Outlettoday.nl logo

Outlettoday.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Outlettoday.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
905
Outlettoday.nl logo
Website
outlettoday.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Outlettoday.nl

Ben je op zoek naar reviews, ervaringen en beoordelingen van de webshop Outlettoday.nl? Dat is een goed idee want zeker in de sector van de outlets vind je heel wat websites van een dubieuze kwaliteit. Door een paar reviews over Outlettoday.nl te bekijken krijg je een beter idee van de betrouwbaarheid van de webshop. Zo weet je meteen op basis van de ervaringen van een ander of de leuke accessoires en hebbedingetjes die je op Outlettoday.nl terug kunt vinden ook een goed idee zijn om te bestellen. Op deze pagina hebben wij daarom voor jou reviews en beoordelingen van Outlettoday.nl op een rij gezet!

Over Outlettoday.nl

Outlettoday.nl is een webshop in het genre van de outlets wat ook wel voordeelwebsites wordt genoemd. Dat betekent dat ze in feite restaanbiedingen van producten van andere winkels doorverkopen tegen een scherpe prijs. Denk bijvoorbeeld aan spullen die uit de collectie zijn gegaan of artikelen wiens seizoen voorbij is zoals kerstspellen. Het gaat voor alle duidelijkheid altijd om nieuwe producten die nog nooit gebruikt zijn geweest en waar ook garantie op zit. Ze zijn gewoon om diverse redenen uit het assortiment van de originele aanbieder verdwenen. Als je op zoek bent naar kwaliteitsvolle producten zonder je blauw te betalen is een outlet een idee dat het waard is om te overwegen. Outlettoday.nl is de outlet van de bekende webshop Buythistoday.nl en is een onderdeel van moederbedrijf TrendZ Europe B.V.

Waarom kiezen voor Outlettoday.nl?

Outlettoday.nl is een webshop met een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het wel terug bij Outlettoday.nl. Het aanbod is onderverdeeld in de volgende categorieën: auto en fiets, badkamer en toilet, buiten en vakantie, cadeau, electro en computer, fitness en sport, gereedschap, huis en tuin, kerst, keuken, lifestyle, mode, speelgoed en gaming, verzorging en welzijn, wonen, overig, Walt-Disney, laptop en tablet, retourgoederen en decembercadeaus. Je kunt dus op zijn zachtst gezegd beweren dat iedereen wel iets naar smaak kan vinden op Outlettoday.nl. Bovenop de reeds scherpe prijs zijn er vaak aanbiedingen. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief ontvang je deze rechtstreeks in je mailbox. Bestellingen worden in Nederland, Duitsland en België geleverd en het duurt gemiddeld 2 tot 7 werkdagen voor jouw aankoop bij jou op de bank ligt. Alle producten hebben een standaardgarantie en kunnen tot 7 kalenderdagen na ontvangt geretourneerd worden mocht er toch iets mis zijn. Qua betalingsopties zijn er alle standaardmogelijkheden zoals iDEAL, Bancontact, Sofort, PayPal en overschrijving, maar kan je ook achteraf betalen met GiroPay.

Is Outlettoday.nl betrouwbaar?

Als je even doorklikt op de contactinformatie op de website vind je meteen terug waar de hoofdzetel van Outlettoday.nl gevestigd is. Daarbij vind je ook het KvK-nummer en het btw nummer terug. De website zelf bereik je via een veilige verbinding en er is vanzelfsprekend veilig betalen. Wat de online aanwezigheid betreft hoef je dus al geen schrik te hebben. Daarenboven is er een duidelijk omschreven procedure bij klachten en is er een van Outlettoday.nl een klantendienst om aan te spreken bij problemen. Er kan dus zonder veel twijfel gezegd worden dat Outlettoday.nl wel degelijk een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Als er iets fout loopt is het altijd wel zo handig dat je het team achter een webshop kunt bereiken. Bij Outlettoday.nl kan je de klantenservice op diverse manieren contacteren als het antwoord op jouw vraag of probleem niet bij de veelgestelde vragen te vinden is. Zo kan je een rechtstreekse mail sturen of via het contactformulier op de website jouw probleem overbrengen. Daarnaast beschikt de webshop ook over een Facebookprofiel, een Instagramprofiel en een Twitter. De klantenservice van Outlettoday.nl is op alle werkdagen geopend van 9 uur tot 17 uur en tracht zo snel mogelijk te reageren. Bij een klacht ontvang je binnen de 14 dagen na het versturen van jouw klacht een antwoord en/of een voorstel tot het oplossen van het geschil.

Wil jij ook beoordelen?

Is Outlettoday.nl één van de webshops waar je regelmatig inkopen doet of heb je ooit op een blauwe maandag eens een cadeau via de webshop besteld? Dan kunnen jouw ervaringen met Outlettoday.nl anderen helpen om een goede beslissing te maken. Schrijf jouw beoordeling van het hele proces op deze pagina neer in een review. Waren de bestelde producten op tijd geleverd? Was de kwaliteit goed? Kon je genieten van de garantie? Hielp de klantenservice jou verder? Kortom: wat is jouw verhaal?

Reviews over Outlettoday.nl

Gerelateerde bedrijven

LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9
Unigro logo
Unigro
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Outlettoday.nl

Het bedrijf Outlettoday.nl is geverifieerd door ons. De webshop outlettoday.nl is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Outlettoday.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Outlettoday.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van outlettoday.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van outlettoday.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Outlettoday.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

De levering van de website is erg snel en ze leveren ook erg goede producten. Ik had perrongelijk 2 keer hetzelfde product gekocht maar dit werd snel opgelost door de eigenaar van de website.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Myrthe V.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Outlettoday.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9
Unigro logo
Unigro
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Outlettoday.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Outlettoday.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Outlettoday.nl actief?

Outlettoday.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Outlettoday.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Outlettoday.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie