Nextory logo

Nextory reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Nextory reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2755
Nextory logo
Website
nextory.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nextory

Luister naar al jouw favoriete boeken wanneer je maar wilt. Dat kan dankzij Nextory. Je kunt hier meer lezen over dit online luisterplatform en de ervaringen van gebruikers lezen. Hier is namelijk de mogelijkheid om een review over Nextory achter te laten. Zo kunnen nieuwe klanten meer weten over de gebruikerservaringen van Nextory.

Over Nextory

Nextory is een online platform waar je toegang hebt tot duizenden boeken. Dit zijn audioboeken die je kunt luisteren. Van bekende titels, tot aanstormende talenten, je kunt het allemaal beluisteren bij Nextory.

Nextory werkt zowel online als offline. Je kunt direct digitaal een boek luisteren, wanneer je bent verbonden met het internet. Wil je ook offline toffe luisterboeken kunnen gebruiken? Dan kun je bij Nextory ook altijd boeken downloaden voor offline gebruik.

Waarom kiezen voor Nextory

Weet je niet zeker of Nextory iets is voor jou? Gelukkig heb je altijd de tijd om een abonnement uit te proberen. Je kunt namelijk kosteloos twee weken gebruik maken van Nextory. De eerste 14 dagen van jouw abonnement zijn namelijk gratis. Hierna kun je jouw abonnement stopzetten wanneer het niet bevalt, of kun je automatisch een abonnement in laten gaan.

Er bestaan meerdere platforms voor luisterboeken, toch is Nextory de ideale optie. Dit komt voornamelijk vanwege het ruime aanbod van Nextory. Je kunt hier namelijk duizenden boeken vinden en zo raak je nooit uitgekeken op het assortiment. Ook worden er blijvend nieuwe titels toegevoegd aan de collectie.

Je hebt al gauw een goed boek gevonden. Bespaar jezelf de moeite van het eindeloos zoeken in een boekenwinkel of online. Bij Nextory is alles duidelijk verdeeld in categorieën. Zoek je een leuk kinderboek voor op vakantie? Of zoek je een spannende roman voor jezelf? Zoek eenvoudig per categorie en vind zo altijd in een mum van tijd een goed boek om te luisteren.

Natuurlijk is de prijs ook zeker een reden om Nextory eens te proberen. De maandelijkse abonnementskosten wegen natuurlijk niet op tegen de aanschaf van alle boeken die je hier kunt luisteren. Het is een slimme investering voor jouw literaire wensen.

Is Nextory betrouwbaar?

Nextory timmert al jaren aan de weg en heeft veel tevreden klanten die iedere dag gebruik maken van hun platform. Het grote aanbod en vooral ook veel nieuwe titels, maakt Nextory zeker een betrouwbaar platform voor luisterboeken.

Nextory gaat veilig om met jouw gegevens en heeft een duidelijke privacy verklaring die je online kunt lezen. Ook gaat Nextory veilig om met de online betalingen. Vaste klanten kunnen hun betalingsvoorkeuren opslaan en zo kunnen de kosten automatisch en veilig worden afgeschreven. Denk hierbij aan een betaling per bank door het gebruik van Ideal, een betaling met Paypal of je een betaling met creditcard.

Klantenservice en klachten

Lukt het niet om verbinding te maken of laden de boeken niet? Je kunt met praktische vragen, vragen over het aanbod en de wens om advies altijd terecht bij Nextory. Zij hebben een Nederlandssprekende klantenservice die op werkdagen beschikbaar is voor vragen en advies. Ze zullen je persoonlijk helpen en altijd met je meedenken.

Je kunt met klachten over een audioboek of klachten over de service van Nextory ook altijd terecht bij de klantenservice. Ze hebben geen apart klachtenformulier en je kunt jouw punt van kritiek dan ook altijd rechtstreeks melden. Op deze manier kun je ook snel hulp verwachten. Ben je niet tevreden over Nextory? Zorg dan voor een belletje naar de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook dol op luisterboeken en heb je een abonnement bij Nextory? Dan kun je hier een persoonlijke review schrijven over jouw ervaring(en) met dit online platform. Heb je bijvoorbeeld eerst getwijfeld en gebruik gemaakt van de gratis proefperiode? En wat kun je allemaal vertellen over het aanbod? Ook kun je in jouw review verbeterpunten meegeven en wellicht iets meer vertellen over het contact met de klantenservice van Nextory. Jouw mening telt, laat dus een beoordeling achter over Nextory, zodat nieuwe abonnees weten waar ze aan toe zijn.

Reviews over Nextory

Gerelateerde bedrijven

Storytel logo
Storytel
2 beoordelingen
9,5
Dag Allemaal logo
Dag Allemaal
3 beoordelingen
6
Primo logo
Primo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Nextory

Het bedrijf Nextory is geverifieerd door ons. De webshop nextory.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Nextory is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Nextory maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van nextory.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van nextory.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nextory.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top site

Geweldige plek om audioboeken te krijgen voor een vrij goedkope prijs. Er is ook een mooie verzameling gratis, en een extra verzameling voor mensen met een lidmaatschap.

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Sebastiaan S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Abonnement opzeggen lijkt onmogelijk

Via de app kan je je abonnement niet opzeggen. Wanneer je wil bevestigen, kan dit niet. Geen telefoonnummer voor contact alleen een mailadres.Geen duidelijk bericht na proefperiode wat je gaat betalen. Ik kan nu niet opzeggen.Heel vervelend.

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
2/5 4/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet te gebruiken op een e-reader

Nadat ik een abonnement had genomen heb ik eindeloos zitten klooien om boeken gedownload te krijgen op mijn computer, om ze daarna op mijn Kobo te kunnen lezen. Na mailcontact met de klantenservice blijkt dat niet te kunnen. Lezen kan alleen via de app op je telefoon en tablet. Met een e-reader heb je dus niks aan Nextory. Boeken die je op telefoon of tablet in de app hebt gedownload zijn offline te lezen, maar alleen zolang je door je abonnement toegang hebt tot de app.

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgezegd (wat ze wl complexer maken dan nodig is), blijven doorfactureren

Zie hierboven

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 04-03-2022
Geschreven door: Sam C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Nextory


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Storytel logo
Storytel
2 beoordelingen
9,5
Dag Allemaal logo
Dag Allemaal
3 beoordelingen
6
Primo logo
Primo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nextory een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Nextory. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nextory actief?

Nextory is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Nextory reviews? Dan kunt u naar de website van Nextory gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie