Orange logo

Orange reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Orange reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3864
Orange logo
Website
orange.be
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Orange

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen natuurlijk de beschikking over een mobiele telefoon. Sterker nog, wanneer je geen smartphone hebt valt dit nogal op in de samenleving. De telefoon zelf is natuurlijk van groot belang, maar ook de netwerkaanbieder is natuurlijk belangrijk. Een van de grootste aanbieders van de Benelux is Orange. Wil jij nou graag meer weten over deze telecomaanbieder? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben de reviews over Orange voor jou op een rijtje gezet. Lees hier alle ervaringen en neem op die manier een weloverwogen beslissing om van het netwerk van Orange gebruik te maken, of niet wanneer het niet aanspreekt.

Over Orange

Orange is ooit begonnen in het Verenigd Koninkrijk, in 1994. Uiteindelijk heeft in vele landen bestaan, onder verschillende namen, en is het tegenwoordig nog vooral in Luxemburg en België actief. Orange Belgium is dan ook direct een van de grootste aanbieders op de telecommarkt in België en Luxemburg, waar het overigens Orange Communications Luxembourg heet. Bij Orange kun je uiteraard terecht voor mobiele prepaid en postpaid, maar ook voor allerlei andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan tv diensten en internet via de kabel in België. Orange is daarnaast ook actief op de zakelijke markt, met internet, vaste telefonie en ook mobiele telefonie. In Luxemburg en België heeft Orange in totaal zo’n 3 miljoen klanten. Het investeert nog altijd in allerlei innovatieve systemen en is genoteerd aan de beurs van Brussel.

Waarom kiezen voor Orange?

Orange is een betrouwbaar bedrijf dat al heel lang meegaat, hoewel dit natuurlijk onder verschillende (handels-)namen was. In al die jaren heeft Orange een betrouwbare naam weten op te bouwen, zowel qua diensten als qua service. Orange opereert in een markt die veel en snel veranderd en probeert hierin altijd voorop te lopen. Orange handelt volgens 4 kernwaarden. Allereerst zetten ze in op convergentie om de mobiele waarde te ondersteunen. Daarnaast willen ze de beste zijn in mobile only, willen ze ieder Belgisch bedrijf diensten aanbieden en willen ze een digitale en culturele transformatie bewerkstelligen.

Is Orange betrouwbaar?

Orange heeft in al die jaren een betrouwbare naam weten op te bouwen. Het feit dat ze al zo lang meegaan laat natuurlijk ook al zien dat ze betrouwbaar zijn. Ze kunnen bogen op 25 jaar ervaring en hebben samengewerkt met vele andere grote aanbieders en bedrijven. De reviews en recensies laten over het algemeen ook een positief beeld over Orange zien. Over het algemeen kunnen we daarom stellen dat Orange een zeer betrouwbare naam heeft weten op te bouwen in al die jaren.

Klantenservice en klachten

Een belangrijke graadmeter van vertrouwen en betrouwbaarheid is de klantenservice van een bedrijf, en zeker ook hoe er wordt omgesprongen met klachten. Allereerst kijken we naar de bereikbaarheid van de klantenservice. Orange is voor klanten bereikbaar via een portaal op internet, maar ook voor mensen die niet bij Orange zijn aangesloten zijn er voldoende mogelijkheden. Je kunt ze contacteren via vrijwel alle sociale media, mail en telefoon. Daarnaast heeft Orange veel fysieke winkels, waar je ook altijd terecht kunt voor vragen. Met de bereikbaarheid zit het dan ook wel goed. Wat betreft de service zelf zijn er vaak positieve verhalen te horen, maar toch ook mindere verhalen. Zo lees je regelmatig dat Orange matig bereikbaar is en niet altijd een oplossing naar tevredenheid weet aan te bieden. De ervaringen op dit vlak verschillen dus nogal.

Wil jij ook beoordelen?

Het kan zomaar zijn dat jij ook ervaring hebt of hebt gehad met Orange. Laat het dan vooral even weten, we zouden het waarderen wanneer je een recensie zou kunnen schrijven. Laat vooral ook weten wanneer je klachten hebt gehad of anderszins contact met de klantenservice, en hoe dit is bevallen. Ook hiernaar zijn we natuurlijk zeer benieuwd. Wanneer zo veel mogelijk mensen hun review achterlaten wordt het maken van een goede keuze veel makkelijker. Zo kunnen we elkaar dus verder helpen. Hoe meer recencies en reviews, hoe beter!

Reviews over Orange

Gerelateerde bedrijven

Proximus logo
Proximus
45 beoordelingen
3,4
Scarlet logo
Scarlet
23 beoordelingen
5,5
Hey! logo
Hey!
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

4,4
27% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Ervaringen met Orange

Orange is geverifieerd door ons expert team. De webshop Orange bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Orange lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Orange. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van orange.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van orange.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vermijden als de pest

3 de keer dat de technieker niet komt opdagen.
Na lange tijd en veel doorschakelen toch eindelijk iemand telefonisch kunnen bereiken en die hangt halverwege het gesprek op !! Wat een service.

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Frank B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Orange probeert mensen te bestelen!

Orange probeert mensen te bestelen!
Bij bv het afsluiten van een abonnement laten ze u de tv-decoder terug sturen via de post.
Alleen... Orange doet alsof ze niets ontvangen hebben en vragen aan u een bewijs van Bpost dat je deze hebt opgestuurd, wetende dat veel mensen dat bewijs niet meer hebben (door blind vertrouwen in een bedrijf als Orange) en u zo dan €200 aanrekenen.
Elke decoder heeft zijn eigen serienummer en is ook gekoppeld een 1 persoon, na ontvangst weten ze dus dat u de decoder hebt terug gestuurd, ze hopen enkel dat u het niet meer kan bewijzen.

Geplaatst op: 27-10-2022
Laatst bewerkt op: 27-10-2022
Geschreven door: Jimmy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechtste service ooit

Op 8 oktober een transfer aangevraagd van gsm nummer... 3x langs geweest bij verkooppunt, 5x gebeld naar 5000... meer dan 3u!!!!! aan de telefoon??? En nog geen stap vooruit, niemand laat iets weten , wordt nooit teruggebeld, geen mail, niks... steeds hetzelfde antwoord: "er zijn technische problemen..." een maand aan een stuk??? Maar de factuur loopt wel door terwijl er geen dienst is...
Mensen denk goed na eer je naar deze provider komt!!! Amateurisme ten top!!!!

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Jef V.

7 / 10
4/5 2/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Orange

Ik ben klant bij orange . Ik bestelde mij de tv box die bij mij thuis toe kwam om zelf te i installeren .maar het lukte niet goed .ik belde 5000 en daar stuurde ze mij meerdere malen door en door en zo ging het maar door .ik werd het beu .ik belde op nieuw 5000 drukte op 4 en dan op 3 . Eindelijk kreeg ik de juiste persoon die mij verder hielp maar de Brauw die mij hielp was zeer onbeleefd tegenover mij ik wil gerust het gesprek op vragen voor de rest ben ik te breiden

Geplaatst op: 26-09-2022
Laatst bewerkt op: 26-09-2022
Geschreven door: Pascal V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Incompetentie klantendienst!!!

Beete,

ik heb begin juli een overtake aangevraagd van mijn privé abonnement naar een professionele account. ik moest een formulier invullen. wat zie ik dat enkel mijn internet/tv overgezet zijn. ik bel hen: uitleg er is een achterliggend probleem onze dienst lost het op (dossier opgemaakt.....). het blijft maar duren dus ik bel nog eens; meneer we zijn ermee bezig. dan zie ik via de site een promo ipv 43€ telefonie nog 33€ koop er nog een iphone bij. betaal die helemaal direct op 12/9. ik bel op 19/9 waar mijn telefoon blijft en wanneer mijn abonnement overgezet wordt... daar zeggen ze me gelieve nog te wachten tot donderdag 22/9 dus. ik bel donderdag nog eens ah meneer we hebben een formulier te kort om uw gsm abonnement over te zetten. ik vraag me dan af waarom ben ik al bezig van begin juli en nu komen jullie af dat er een formulier te kort is. ik vul nog eens braaf dat formulier in, krijg ik vandaag een mail van webto@orange.be dat mijn gegevens niet allemaal ingevuld zijn. sry maar al eens geprobeerd uw gegevens niet in te vullen en kunnen op volgende te klikken. ik moet terug bellen naar klantendienst neen sry ik heb daar geen zin meer in. het gaat sneller om te veranderen van operator dan een take over in hetzelfde bedrijf! Denken jullie dat ik zoveel tijd over heb om jullie incompetente dienst te blijven bellen.... ik ben 15 JAAR klant, als de jullie nieuwe mentaliteit is... STERK BEZIG ORANGE

Geplaatst op: 24-09-2022
Laatst bewerkt op: 24-09-2022
Geschreven door: Kevin B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Amateurs, oplichters arrogantie

Oplichters met BTW nummer!!!! Helemaal geen communicatie in de call center.
200 euro gepikt van mijn rekening en dan 2- 3 dagen bellen. Op het einde nu zeiden om 7 werkdagen te wachten om het geld terug te krijgen.

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Silviu I.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHTSTE OPERATOR TOT NU TOE!

SLECHTSTE OPERATOR TOT NU TOE! Alleen maar problemen met hun klantenservice. Als je 1 ding vraagt is lijkt het echt te veel, laat staan dat ze voor een oplossing zoeken. Ik heb problemen met extra kosten dat ze aanrekenen van data en het is een ramp om zo iets rechtgezet te krijgen, laat staan dat het ooit opgelost en terugbetaald wordt. Mocht je twijfelen om te blijven of klant te worden, doe het niet!

Geplaatst op: 30-06-2022
Laatst bewerkt op: 30-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geldroof

Ik heb een mobiele abonnement van 15/20euro per maand maar toch betaal ik facturen van 30-70 euro soms??? Maar ik heb het toch betaald nu opeens hebben ze een brief van een deurwaarder gestuurd en ze hadden mijn abonnement helemaal afgezet maar toch moet ik voor die dagen dat ze mijn abonnement afgezet hebben betalen? echt niet orange nemen ik was 2 jaar klant maar prijzen zijn niet normaal liever ga je bij iemand anders ook voor goede service

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Legale criminelen

Ben al 14 jaar klant bij orange, heb vandaag besloten over te gaan naar base. Heb niets anders als problemen met orange.. heb een rekening van 66 euro gekregen terwijl ik normaal 16 euro betaal. Heb normaal mijn 4g altijd opstaan en geen problemen maar recent kreeg ik op een tijdspanne van 45min. 3 berichten over dat mijn verbruik al over de 50 euro heen zat.. terwijl mijn gsm in mijn zak zat XD afzetters

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer, oplichters

Nooit nog orange. Zijn geen klant meer sinds 29 juli 2021. Terug overgestapt naar telenet. Jullie beloven lage tarieven die in werkelijkheid vele honderden euro's duurder zijn. Na opzeg en easyswitch door telenet sturen jullie mij nog steeds facturen. Ik bel en mail elke week om dit op te lossen. Nu sturen jullie een deurwaarder voor de facturen sinds nov 2021 en toen was ik al 5 maand geen klant meer. Vanavond naar advocaat en ik ga er alles aan doen om deze praktijken te stoppen. Bovendien zeer onvriendelijke klantendienst.... verkopen ja maar service 0,0
See you bij de vrederechter met alle bewijzen... beste mensen, geloof de verkooppraatjes niet.... indien er mensen in dezelfde situatie zitten als wij aarzel niet mij te contacteren op 0494725297. Deze moeten gestopt worden

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vanessa M.

5 / 10
5/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer, oplichters

Nooit nog orange. Zijn geen klant meer sinds 29 juli 2021. Terug overgestapt naar telenet. Jullie beloven lage tarieven die in werkelijkheid vele honderden euro's duurder zijn. Na opzeg en easyswitch door telenet sturen jullie mij nog steeds facturen. Ik bel en mail elke week om dit op te lossen. Nu sturen jullie een deurwaarder voor de facturen sinds nov 2021 en toen was ik al 5 maand geen klant meer. Vanavond naar advocaat en ik ga er alles aan doen om deze praktijken te stoppen. Bovendien zeer onvriendelijke klantendienst.... verkopen ja maar service 0,0
See you bij de vrederechter met alle bewijzen... beste mensen, geloof de verkooppraatjes niet.... indien er mensen in dezelfde situatie zitten als wij aarzel niet mij te contacteren op 0494725297. Deze moeten gestopt worden

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vanessa M.

5 / 10
5/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Overal achter lopen en niks raakt in orde.

Ik ben sinds 13 december klant bij orange. Vooraleer ik klant was, eigenlijk al verschillende keren moete telefoneren en telkens opnieuw dezelfde gegevens moeten geven. Incl. Easyswitch van telenet. Uiteindelijk ging easyswitch niet door zag ik begin januari aan de rekening van telenet. Ik deed het dan via orange hun online applicatie in een bericht van hun verschillende keren. Blijkbaar nog niet gelukt komt ik 27 januari door de volgende rekening van telenet achter. Dan maar zelf bij telenet opgezegd. Orange belooft me te crediteren van 13 december tot 13 januari omdat ze beweren dat ik van hun melding heb gehad over de niet gelukte easyswitch. Ik wil niet meer discussiëren en geef maar toe omdat dit zo vermoeiend is. Uiteindelijk krijg ik een mail en een SMS van hun op 31 januari dat de easyswitch niet doorging. Ondertussen had ik al een week rechtstreeks bij telenet opgezegd🤦‍♀️. Dan krijg ik net weer een rekening maar geen creditnota. Ik contacteer en ook om het feit dat ik graag tot 26 januari een creditnota wil omdat ze pas de 31ste verwittigden. Nu krijg ik te horen dat het systeem voor creditnota's plat ligt en moet binnen een week nog maar eens sturen. Dit is toch los erover. Niet?

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: B T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Overal achter lopen en niks raakt in orde.

Ik ben sinds 13 december klant bij orange. Vooraleer ik klant was, eigenlijk al verschillende keren moete telefoneren en telkens opnieuw dezelfde gegevens moeten geven. Incl. Easyswitch van telenet. Uiteindelijk ging easyswitch niet door zag ik begin januari aan de rekening van telenet. Ik deed het dan via orange hun online applicatie in een bericht van hun verschillende keren. Blijkbaar nog niet gelukt komt ik 27 januari door de volgende rekening van telenet achter. Dan maar zelf bij telenet opgezegd. Orange belooft me te crediteren van 13 december tot 13 januari omdat ze beweren dat ik van hun melding heb gehad over de niet gelukte easyswitch. Ik wil niet meer discussiëren en geef maar toe omdat dit zo vermoeiend is. Uiteindelijk krijg ik een mail en een SMS van hun op 31 januari dat de easyswitch niet doorging. Ondertussen had ik al een week rechtstreeks bij telenet opgezegd🤦‍♀️. Dan krijg ik net weer een rekening maar geen creditnota. Ik contacteer en ook om het feit dat ik graag tot 26 januari een creditnota wil omdat ze pas de 31ste verwittigden. Nu krijg ik te horen dat het systeem voor creditnota's plat ligt en moet binnen een week nog maar eens sturen. Dit is toch los erover. Niet?

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: B T.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer zwakke internet

internet snelheid is zeer traag kan niks mee doen 4 mbps komaan he als ik bel naar klantenservice stijgt snelheid opeens naar 135 mbps en op telefoon zeggen dat in orde is naa ophangen zakt opnieuw snelheid van internet naar 4mpbs echt oplichters zijn jullie

Geplaatst op: 02-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niet te vertouwen beter ergers anders gaan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Schandalig

Al verschillende jaren klant bij orange, de laatste 2 jaren veel problemen met het internet.
Dit valt verschillende keren per dag uit, ondertussen al 19 keer gebeld naar klantendienst om dit probleem te melden. Elke keer zeggen ze dat dit waarschijnlijk aan de modem ligt, wanneer ik dan vraag om een nieuwe modem dan kan dit niet 🙄. Dus uiteindelijk na 19 keer komen ze met het voorstel om een technieker langs te sturen. We maken een afspraak tussen 18.00 u en 20.00 u vermits wij ook werkende mensen zijn. Krijgen we om 14.45 u telefoon van de technieker dat die voor onze deur staat wanneer we zeggen dat we op het werk zijn en de afspraak pas vanaf 18.00 was wordt de technieker heel onbeschoft en gooit die telefoon neer. We contacteren de helpdesk weer die beloven ons terug te contacteren om een nieuwe afspraak. 4 dagen later nog steeds geen nieuws van Orange wanneer we zelf ng maar eens bellen maken ze dan de afspraak voor dag nadien tussen 10.00 u en 15.00 u. Ik regel een dag verlof , heel de dag op de technieker gewacht maar geen technieker gezien😡. Dank u Orange voor de geweldige service
Een dag verlof moeten opgeven voor wat ????
NOOIT of NOOIT zijn wij nog klant van jullie.
Proficiat om je klanten zo te behandelen

Geplaatst op: 01-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trekt op geen hol, 9/10 hebt ge geen internet

Trekt op iks!

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!!!

Beste, ik heb uren aan de tel gehangen voor fouten van orange, mijn orkbleem is nog steeds niet opgelost! Voor mij zijn jullie een waardeloos bedrijf met véél woorden en gee daden!
Wil u meer weten?
0472/648229. Ook de 2 jongens die werken in de shop te Bree zijn te lui om je fatsoenlijk te helpen, koop als klant een gsm daar van € 1200 doen zelfs niet de moeite om alles even om te zetten van de ééne gsm naar de andere ondanks ze met 2 in de winkel stonden en niemand binnen was! Toen ik mijn ongenoegen hierover liet blijken werden ze zelfs nog brutaal ook!👍 nooit meer in Bree!!!
Ik zal wel weer niets horen, want jullie reageren niet wanneer er problemen zijn!
Het zou juist andersom zijn! Ben reeds 40j zelfstandig maar zo ga ik niet met mijn klanten om...
Fijne avond en....ben benieuwd of ik nog iets hoor!

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt niet aan te raden

na de installatie 29/11/21 ben nog steeds aan het wachten voor de activatie elke persoon vertelt een verhaal en zaterdag omdat het weekend is zegt een dat het vandaag wordt geactiveerd .rond 17 uur belde ik terug dan zegt ze nee meneer die afdeling is pas maandag bereikbaar .dus echt leugens .nu dan maar een andere provider nemen en ga echt geen instalie kosten betalen want heb niks gehad en geen internet gehad . echt geen Orange nemen mensen het is niks en geen service . leugens en leugens en nog eens leugens

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

ik heb merdere keer stopzetting gedaan maar na 3 maanden opnieuw factuur gekrijgen met de deurwaarder.
nochtands ik heb ook merdere keer gebeld
ze zeggen dat aan de lijn alles in orde ...
dus allen maar bla bla bla en melkerij

Geplaatst op: 07-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mahmut S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Dieven zijn het

wat een laag bij de grond bedrijf , voor nieuwe klant aan te sluiten geen probleem , maar dan !!!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc A.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles beloven aan de telefoon

Ik vraag een gsm abonnement aan op 30 november 2021 en op 1 december 2021 krijg ik een mail dat alles in orde is, nu op 8 december nog altijd niets ontvangen mits 2 telefoons naar Orange en daar word je van het kastje naar de muur gestuurd ik moest mij aanmelden in een Orange winkel in Kuurne daar konden ze mij ook niet verder helpen, aan de telefoon weten ze het ook niet
ze weten het ook niet

Geplaatst op: 08-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martin G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Volkomen onbetrouwbaar

Activatie na 48u nog steeds niet in orde, ondanks talloze telefoons en steeds maar loze beloften. Je moet alles zelf maar uitzoeken, aan telefoon steeds loze beloften om je te sussen, maar dan wel het lef hebben om 59 euro activatiekost te vragen! Het lijkt me dat er effectief iets geïnstalleerd moeten worden alvorens je activatiekosten mag aanrekenen toch...

Geplaatst op: 24-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simone B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht.

Leggen de telefoon gewoon af als je een vraag hebt en het een beetje moeilijk word!!!! Ze moeten ons geld terug geven en we zijn nu al meer als een maand aan het proberen dit terug te krijgen en nee als ze geld terug moeten duurt het zeer lang maar als wij iets moesten betalen moest het netjes binnen de tijd

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hanne C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Orange


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Proximus logo
Proximus
45 beoordelingen
3,4
Scarlet logo
Scarlet
23 beoordelingen
5,5
Hey! logo
Hey!
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Orange een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over Orange. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,4 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Orange actief?

Orange is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Orange reviews? Dan kunt u naar de website van Orange gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie