in huis hebt. Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden. Je bestelling kun je afrekenen met bijvoorbeeld iDeal, PayPal, Bancontact en Sofort. Twijfel je tussen een paar producten? De website biedt de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken. Zo weet je daarna zeker dat je het juiste product bestelt.

Is LalaShops.nl betrouwbaar?

Het hoofdkantoor is gevestigd in Weert. Het bedrijf wordt op Kiyoh beoordeeld met een 8,9 en maar liefst 97% van de mensen beveelt het aan. De reputatie van LalaShops.nl is ontzettend belangrijk voor ze, daarom worden alle partners waar ze mee samenwerken gecontroleerd op service en kwaliteit. Jij kunt daardoor met een gerust hart bij ze shoppen. Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan krijg je het aankoopbedrag gewoon terug. Hierdoor loop je dus eigenlijk geen risico dat je je geld verkeerd uitgeeft of spijt krijgt. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief en/of een online account aanmaken. Tot slot is LalaShops.nl lid van Stichting Webshop Keurmerk. Dit is voordelig voor jou als klant, omdat je hierdoor onder andere weet dat de webshop voldoet aan de Europese wetgeving, je het product kunt retourneren en je binnen twee weken je geld terugkrijgt.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of advies kun je contact opnemen met de klantenservice. Stel een vraag door het online contactformulier in te vullen, een mail te sturen of door naar ze te bellen. LalaShops.nl vindt snel en persoonlijk contact heel belangrijk. Mocht het toch langer duren voordat ze je een antwoord kunnen geven, dan brengen ze je daarvan op de hoogte. Lees ook eens de antwoorden op de veelgestelde vragen. Deze kun je vinden op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij LalaShops.nl beoordelen? Laat in een review weten wat jij van het bedrijf vindt en wat jouw ervaring is. Dit kan andere mensen helpen die nog geen ervaring hebben met het bedrijf. Op basis van reviews kunnen zij een (beter) beeld krijgen van het bedrijf en beslissen of ze er ook iets willen bestellen.

Reviews over LalaShops.nl
Gerelateerde bedrijven
Lampen24 logo
Lampen24
6 beoordelingen
5,2
Gloeilampgoedkoop logo
Gloeilampgoedkoop
3 beoordelingen
8
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Gerelateerde blogartikelen
7,2
75% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Mooie producten met goede service!

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe game computer. Op de website van Lalashops vond ik een mooie computer, voor een hele scherpe prijs met 2 jaar garantie. Na contact met Lalashops via de chat op hun website werden al mijn vragen snel en goed beantwoord. Mijn bestelling kwam netjes op tijd binnen! De computer was ook netjes geïnstalleerd dus ik kon hem zo aansluiten en gebruiken. De computer start razendsnel op, heeft mooie rgb verlichting en ik kan alle games spelen op hoge grafische settings.

Geplaatst op: 07-05-2024
Laatst bewerkt op: 07-05-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht | niet betrouwbaar met retoer's

ik heb een comupter kast bij hun bestelt Via Bol.com, en wilde hem terug stuuren omdat ik er een kapote voeding bij kreeg en mijn onderdelen niet in deze kast passen, maar kijg geen retoer papieren niksm en ik pobeer ze te berijken maar alle nummer zijn niet in gebruik en op mail reageren ze niet

Geplaatst op: 12-01-2024
Laatst bewerkt op: 12-01-2024
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet te vertrouwen

ik had grind gekocht, ze hebben alles zelf zonder mijn toestemming geannuleerd en nu 2 weken lang zeggen ze telkens weer via mail dat alles toegekomen is, wat zeker geen waar is, ik koop daar gewoon niets meer, mijn geld ben ik wel kwijt

Geplaatst op: 13-06-2023
Laatst bewerkt op: 13-06-2023
Geschreven door: Veerle V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne winkel

Erg fijne winkel om computers op te bestellen. Ik had een aantal computers nodig voor een game room en die heb ik hier gemakkelijk kunnen bestellen voor een goede prijs!

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Beau V.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LalaShops.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampen24 logo
Lampen24
6 beoordelingen
5,2
Gloeilampgoedkoop logo
Gloeilampgoedkoop
3 beoordelingen
8
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LalaShops.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over LalaShops.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LalaShops.nl actief?

LalaShops.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , verzorging & gezondheid , verlichting , woonaccessoires , cadeaus en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de LalaShops.nl reviews? Dan kunt u naar de website van LalaShops.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie