Namibiereisopmaat logo

Namibiereisopmaat reviews, ervaringen en beoordelingen

Namibiereisopmaat reviews, ervaringen en beoordelingen
1231
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Namibiereisopmaat

Namibiereisopmaat is geverifieerd door ons expert team. De webshop Namibiereisopmaat bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Namibiereisopmaat lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Namibiereisopmaat. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Namibiereisopmaat is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Namibiereisopmaat. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Namibiereisopmaat.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top expeditie

Henry hielp ons een geweldige vakantie samen te stellen. We waren op reis met een groep van 14 personen. Hij presenteerde veel verschillende opties en werkte hard om de beste pasvorm voor onze groep te vinden. Hij was eerlijk, open en behulpzaam. We hadden een zeer gedenkwaardige reis. Bedankt voor al je hulp en expertise.

Geplaatst op: 01-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sanne G.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Namibiereisopmaat
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Cheaptickets logo
Cheaptickets
40 beoordelingen
3,9
srprs.me logo
srprs.me
5 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Namibiereisopmaat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Namibiereisopmaat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Namibiereisopmaat actief?

Namibiereisopmaat is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Namibiereisopmaat reviews? Dan kunt u naar de website van Namibiereisopmaat gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie