Pearle logo

Pearle reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Pearle reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4146
Pearle logo
Website
pearle.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Pearle

Heel wat mensen hebben jammer genoeg problemen met de ogen. Er zijn dan ook heel wat aandoeningen die ervoor zorgen dat je net iets minder goed ziet dan de bedoeling is. Om dat te verhelpen kan je kiezen voor een bril of voor contactlenzen. Ben jij op zoek naar een dergelijk product? Of heb je misschien gewoon een frisse zonnebril nodig voor op het strand? Dan vind je bij Pearle ongetwijfeld een ruime keuze. En om te bepalen of Pearle voor jou de beste keuze is vind je hier de reviews en beoordelingen van Pearle. Zo gebruik jij de ervaringen van anderen om zelf geen slechte ervaring op te doen.

Over Pearle

Pearle is binnen de Benelux een naam als een klok in het wereldje van de optiek. Pearle opticiens is dan ook een onderneming die sinds 1983 bestaat en binnen de Benelux vlot de marktleider is. De eerste winkel in de Grand Bazar te Antwerpen is vandaag de dag uitgegroeid tot een multinational met alleen in België al 210 winkels en ongeveer 1000 medewerkers. Niet toevallig is Grandvision, het moederbedrijf van Pearle, wereldwijd één van de marktleiders binnen de optie. Dat vertaalt zich concreet naar een enorm aanbod aan de klant toe en vanzelfsprekend een scherpe prijsstelling en stevige knowhow. Heb je bijvoorbeeld vragen bij een bepaald product? Dan kan je bij de klantenservice of bij één van de fysieke vestigingen terecht. Dankzij de vele winkels binnen de Benelux vind je altijd wel een Pearle opticien in jouw nabijheid.

Waarom kiezen voor Pearle?

Bij Pearle vind je dus in de eerste plaats een enorm assortiment aan brillen, lenzen en zonnebrillen terug. Maar je vindt bij Pearle ook een zeer goede service terug en diensten zoals bijvoorbeeld een oogmeting. Koop je bij Pearle? Dan geniet je bijvoorbeeld van levenslang gratis onderhoud. Bovendien pakt Pearle geregeld uit met leuke acties en promoties. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Pearle of één van de socials volgen. Op de website van Pearle vind je categorieën terug zoals damesbrillen, herenbrillen, kinderbrillen, monturen, zonnebrillen, daglenzen, maandlenzen en ga zo maar door. Of je nu op zoek bent naar een hip model van Ray-Ban of te tijdloze schoonheid van Gucci: bij Pearle vind je het allemaal terug. Je kunt online shoppen of een afspraak maken in één van de winkels om jouw keuze ook echt te testen voor je het moet betalen. Shop je online? Dan geniet je van gratis verzending vanaf 25 euro en kan je ook gratis retour sturen binnen de 30 dagen na ontvangst wat toch altijd mooi meegenomen is.

Is Pearle betrouwbaar?

Pearle is sinds zijn oprichting in 1983 uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Het staat dan ook buiten kijf dat Pearle een betrouwbare onderneming is met een ijzersterke reputatie. Bovendien pakt Pearle uit met uitstekende voorwaarden en stevige garanties. Je hoeft dus absoluut geen schrik te hebben om de spreekwoordelijke kat in de zak te kopen. Ook online is er veel aandacht voor betrouwbaarheid. Er is een eigen klantenservice, de verbindingen zijn beveiligd en online betalen kan vlot en veilig via onder andere Mastercard, Bancontact, Visa, American Express en ga zo maar door. Ook als je op zoek bent naar de bedrijfsinformatie hoef je niet ver te zoeken. Alle relevante informatie zoals bijvoorbeeld het adres van de hoofdzetel of het btw nummer vind je netjes op de webshop van Pearle terug.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Pearle? Dan kan je altijd terecht in één van de fysieke winkels. Je kunt echter ook online contact opnemen. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen. Dat kan door tijdens de kantooruren telefonisch contact op te nemen. Dat kan door via Facebook een bericht te sturen of je kunt ook lekker ouderwets een brief opsturen naar de hoofdzetel. Na ontvangst ontvang je altijd binnen de werkdag een antwoord van Pearle. Heb je geen vraag maar een klacht? Dan geef je dat best door via het contactformulier op de website. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en binnen enkele dagen een voorstel tot oplossing of een inhoudelijk antwoord. Duurt het net iets langer dan verwacht voor je een antwoord krijgt? Dan zal de klantendienst je binnen de 14 dagen een bericht sturen met de te verwachten termijn.

Wil jij ook beoordelen?

Zicht is een belangrijk gegeven als mens. Het is dan ook maar logisch dat heel wat mensen op zoek zijn naar reviews en beoordelingen voor ze bij Pearle gaan kopen. Heb jij ervaring met dit bedrijf? Dan ben jij misschien wel de ervaringsdeskundige die ons wat wijzer over Pearle kan maken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de kwaliteit van de dienstverlening? Wat vind je van de prijzen? Is de kwaliteit van de brillen goed? Is de service ook echt van het niveau als beschreven? Wat is kortom jouw mening over Pearle. Zou je zelf opnieuw kopen bij Pearle of toch eerder eens binnenspringen bij de concurrentie?

Reviews over Pearle
Gerelateerde bedrijven
Lentiamo logo
Lentiamo
1 beoordeling
10
Alensa logo
Alensa
15 beoordelingen
6,4
Vision Direct logo
Vision Direct
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Slechte service

Ik ging voor een bril bij Pearle Wuustwezel op 06/05/2023 en gaf aan dat ik van een tussenkomst kan genieten via mijn werkgever. Er liep op dat moment een promotie: 40 % op de brilglazen of 1+1 gratis. De creatieve verkoper kon me verleiden tot de 1+1 gratis actie. Dus koos ik voor een zonnebril bovenop een gewone bril. De creatieveling maakte een factuur voor de zonnebril en bril, maar gaf volledige korting op de gewone bril waardoor ik met deze factuur niet naar mijn werkgever kan voor een tussenkomst. Pearle weigert pertinent om dit aan te passen. Telkens je in het filiaal te Wuustwezel komt is er een andere medewerker en ze weten niets van elkaar. De customer service medewerker Niels is allesbehalve klantvriendelijk en behulpzaam.
Mensen uit mijn omgeving hadden me gewaarschuwd voor Pearle. Jammer dat ik niet heb geluisterd. Wat een onbekwame firma en medewerkers.
Denk twee keer na vooraleer je hier een bril aankoopt!

Geplaatst op: 28-07-2023
Laatst bewerkt op: 28-07-2023
Geschreven door: Glenn

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super ervaring

Super vriendelijke winkelbeheerder, Dhr Lirim Alyaj, altijd bereid om mensen verder te helpen en weet waar hij over praat voor model van bril aan te passen met de vorm van het gelaat. Dienst na verkoop 10/10. De medewerksters ook altijd bereid om mensen verder te helpen en super vriendelijk. PEARLE is voor mij een PAREL

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marina V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pearle
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lentiamo logo
Lentiamo
1 beoordeling
10
Alensa logo
Alensa
15 beoordelingen
6,4
Vision Direct logo
Vision Direct
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pearle een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Pearle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pearle actief?

Pearle is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Pearle reviews? Dan kunt u naar de website van Pearle gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie