Lotto logo

Lotto reviews, ervaringen en beoordelingen

Lotto reviews, ervaringen en beoordelingen
200
Lotto logo
Website
Lotto
Categorie
Kansspel

Lotto ervaringen

Iedere zaterdag maak je bij Lotto kans op het winnen van hoge prijzen. Natuurlijk heb je weleens van Lotto gehoord, maar je hebt niet het idee dat je hier echt iets kan winnen. Je vraagt je misschien af hoe hoog de winkans nu echt is bij Lotto. Op onze website kan je terecht voor Lotto ervaringen. Je hoort hier de ervaringen van spelers die misschien al jaren meespelen of eenmalig meegespeeld hebben en dit voortaan niet meer doen. Je krijgt zo een idee of het spelletje eerlijk verloopt en of het kan lonen om mee te spelen met de Lotto. Heb jij al Lotto ervaringen? Natuurlijk willen we dan heel graag van jouw horen hoe het is om mee te spelen met de Lotto.

Over Lotto

Lotto is een loterij die iedere zaterdag wordt getrokken. Afhankelijk van het aantal nummers dat je goed hebt en in welke volgorde ze staan kan je miljoenen euro’s winnen. Uiteraard kan je ook gewoon een verdubbeling van je lot winnen. Iedere week wordt minimaal 7,5 miljoen uitgereikt en op super zaterdag ligt dit bedrag nog veel hoger. Je kan bij Lotto een enkel lot kopen voor bijvoorbeeld een super zaterdag trekking. Maar je kan ook abonnee worden en met meerdere loten wekelijks meespelen. Uiteraard bepaal je nog steeds jouw nummers of laat je Lotto de nummers bepalen.

Speel mee voor de sport.

Heb je jouw prijzengeld helaas verloren? Geen probleem want bij Lotto speel je ook mee voor goede doelen. Zo sponsor je o.a. een aantal sportteams zoals de schaatsploeg en wielerploeg van Nederland. Door deze teams te sponsoren maak je het mogelijk om Nederlandse teams weer op de kaart te zetten en sterker te maken. Zo is er toch nog een nuttige bestemming voor je geld zodra je geld verliest.

Voordeelbundels Lotto

Regelmatig zijn er ook speciale voordeelbundels bij Lotto verkrijgbaar. Je speelt zo voor een extra laag bedrag een aantal trekkingen mee. Vaak krijg je hierdoor een aantal loten gratis zodat je extra voordelig mee kan spelen. Handig als je gewoon af en toe wil meespelen en je niet voor vast mee wil doen.

Algemene Lotto ervaringen

Over het algemeen zijn de Lotto ervaringen prima. Natuurlijk speelt iedereen mee om de prijzen en daar zijn de Lotto ervaringen dan ook prima voor. Toch geven veel mensen ook aan dat zij met Lotto meespelen vanwege het belang wat Lotto speelt in de sport.

Gerelateerde bedrijven
Telfort logo
Telfort
6 beoordelingen
5
Blokker.nl logo
Blokker.nl
82 beoordelingen
5,0
Unibet logo
Unibet
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Lotto

Het bedrijf Lotto is geverifieerd door ons. De webshop Lotto is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lotto is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lotto maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Lotto is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Lotto te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lotto.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed, behalve de verplichte locatie deling bij gebruik van de app.

Goede, overzichtelijke app alleen vind ik het jammer en onnodig dat ik verplicht ben mijn locatie te delen met Lotto.

Geplaatst op: 29-10-2022
Laatst bewerkt op: 01-03-2023
Geschreven door: L V.

7 / 10
4/5 4/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar,

Onbetrouwbaar.

Speel al jaren met lotto.
Duizenden winnaars van 500 euro.
Ik denk als je via kRANTen verkoper meer geluk hebt dan via lotto app.
Er is geen controle.

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 3/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Directe betalingen

Cool lotto! Uniek script, interessante setting van het spel, bonussen per uur, responsieve, communicerende beheerder. Betalingen zijn direct. Ik bezoek deze site al meer dan een jaar en heb er nog geen moment spijt van gehad!

Geplaatst op: 10-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kevin H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lotto
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Telfort logo
Telfort
6 beoordelingen
5
Blokker.nl logo
Blokker.nl
82 beoordelingen
5,0
Unibet logo
Unibet
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lotto een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Lotto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lotto actief?

Lotto is vooral actief in de categorie kansspel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) loterij.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Lotto reviews? Dan kunt u naar de website van Lotto gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie