motorbandenmarkt logo

motorbandenmarkt reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
motorbandenmarkt reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1147
motorbandenmarkt logo
Website
motorbandenmarkt.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen motorbandenmarkt

De basis van een goede motor is een goede set banden. De juiste banden kunnen het verschil maken tussen een goede wegligging en een gevaar op de baan. Ben jij op zoek naar banden? Dan is motorbandenmarkt misschien wel de juiste fit voor jou. Maar wat kan er verteld worden over de kwaliteit van de banden van motorbandenmarkt? Hoe zit het met de levertijd? De ervaringen en beoordelingen van klanten kunnen je een antwoord op al die vragen geven. Op deze webpagina vind je dan ook alle reviews over motorbandenmarkt handig op een rijtje gezet.

Over motorbandenmarkt

Motorbandenmarkt is een bedrijf dat gespecialiseerd is in motorbanden en alle aanverwanten. De webshop is in handen van een Duits bedrijf gevestigd te Hannover dat doorheen het gros van Europa soortgelijke webshops in portefeuille heeft. Dat heeft als voordeel dat er op een gigantische schaal wordt gewerkt. Dat betekent dus ook schaalvoordelen wat de prijs betreft en een indrukwekkend netwerk aan leveranciers. Dat betekent ook dat motorbandenmarkt doorheen heel Europa duizenden montagepartners heeft. Je kunt via de website dus niet enkel banden bestellen maar er meteen ook voor kiezen ze te laten monteren. Als je vragen hebt over de producten of advies wilt kan je de klantenservice tijdens de kantooruren contacteren. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en wedstrijden? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van motorbandenmarkt.

Waarom kiezen voor motorbandenmarkt?

Bij motorbandenmarkt vind je een enorm ruim assortiment aan banden en aanverwanten. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: motorbanden, accessoires, fabrikant, servicepartner en info. Je kunt banden op de kop tikken om gewoon rustig op de weg te cruisen maar ook voor motocross, enduro, quads, scooters, choppers en specifiek gericht op racing. Om maar een kleine greep te nemen uit het indrukwekkende aanbod aan merken in het assortiment: Dunlop, Bridgestone, Continental, Maxxis, Mitas, Pirelli, Michelin en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je kiezen tussen twee afleveringsopties. Je kunt de banden thuis laten afleveren of bij een zelf gekozen garage in de buurt. In het tweede geval maak je meteen ook al een afspraak voor de montage van de banden. Bij motorbandenmarkt betaal je bovendien geen verzendkosten op bestellingen. Betalen kan bij motorbandenmarkt op verschillende manieren. Je kunt betalen met Visa, met Mastercard, via PayPal of door op voorhand een overboeking uit te voeren.

Is motorbandenmarkt betrouwbaar?

Motorbandenmarkt is niet enkel een Nederlandse website maar een bedrijf dat tentakels en websites heeft doorheen heel Europa. Dat betekent ook dat ze een reputatie hoog hebben te houden en dat je op zijn minst erop kunt vertrouwen dat bestellingen effectief aan komen. Bovendien beschikt motorbandenmarkt over een eigen klantenservice en kan je er op verschillende manieren veilig betalen. Alle nodige bedrijfinformatie is ook terug te vinden op de website. Je vindt er contactinformatie zoals het adres van de hoofdzetel terug. Er is dus geen enkele reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van motorbandenmarkt.

Klantenservice en klachten

De website van motorbandenmarkt heeft een vrij uitgebreide sectie waar veelgestelde vragen behandeld worden inclusief de antwoorden. Vind je hier niet het antwoord op jouw vraag? Dan kan je altijd de klantenservice van motorbandenmarkt contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt een brief sturen naar de hoofdzetel, je kunt telefonisch contact opnemen, je kan een mail sturen of je kan ook het contactformulier op de website invullen. Bij motorbandenmarkt maken ze zich sterk dat ze vragen beantwoorden binnen enkele werkdagen. Heb je een klacht? Dat is natuurlijk vervelend als er iets misloopt. Klachten kunnen op alle voorgaande manieren gemeld worden bij de klantenservice. Je ontvangt dan altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen enkele werkdagen. Een alternatief voor het indienen van jouw klacht bij motorbandenmarkt is om jouw klacht aan te melden op het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit platform werd in 2016 opgericht om online shoppen veiliger te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens motorbanden bij motorbandenmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Wat vind je van de kwaliteit van de banden? Heb je enig contact gehad met de klantenservice? En hoe zou je de klantenservice van motorbandenmarkt beoordelen? Wat waren de levertijden? Verliep de montage vlekkeloos? Schrijf een review over motorbandenmarkt op deze pagina. Zo help je toekomstige bezoekers correct inschatten in hoeverre motorbandenmarkt een goed idee is!

Reviews over motorbandenmarkt
Gerelateerde bedrijven
Chromeburner logo
Chromeburner
4 beoordelingen
9,3
RAD.eu logo
RAD.eu
2 beoordelingen
9
Autobandenmarkt.be logo
Autobandenmarkt.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over motorbandenmarkt

Ons team van experts heeft motorbandenmarkt geverifieerd op een aantal punten. De webshop van motorbandenmarkt bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. motorbandenmarkt is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

motorbandenmarkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van motorbandenmarkt.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van motorbandenmarkt.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg duidelijke site

Echt een super duidelijke site, ook een fijne zoek functie, prijs is oké en de levering is volgens de belofte. Dus zo moet het, ik weet zeker als ik weer banden moet hebben kom ik weer bij jullie terug.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Damian F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over motorbandenmarkt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Chromeburner logo
Chromeburner
4 beoordelingen
9,3
RAD.eu logo
RAD.eu
2 beoordelingen
9
Autobandenmarkt.be logo
Autobandenmarkt.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is motorbandenmarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over motorbandenmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is motorbandenmarkt actief?

motorbandenmarkt is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden en motoren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de motorbandenmarkt reviews? Dan kunt u naar de website van motorbandenmarkt gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie