Melano Jewelry logo

Melano Jewelry reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Melano Jewelry reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4129
Melano Jewelry logo
Website
melano-jewelry.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Melano Jewelry

Als het aankomt op juwelen, is het volkomen normaal dat je op zoek bent naar de best mogelijke kwaliteit. Ook zoek je naar juwelen die een tijdloos karakter hebben en hierdoor een leven lang leuk zijn om te dragen. In dat geval is het zeker geen verkeerd idee om het assortiment van Melano Jewelry een keer te bekijken. Je krijgt net even een wat beter beeld van het assortiment door de reviews van andere consumenten te lezen op deze pagina.

Over Melano Jewelry

Melano Jewelry biedt een erg breed assortiment op het gebied van juwelen. Het merk staat van origine bekend om de ringen, die je met behulp van een knopje volledig kunt customizen. Je bepaalt hierdoor zelf de kleur van de steen op de ring en de grootte van de steen. In de loop van de tijd is het assortiment verder uitgebreid met onder meer kettingen en armbanden. Hierdoor is er altijd voor ieder wel wat wils. Naar wat voor soort juwelen ben je op dit moment precies op zoek?

Waarom kiezen voor Melano Jewelry

Het is helemaal niet zo gek dat het merk Melano Jewelry wereldwijd onwijs geliefd is. De juwelen van het merk staan namelijk bekend om de extreem hoge kwaliteit. In de webshop heb je de keuze uit steentjes, ringen, armbanden, oorbellen , kettingen en hangers en ieder seizoen van het jaar wordt de collectie aangevuld met nieuwe items. Op deze manier kun je je garderobe altijd aan blijven vullen. De collecties van het merk zijn zowel leuk om voor jezelf te kopen als om cadeau te geven aan iemand uit je nabije omgeving.

Is Melano Jewelry betrouwbaar?

De webshop van Melano Jewelry is erg betrouwbaar en het bestellen gaat altijd erg eenvoudig en snel. Zo profiteer je bijvoorbeeld van gratis verzending op bestellingen vanaf € 50,- binnen Nederland en België. Ook kun je je pakket snel in huis verwachten en naast een erg overzichtelijke webshop, zijn er ook tal van verkooppunten in het land te vinden. Op deze manier kun je ook erg goed persoonlijk te woord worden gestaan. Ontvang je graag 10% korting op je eerste bestelling? In dat geval is het slim om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Misschien wil je graag wat meer informatie over een bepaald product of je kunt advies ontvangen over welke juwelen uit de collectie van Melano Jewelry het beste met elkaar kunnen worden gecombineerd. Wat je vraag ook is, het team van Melano Jewelry staat altijd erg graag voor je klaar. Je bereikt de klantenservice van het bedrijf door telefonisch contact op te nemen of door even een e-mail te sturen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in een van de verkooppunten in het land van Melano Jewelry.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een van de juwelen van Melano Jewelry in huis gehaald en ben je daar erg over te spreken? Laat ook andere consumenten de voordelen van het product weten en laat je review over je bestelling van Melano Jewelry op deze pagina achter.

Reviews over Melano Jewelry
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Juwelier It's Beautiful logo
Juwelier It's Beautiful
5 beoordelingen
8,2
DyrbergKern logo
DyrbergKern
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Niet online bestellen!

Goedkope mooie juwelen, maar retourneren is niet gratis waardoor de retourkosten hoog oplopen in verhouding tot waarde juwelen.
Online deze juwelen kopen (zeker bij eerste aankoop) geeft vlug aanleiding tot retour omdat kleur van steentjes niet overeenkomt, maat van ring niet juist is, je moet weten dat niet alle steentjes op alle ringen passen wat niet echt duidelijk vermeld staat op site, niet alle steentjes zijn online te koop, .. etc
Ga langs in een winkel! ( niet alle verkooppunten staan vermeld op de site zoals Il pattino in Scherpenheuvel)

Geplaatst op: 09-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-10-2023
Geschreven door: Sabine S.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige service!

Mijn man had een puzzel uit t AD opgelost en ingestuurd en tot onze grote verrassing kregen we bericht dat we een Melano creating memories armband hadden gewonnen. Ik had mijn pols opgemeten en maat L besteld die bij aankomst veel te groot bleek. Een telefoontje was voldoende om de armband kosteloos terug te sturen en een maat S te krijgen, erg vriendelijk te woord gestaan. Omdat mijn man ziek is hebben wij bedacht om voor dochter en schoondochter ook zo'n armband te bestellen omdat de naam 'creating memories' zo toepasselijk is. Ook deze armbanden werden snel en keurig verpakt toegezonden. Wij zijn er erg blij mee!

Geplaatst op: 05-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miriam B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Melano Jewelry
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Juwelier It's Beautiful logo
Juwelier It's Beautiful
5 beoordelingen
8,2
DyrbergKern logo
DyrbergKern
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Melano Jewelry een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Melano Jewelry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Melano Jewelry actief?

Melano Jewelry is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Melano Jewelry reviews? Dan kunt u naar de website van Melano Jewelry gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie