Natuurhuisje.be logo

Natuurhuisje.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Natuurhuisje.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Natuurhuisje.be logo
Website
natuurhuisje.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Natuurhuisje.be

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan en wil je in plaats van een hotel een gezellig, luxueus of bijzonder vakantiehuisje in de natuur boeken? Dan is het de moeite waard om Nathuursje.be te ontdekken. Je vindt er meer dan genoeg accommodatie mogelijkheden verspreid over heel Europa. Voordat je er een huisje boekt, is het wel verstandig om hieronder de Natuurhuisje.be ervaringen door te nemen!

Over Natuurhuisje.be

Natuurhuisje.be werd opgericht door twee jonge en avontuurlijke ondernemers. Het begon met Natuurhuisje.nl, later is er de Belgische site bijkomen. Het doel van deze website is vooral om iedereen de mogelijkheid te geven volop van zijn vakantie én de natuur te genieten. Er is ook een grote variëteit aan huisjes. Je vindt er zo bijvoorbeeld luxevilla's, boomhutten, yurts, kleine en gezellige huisjes en nog veel meer. De accommodaties staan ook verspreid over heel Europa. Voor ieder gezin is hier dus het perfecte vakantieplekje te vinden!

Natuurhuisje geeft daarnaast anderen de mogelijkheid om hun huis te verhuren en zo een centje bij te verdienen. Het is dus ook interessant om de site te bezoeken als je dit overweegt. Je ontdekt hoe je dat doet door onderaan de website op de knop 'Je huis verhuren' te klikken.

Waarom kiezen voor Natuurhuisje.be

Natuurhuisje.be is uiteraard niet de enige site waarop je accommodaties voor je vakantie kan boeken. Maar de site is wel uniek in zijn soort. Je vindt er namelijk speciale vakantiehuisjes, zoals boomhutten, yurts en typische huisjes uit de streek. Als je dus graag bijzonder wilt overnachten in een bepaald land of regio, is het een goed idee om te kiezen voor Nathuurhuisje.be.

Als je je huisje verhuurt bij dit bedrijf, draag je bovendien je steentje bij aan lokale natuurprojecten en dat is altijd mooi meegenomen. Daarbovenop kan je bij Natuurhuisje.be als verhuurder altijd kiezen hoe je met je gasten communiceert, welke tarieven je hanteert en wanneer je het ter beschikking stelt!

Is Natuurhuisje.be betrouwbaar?

Natuurhuisje is ondertussen uitgegroeid tot een goed gekend bedrijf. Bovendien heeft het tal van positieve recensies. Je hoeft dus helemaal niet te twijfelen of Natuurhuisje.be betrouwbaar is.

Je kan je aankoop op de website bovendien afronden via veilige methoden, zoals Bancontact en iDeal. Het is daarnaast mogelijk om Natuurhuisje te volgen via allerlei sociale media kanalen.

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerder iets geboekt bij Natuurhuisje.be en zit je nu met klachten? Dan kan je het bedrijf bereiken via het telefoonnummer of via e-mail. Er is zowel een Nederlands als Belgisch telefoonnummer beschikbaar.

Als je met vragen zit, is het verstandig om eerst de 'Veelgestelde vragen' sectie op de website door te nemen alvorens Natuurhuisje te contacteren.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vertrouwd met Natuurhuisje.be en overweeg je om je beoordelingen bij ons achter te laten? Twijfel dan niet, want het schrijven van een review duurt slechts enkele minuutjes en maakt een groot verschil!

Reviews over Natuurhuisje.be

Gerelateerde bedrijven

Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
2 beoordelingen
9
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over natuurhuisje.be

Natuurhuisje.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop Natuurhuisje.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Natuurhuisje.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Natuurhuisje.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van natuurhuisje.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van natuurhuisje.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Natuurhuisje.be.

Geplaatst op: 11-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Natuurhuisje.be


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
2 beoordelingen
9
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Natuurhuisje.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Natuurhuisje.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Natuurhuisje.be actief?

Natuurhuisje.be is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Natuurhuisje.be reviews? Dan kunt u naar de website van Natuurhuisje.be gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie