Oktoberfest winkel logo

Oktoberfest winkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Oktoberfest winkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
892
Oktoberfest winkel logo
Website
Oktoberfest winkel
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Oktoberfest winkel

Oktoberfest is een groot gegeven in Duitsland. Maar ook in Nederland zijn er in die periode steeds meer gelijkaardige feestgelegenheden. Als je van plan bent om één van deze evenementen bij te wonen, is het leuk om voordien de Otokberfest winkel te bezoeken. Je kan er namelijk de perfecte kledij en accessoires vinden om helemaal in de stemming van te komen. Het is natuurlijk handig om hieronder eerst de Oktoberfest winkel beoordelingen door te nemen. Zo bepaal je of kopen bij deze winkel iets voor jou is!

Over Oktoberfest winkel

De Oktoberfest winkel is uniek in zijn soort. Deze webshop is namelijk volledig gericht op het verkopen van artikelen voor het wereldberoemde Oktoberfest. Je kan er dus alles kopen om mee naar het bierfestival te vertrekken. Maar ook als je helemaal de kans niet hebt om in die periode naar Duitsland te reizen, kan je hier terecht. Je vindt er namelijk tal van decoratie artikelen die je het mogelijk maken om een eigen bierfeestje te organiseren. Bovendien vind je in Nederland ook vaak Oktoberfest gelegenheden waarbij deze feestartikelen van pas komen.

De winkel maakt ook onderdeel uit van Fun en Feest Megastore, één van de grootste feestwinkels van Europa. Het voordeel hiervan is dat je kan kiezen uit een groot aanbod waardoor je zeker precies vindt wat je zoekt. Daarnaast zijn de verzendkosten erg laag. Vanaf 50 euro betaal je zelfs helemaal niets voor de verzending van je artikelen.

Waarom kiezen voor Oktoberfest winkel

De Oktoberfest winkel is dé keuze bij uitstek voor al je Oktoberfest artikelen. De winkel heeft namelijk het grootste aanbod, waardoor je er alles terugvindt dat je nodig hebt voor een spetterend feest. Of je nu van plan bent om een Oktoberfest party bij te wonen in Duitsland of bij jou thuis, je kan er altijd terecht!

Een ander groot voordeel van feestkledij en -decoratie kopen in de Oktoberfest winkel is de scherpe prijs en de snelle verzending. Ook met een klein budget kan je er leuke spulletjes kopen!

Is Oktoberfest winkel betrouwbaar?

De Oktoberfest winkel is betrouwbaar. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Hoe we dat weten? Wel, de winkel maakt deel uit van één van de grootste partywinkels van Europa. Maar er zijn nog enkele andere dingen die aangeven dat je op de winkel kan vertrouwen.

Zo heb je op de website een duidelijk overzicht van waar de winkel precies gevestigd is. Daarnaast is het voorzien van het 'Webshop keurmerk'. Dit keurmerk is niet alleen hét bewijs dat een webshop betrouwbaar is, het toont ook aan dat je op een service van een bepaald niveau kan rekenen. Je kan in de webshop bovendien betalen met Afterpay. Bij de Oktoberfest winkel kan je dus feestkleding en -decoratie kopen met een gerust hart!

Klantenservice en klachten

Als je met een prangende vraag zit, kan je terecht bij de sectie 'Klantenservice'. Daar vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Bij andere problemen kan je het klantennummer bellen. Deze dienst is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op de andere dagen is het mogelijk om hen te contacteren via e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je reeds je eigen Oktoberfest winkel ervaringen? Laat dan bij ons je review achter. Vertel anderen wat je goed en eventueel ook wat je minder goed vond aan je ervaring met deze webshop.

Je beoordeling helpt de potentiele klanten dan beslissen of kopen bij de winkel ook echt iets voor hen is. Door je eerlijke mening te geven, maak je dus het verschil!

Reviews over Oktoberfest winkel

Gerelateerde bedrijven

Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
2 beoordelingen
9,5
Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Feestartikelen.nl logo
Feestartikelen.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Oktoberfest winkel

Ons team van experts heeft Oktoberfest winkel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Oktoberfest winkel bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Oktoberfest winkel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Oktoberfest winkel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Oktoberfest winkel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Oktoberfest winkel.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne spullen

De spullen op de website zijn erg fijn om te gebruiken. Ik had een aantal dagen geleden besteld en ik had alles al binnen een aantal dagen binnen. Ik ben er super blij mee en het pas ook perfect!

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hugo K.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oktoberfest winkel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
2 beoordelingen
9,5
Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Feestartikelen.nl logo
Feestartikelen.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oktoberfest winkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Oktoberfest winkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oktoberfest winkel actief?

Oktoberfest winkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Oktoberfest winkel reviews? Dan kunt u naar de website van Oktoberfest winkel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie