Mtools logo

Mtools reviews, ervaringen en beoordelingen

Mtools reviews, ervaringen en beoordelingen
1202
Mtools logo
Website
Mtools
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Mtools

Of je nu een professional bent of gewoon een fervent klusser: goed gereedschap is het halve werk. Wanneer je iets nodig hebt, wil je gaan voor kwaliteit, zodat je ook echt mooi werk kunt afleveren. Zodat je ook veilig werken kunt. Maar het gemak van online bestellen kan je ook wel waarderen. Klein nadeel: zo kan je niet bekijken wat de kwaliteit is. Dat is immers niet echt te doen vanachter je laptop. Nu heb jij waarschijnlijk Mtools ontdekt en je bent wel enthousiast geworden. Maar je wil wel zeker weten dat de kwaliteit goed is en of Mtools wel betrouwbaar is. Gelukkig zijn daar reviews voor. Zij kunnen je vast meer vertellen over Mtools en het Makita gereedschap wat ze verkopen. Deze beoordelingen vind je hier, net als nog meer info over het bedrijf. Dat hebben wij voor jou even overzichtelijk gerangschikt. Zo kan jij een goed besluit nemen of je wel of niet wilt kopen bij Mtools. Gebruik jij al Mikita gereedschap bij je klussen of bouwprojecten? Heb jij al een bestelling geplaatst bij Mtools? We horen ook graag over jouw ervaringen met Mtools!

Over Mtools

Mtools is een online shop, welke het gereedschap van Makita verkoopt, maar ook verbruiksartikelen, handgereedschappen en andere accessoires van andere merken. Het brede assortiment is meestal vanuit voorraad leverbaar. Op de Makita gereedschappen zit 3 jaar fabrieksgarantie en voor service en onderhoud kan je gewoon bij Mtools terecht.

Waarom kiezen voor Mtools

Kiezen voor Mtools is kiezen voor gereedschap en aanverwante artikelen van hoge kwaliteit. Met het grote gemak dat je voor reparatie en onderhoud ook hier terecht kunt. Dat maakt het allemaal toch net even prettiger en weet je ook dat jouw uitgave niet zomaar in de prullenbak verdwijnt als er iets aan de hand is. Verzending is razendsnel, zodat je snel verder kunt met je klus (of kunt beginnen, natuurlijk). In Veldhoven bevindt zich een Makita Service Punt. De service staat hoog in het vaandel.

Is Mtools betrouwbaar?

Mtools biedt kopers bescherming voor aankopen tot €2.500 via Trusted Shops. Je hebt op de Makita gereedschappen, zoals gezegd, een garantie van maar liefst drie jaar. Ook dat voelt lekker. Betalen doe je via de betrouwbare manieren, zoals iDEAL, Credit Card, Mister Cash, Apple Pay, via vooruitbetaling of juist achteraf met Klarna. Je kunt je aankoop ook in 3x betalen, door voor In3 te kiezen. Omdat je ook achteraf kunt betalen, hoef je ook niet bang te zijn dat je voor iets betaalt wat niet eens aankomt of wat je direct weer wilt retourneren. Stichting Webshop Keurmerk kan helpen bij problemen waar jullie niet uitkomen.

Klantenservice en klachten

Klachten of problemen kunnen altijd voorkomen. Hoe goed een bedrijf ook zijn best doet. Het gaat er veel meer om hoe ze op deze klachten reageren. Maar ook als je gewoon advies wilt is het fijn als er een klantenservice is die je met raad en daad terzijde wil staan. Mtools heeft een klantenservice die je eenvoudig kunt bellen. Maar mailen kan ook, post versturen mag eveneens. En in Veldhoven is er een Makita Service Punt. Heb je een klacht, dan vraagt Mtools of je dit per mail wilt doorgeven. Zij zullen dan binnen 24 uur een bevestiging sturen en vervolgens zo snel mogelijk voor jou de klacht proberen op te lossen. Mocht dit niet tot een fijn resultaat leiden, dan kan je bij Stichting Webshop Keurmerk je klacht voorleggen aan de geschillencommissie. Tot 14 werkdagen na ontvangst mag je het product terugsturen, vanwege het herroepingsrecht. De retourkosten hiervoor zijn voor jouzelf. Uiteraard moet het product teruggestuurd worden in de originele verpakking. Je mag het product zo uitpakken en eventueel gebruiken voor zover nodig om te kunnen beoordelen of je het wel of niet wenst te houden. Het product echt volledig in gebruik nemen is uiteraard geen optie. Zijn er onderdelen speciaal voor jou besteld, dan kan je geen gebruik maken van dit recht omdat dit normaal niet in het assortiment zit.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al aan het werk met het gereedschap van Makita of met een ander artikel uit het assortiment van Mtools? Zou je ons dan jouw beoordeling willen geven? Er zijn immers meer mensen die eerst willen weten wat de ervaringen van anderen zijn met Mtools voordat ze besluiten hier iets te gaan bestellen. Door jouw recensie duidelijk op te schrijven, kan je anderen hiermee helpen. Vertel bijvoorbeeld hoe de service was bij advies, problemen of klachten. Hoe snel was de levering en hoe makkelijk (of niet) was de bestelling? Maar je kunt uiteraard ook iets kwijt over de kwaliteit van de artikelen of hoe je de prijsstelling beoordeelt. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Mtools
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Bataviastore.com logo
Bataviastore.com
0 beoordelingen
10
Expondo logo
Expondo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super tevreden

Ik ben zeer tevreden met de service van deze site. De website zelf is super duidelijk en je kunt gemakkelijk alles vinden wat je nodig hebt. De communicatie was ook erg duidelijk!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan T.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mtools
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Bataviastore.com logo
Bataviastore.com
0 beoordelingen
10
Expondo logo
Expondo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mtools een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Mtools. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mtools actief?

Mtools is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Mtools reviews? Dan kunt u naar de website van Mtools gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie