Nextory logo

Nextory reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nextory reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2755
Nextory logo
Website
nextory.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nextory

Luister naar al jouw favoriete boeken wanneer je maar wilt. Dat kan dankzij Nextory. Je kunt hier meer lezen over dit online luisterplatform en de ervaringen van gebruikers lezen. Hier is namelijk de mogelijkheid om een review over Nextory achter te laten. Zo kunnen nieuwe klanten meer weten over de gebruikerservaringen van Nextory.

Over Nextory

Nextory is een online platform waar je toegang hebt tot duizenden boeken. Dit zijn audioboeken die je kunt luisteren. Van bekende titels, tot aanstormende talenten, je kunt het allemaal beluisteren bij Nextory.

Nextory werkt zowel online als offline. Je kunt direct digitaal een boek luisteren, wanneer je bent verbonden met het internet. Wil je ook offline toffe luisterboeken kunnen gebruiken? Dan kun je bij Nextory ook altijd boeken downloaden voor offline gebruik.

Waarom kiezen voor Nextory

Weet je niet zeker of Nextory iets is voor jou? Gelukkig heb je altijd de tijd om een abonnement uit te proberen. Je kunt namelijk kosteloos twee weken gebruik maken van Nextory. De eerste 14 dagen van jouw abonnement zijn namelijk gratis. Hierna kun je jouw abonnement stopzetten wanneer het niet bevalt, of kun je automatisch een abonnement in laten gaan.

Er bestaan meerdere platforms voor luisterboeken, toch is Nextory de ideale optie. Dit komt voornamelijk vanwege het ruime aanbod van Nextory. Je kunt hier namelijk duizenden boeken vinden en zo raak je nooit uitgekeken op het assortiment. Ook worden er blijvend nieuwe titels toegevoegd aan de collectie.

Je hebt al gauw een goed boek gevonden. Bespaar jezelf de moeite van het eindeloos zoeken in een boekenwinkel of online. Bij Nextory is alles duidelijk verdeeld in categorieën. Zoek je een leuk kinderboek voor op vakantie? Of zoek je een spannende roman voor jezelf? Zoek eenvoudig per categorie en vind zo altijd in een mum van tijd een goed boek om te luisteren.

Natuurlijk is de prijs ook zeker een reden om Nextory eens te proberen. De maandelijkse abonnementskosten wegen natuurlijk niet op tegen de aanschaf van alle boeken die je hier kunt luisteren. Het is een slimme investering voor jouw literaire wensen.

Is Nextory betrouwbaar?

Nextory timmert al jaren aan de weg en heeft veel tevreden klanten die iedere dag gebruik maken van hun platform. Het grote aanbod en vooral ook veel nieuwe titels, maakt Nextory zeker een betrouwbaar platform voor luisterboeken.

Nextory gaat veilig om met jouw gegevens en heeft een duidelijke privacy verklaring die je online kunt lezen. Ook gaat Nextory veilig om met de online betalingen. Vaste klanten kunnen hun betalingsvoorkeuren opslaan en zo kunnen de kosten automatisch en veilig worden afgeschreven. Denk hierbij aan een betaling per bank door het gebruik van Ideal, een betaling met Paypal of je een betaling met creditcard.

Klantenservice en klachten

Lukt het niet om verbinding te maken of laden de boeken niet? Je kunt met praktische vragen, vragen over het aanbod en de wens om advies altijd terecht bij Nextory. Zij hebben een Nederlandssprekende klantenservice die op werkdagen beschikbaar is voor vragen en advies. Ze zullen je persoonlijk helpen en altijd met je meedenken.

Je kunt met klachten over een audioboek of klachten over de service van Nextory ook altijd terecht bij de klantenservice. Ze hebben geen apart klachtenformulier en je kunt jouw punt van kritiek dan ook altijd rechtstreeks melden. Op deze manier kun je ook snel hulp verwachten. Ben je niet tevreden over Nextory? Zorg dan voor een belletje naar de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook dol op luisterboeken en heb je een abonnement bij Nextory? Dan kun je hier een persoonlijke review schrijven over jouw ervaring(en) met dit online platform. Heb je bijvoorbeeld eerst getwijfeld en gebruik gemaakt van de gratis proefperiode? En wat kun je allemaal vertellen over het aanbod? Ook kun je in jouw review verbeterpunten meegeven en wellicht iets meer vertellen over het contact met de klantenservice van Nextory. Jouw mening telt, laat dus een beoordeling achter over Nextory, zodat nieuwe abonnees weten waar ze aan toe zijn.

Reviews over Nextory
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Kinderboekjes.nl logo
Kinderboekjes.nl
6 beoordelingen
9,9
Gerelateerde blogartikelen
6
12% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Schandalig

Voor gratis proefperiode 3x 11,99€ afhouden van mijn krediet kaart.
Na registratie blijk dat je deze app niet in België mag gebruiken .
Wel 3x geld afhouden van een Belgische kaart.
Opzeggen lukt niet, klanten service is onbereikbaar.
Niet doen dus!

Geplaatst op: 09-03-2023
Laatst bewerkt op: 09-03-2023
Geschreven door: Mira

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
BELGIE...PAS OP...APP KAN JE NIET GEBRUIKEN IN BELGIE...GEEN 30 DAGEN GRATIS...OPZEGGEN ONLINE NIET MOGELIJK...OOK NIET PER MAIL...ZE SCHRIJVEN METEEN GELD AF...NIET DOEN....BEN MIJN GELD KWIJT EN ZE WILLEN NIET MIJN ZOGEZEGD PROEFABONNEMENT OPZEGGEN..?

Ik heb proefabonnement afgesloten en toen bleek dat je in belgie de app niet kunt downloaded, gebruiken.Online kan je ook niet het abonnement opzeggen en per e-mail lukt ook niet.Ze hebben ook meteen geld afgeschreven van mijn visa terwijl ik alleen maar voor een proefabonnement had afgesloten. Dus zullen ze blijven geld afschrijven.

Geplaatst op: 14-03-2023
Laatst bewerkt op: 14-03-2023
Geschreven door: Yannic C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Onmogelijk

Via een Nederlandstalige advertentie op Facebook, interessante boeken ontdekt, dus wilde ik graag de gratis proefperiode gebruiken om te zien of het iets voor mij was. Het bestellen ging zeer vlot via enkele knoppen, ik moest ook mijn betaalkaartgegevens alvast doorgeven. Alles verliep vlot, ik kreeg een bevestigingsmail dat mijn proefperiode werd gestart en nadien betalend werd indien ik het abonnement niet stopzette. Daarna werd ik omgeleid naar Google play om de app te downloaden… En daar kreeg ik plots te lezen dat Nextory niet beschikbaar was in mijn land. (België notabene). Dus mijn Belgische betaalkaart wordt zonder enig probleem aanvaard, maar ik kan de app niet eens installeren??? Nergens kreeg ik ook maar ergens op voorhand te lezen dat deze app niet beschikbaar is in België. Ergste van al: wanneer ik via de bevestigingsmail om dan maar alles onmiddellijk wil opzeggen via de knop “mijn pagina” wil deze link mij naar de app sturen … die ik dus niet geïnstalleerd krijg 😵‍💫😡
Ik heb nu dus nog een maan stijd om mij bezig te houden om via omwegen mijn “abonnement” stop te zetten waar ik niks mee ben, voor ze kosten aanrekenen voor een app die ze mij in de eerste plaats niet mochten aansmeren!!!

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Liesbet B.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gelijk opgezegd maar je toch betalen terwijl ze zeggen dat je kosteloos kan opzeggen

gelijk opgezegd maar je toch betalen terwijl ze zeggen dat je kosteloos kan opzeggen

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 02-10-2022
Geschreven door: Sandra V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk, totdat je opzegt…..

Via rentepunten een abonnement afgesloten voor 2 maanden. Op een goedkope manier kijken of het wat voor mij is. Om het opzeggen niet te vergeten, na één week opgezegd, terwijl mijn abonnement nog één maand en drie weken doorloopt. Helaas is mijn account direct geblokkeerd en op mijn mails wordt niet gereageerd. In mijn gegevens staat gewoon dat mijn abonnement nog tot 21-7 geldig is, maar ik kan het niet meer gebruiken. Onbegrijpelijk dat er niet wordt gereageerd op mijn verzoeken dit te herstellen. Zo is een abonnement voor exact één week toch een dure grap. Nooit meer!!!! En geen aanrader.

Geplaatst op: 05-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgezegd (wat ze wl complexer maken dan nodig is), blijven doorfactureren

Zie hierboven

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sam C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Abonnement opzeggen lijkt onmogelijk

Via de app kan je je abonnement niet opzeggen. Wanneer je wil bevestigen, kan dit niet. Geen telefoonnummer voor contact alleen een mailadres.Geen duidelijk bericht na proefperiode wat je gaat betalen. Ik kan nu niet opzeggen.Heel vervelend.

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
2/5 4/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet te gebruiken op een e-reader

Nadat ik een abonnement had genomen heb ik eindeloos zitten klooien om boeken gedownload te krijgen op mijn computer, om ze daarna op mijn Kobo te kunnen lezen. Na mailcontact met de klantenservice blijkt dat niet te kunnen. Lezen kan alleen via de app op je telefoon en tablet. Met een e-reader heb je dus niks aan Nextory. Boeken die je op telefoon of tablet in de app hebt gedownload zijn offline te lezen, maar alleen zolang je door je abonnement toegang hebt tot de app.

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Top site

Geweldige plek om audioboeken te krijgen voor een vrij goedkope prijs. Er is ook een mooie verzameling gratis, en een extra verzameling voor mensen met een lidmaatschap.

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sebastiaan S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nextory
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Kinderboekjes.nl logo
Kinderboekjes.nl
6 beoordelingen
9,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nextory een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Nextory. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nextory actief?

Nextory is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Nextory reviews? Dan kunt u naar de website van Nextory gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie