Lensstore logo

Lensstore reviews, ervaringen en beoordelingen

Lensstore reviews, ervaringen en beoordelingen
213
Lensstore logo
Website
Lensstore
Categorie
Webshops

Lensstore ervaringen

Nieuwe contactlenzen nodig? Geen probleem bij de Lensstore (tegenwoordig Misterspex) hoef je de deur niet uit en bestel je ze gewoon even online. Maar je twijfelt of de kwaliteit eigenlijk wel goed is. Met Lensstore ervaringen krijg je al snel een idee wat je kan verwachten. Je weet zo zeker of de ervaringen goed zijn en of je hier je lenzen kan bestellen. Wij zijn een onafhankelijke website die voor helderheid zorgt bij consumenten. Ze weten zo precies wat ze kunnen verwachten als ze een bestelling plaatsen. Heb jij zelf al een keer een paar nieuwe lenzen bestelt? Laat dan jouw eigen lensstore ervaringen achter om andere verder te helpen.

Over Lensstore

Lensstore heeft goedkope lenzen van bekende merken. De lenzen zijn tot wel 75% goedkoper en werken net zo goed als bij de opticien. Naast lenze kan je er ook terecht voor een nieuwe bril of zonnebril. Zolang je jouw sterkte weet kan je heel eenvoudig online een bestelling plaatsen. Ben je benieuwd of de lenzen echt van dezelfde kwaliteit zijn als bij de opticien? Geen probleem bij ons lees je de eerlijke lensstore ervaringen van klanten die je voorgingen. Je weet zo zeker of een lens ook echt van een hoge kwaliteit is.

Lensstore lage verzendkosten

Eén van de absolute pluspunten zijn de lage verzendkosten. Voor € 2,50 worden je lenzen verzonden ongeacht de hoeveelheid die je bestelt. Volgens de lensstore ervaringen ben je hierdoor helemaal een stuk goedkoper uit dan in de winkel. De lenzen zijn al goedkoper en dankzij de lage verzendkosten blijf je flink onder de winkelprijs met jouw favoriete lenzen.

Lensstore zonnebrillen

Heb jij geen lenzen nodig? Je kan bij de Lensstore ook terecht voor een nieuw paar zonnebrillen. Bekende merken staan er tussen en worden extra voordelig in de online shop verkocht. De lensstore ervaringen over de zonnebrillen zijn absoluut positief vooral vanwege de lage service en snelle verzending van een nieuwe zonnebril. Je bestelt een zonnebril altijd opzicht. Staat die achteraf toch niet? Dan kan je hem binnen 90 dagen nog terug sturen. Ontdek nu zelf het assortiment online bij de lensstore en laat na afloop even bij ons jouw ervaringen achter.

Gerelateerde bedrijven
Lentiamo logo
Lentiamo
1 beoordeling
10
Pearle logo
Pearle
3 beoordelingen
6
Vision Direct logo
Vision Direct
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Geweldige snelle service

Geweldige snelle service en zo blij dat ik ben overgestapt van abonnement bij de opticiens, je bespaart zeker geld! Beveel deze website ten zeerste aan!

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim P.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lensstore
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lentiamo logo
Lentiamo
1 beoordeling
10
Pearle logo
Pearle
3 beoordelingen
6
Vision Direct logo
Vision Direct
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lensstore een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lensstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lensstore actief?

Lensstore is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Lensstore reviews? Dan kunt u naar de website van Lensstore gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie