Nisbets.nl logo

Nisbets.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nisbets.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1194
Nisbets.nl logo
Website
nisbets.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Nisbets.nl

Heb je een horecazaak? Dan doe je graag zaken met alleen de beste leverancier van horecaproducten. Dat kan zomaar eens Nisbets.nl zijn. Om je een beter beeld te schetsen van alles wat Nisbets.nl te bieden heeft, hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen. Op die manier kun je zelf besluiten al dan niet ook voor Nisbets.nl te kiezen.

Over Nisbets.nl

Nisbets.nl is specialist op het gebied van alles wat met keukenapparatuur te maken heeft, en dat voor zowel professioneel- als thuisgebruik. Het is dé one-stop-shop voor de horeca professional die er alles onder één dak vindt. Nisbets.nl is in elk geval een bedrijf met ervaring. Het is namelijk al meer dan 35 jaar actief in de horecabranche. En dan ken je echt wel het klappen van de zweep. Typisch Nisbets.nl is ook dat nieuwe klanten standaard een korting krijgen van 20 procent.

Waarom kiezen voor Nisbets.nl?

Verbruiksartikelen, barretjes en tafelgerei, meubilair, schoonmaakspullen en alles wat betreft koeltechniek. Bij Nisbets.nl vind je echt alles. Het aanbod is met ruim 13.000 scherp geprijsde horecabenodigdheden heel erg groot en je betaalt voor de producten nooit de hoofdprijs. Voorts weet jij je bij Nisbets.nl verzekerd van de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Retourneren is gratis en bij Nisbets.nl profiteer je van de prijsmatchgarantie. Ligt de prijs voor een product elders lager, dan krijg je het verschil van Nisbets.nl terugbetaald. Er is bij Nisbets.nl sprake van een 24-uurs levering en de levering is altijd snel. En dat is iets wat je ook simpelweg verwacht van een professional.

Is Nisbets.nl betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen komt het beeld naar voren van een uiterst betrouwbare partner. Dat blijkt ook wel uit het rapportcijfer dat het bedrijf krijgt van de klanten. Die belonen het goede werk van deze aanbieder namelijk met een 9. Ook de producten die de specialist aanbiedt zijn betrouwbaar, of het nou gaat om kookgerei en disposables of kleding en glaswerk. De geleverde kwaliteit is gewoon goed en de producten zijn betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Zoals het een goede onderneming betaamt is ook de klantenservice perfect in orde. Mocht je nou een keer een klacht hebben, dan kun je binnenstappen bij het bedrijf in Eindhoven en dus ook schriftelijk die klacht doorgeven. Het kan ook sneller, want je kunt ook bellen en een e-mail sturen naar Nisbets.nl. Op de webshop heb je eveneens de mogelijkheid om gratis abonnee te worden van de nieuwsbrief. Op die manier ontgaat je niets van wat er zich rondom de specialist allemaal afspeelt.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie die we voor je gefilterd hebben uit de beoordelingen van klanten van Nisbets.nl, kun jij altijd een betere beslissing nemen. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het kost maar heel even tijd en je helpt - zoals je zelf ook gemerkt hebt- andere mensen écht. Gewoon doen dus!

Reviews over Nisbets.nl
Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Keukenspeciaal.nl logo
Keukenspeciaal.nl
7 beoordelingen
8,6
Greenpan logo
Greenpan
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Nisbets.nl

Nisbets.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Nisbets.nl bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Nisbets.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Nisbets.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van nisbets.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van nisbets.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Service is waardeloos

Besteld artikel functioneert na een jaar niet meer. Technische dienst scheept ons af met dat de garantie verlopen is. Echter in de voorwaarden staat 24 maanden. Gaan het toch onderzoeken en beweren dat het niet defect is. Na ontvangst het artikel uitgeprobeerd en het functioneerde nog steeds niet. Hiervan een duidelijk fotoverslag gemaakt. Nisbet geeft nog steeds niet toe dat het apparaat niet functioneert.

Geplaatst op: 14-09-2023
Laatst bewerkt op: 14-09-2023
Geschreven door: Robin K.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zending vlot, producten niet goed, moet belachelijk veel retourkosten betalen. Geen aanrader

belachelijk om zoveel retourkosten in rekening te brengen als het product niet goed is

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: G. R.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen problemen

Geen probleem. Bestelde een Bolero Bistrotafel voor een goede prijs inclusief gratis levering en deze was binnen 2 dagen binnen. Tafel is van geweldige kwaliteit en ik ben er blij mee, evenals de service die ik van Nisbets heb gekregen.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bjorn T.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nisbets.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Keukenspeciaal.nl logo
Keukenspeciaal.nl
7 beoordelingen
8,6
Greenpan logo
Greenpan
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nisbets.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Nisbets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nisbets.nl actief?

Nisbets.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen en bedrijfskleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Nisbets.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Nisbets.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie