Pimtensen.nl logo

Pimtensen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Pimtensen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
915
Pimtensen.nl logo
Website
Pimtensen.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Pimtensen.nl

Als je veel tijd in de auto doorbrengt, bijvoorbeeld op weg naar het werk of gewoon als jouw job, dan is het wel zo lekker dat het geluid van de radio of de muziek die je zelf afspeelt van een hoge kwaliteit is. Eén van de leidende namen in de niche van audio voor auto’s is Pimtensen.nl. Maar is dat wel een betrouwbare website? Wat zijn de ervaringen van echte klanten? Hoe beoordelen zij de kwaliteit en de leveringsopties van Pimtensen.nl? Op deze pagina vind je reviews terug over Pimtensen.nl. Zo kan jij op basis daarvan een gegronde mening vormen over al dan niet bestellen!

Over Pimtensen.nl

Pimtensen.nl is een webshop gespecialiseerd in audio voor auto’s die zowat de eerste naam binnen de niche was. Vanuit het begin in Badhoevedorp is de webshop door de jaren heen gegroeid zonder daarbij de originele focus en missie uit het oog te verliezen: audio van een hoge kwaliteit met veel aandacht voor de klant. Pimtensen.nl gaat prat op specialistische kennis en werkt daarvoor onder andere samen met Concept 4 Cars. Deze inbouwspecialisten geven een nieuwe invalshoek op de mogelijkheden van de audiosystemen die Pimtensen.nl verkoopt. Plaats je een bestelling? Dan kan je kiezen tussen thuis laten bezorgen, wat gratis is vanaf 100 euro, of jouw bestelling af te komen halen bij de winkel te Ede. In de regel betekent vandaag voor 15.00 uur besteld dat je jouw bestelling morgen in huis hebt. Je krijgt bij Pimtensen.nl afhankelijk van jouw orderbedrag overigens ook regelmatig extra korting. Iets om in het oog te houden dus.

Waarom kiezen voor Pimtensen.nl?

Pimtensen.nl is de specialist binnen de branche en heeft dan ook een ruim en divers aanbod. De webshop is onderverdeeld in de categorieën Pasklage speakers, Sale, Dempingsmaterialen, Autospecifiek, Speakers, Subwoofers, Versterkers en Aansluitmaterialen. Je vindt er producten van topmerken als ESX, JBL, Alpine, Ground Zero, Gladen en nog veel meer. In de outlet vind je alle producten terug die met een fikse korting worden aangeboden. Naast audio apparatuur voor auto’s en alle aanverwanten kan je bij Pimtensen.nl overigens ook terecht voor Marine Audio. Wil je op jouw boot een paar speakers laten installeren die geschikt zijn voor die bijzondere omstandigheden? Dan kan dat perfect. Betalen kan in Nederland via iDeal, PayPal en Payconiq en in België met Bancontact, PayPal en Payconiq. Heb je nog vragen over iets? Dan kan je je wenden tot de sectie met de veelgestelde vragen of tot de klantenservice!

Is Pimtensen.nl betrouwbaar?

Wanneer je een bestelling plaatst ga je natuurlijk graag eerst even na of de webshop wel te vertrouwen valt. Bij Pimtensen.nl vind je alleszins al meteen alle bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Ook de internetverbinding met de website werkt via een beveiligde SSL-verbinding wat betekent dat jouw persoonsgegevens tijdens het betalen veilig zijn. Pimtensen.nl beschikt over een klantenservice die je kunt bereiken bij vragen of problemen en ze publiceren zelf ook tal van reviews, ervaringen en beoordelingen van hun klanten. Bovendien is Pimtensen.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk. Pimtensen.nl is dus vast en zeker een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Helpt de sectie met veelgestelde vragen je niet verder? Dan kan je met een vraag, een probleem of een klacht altijd bij de klantenservice terecht. Dat kan via het contactformulier op de website, dat kan per mail, dat kan via Facebook of dat kan telefonisch. De klantenservice is op werkdagen bemand van 9:00 tot 17:00 uur. Dat zijn vanzelfsprekend dan ook de momenten dat je een antwoord mag verwachten. Klachten kan je per mail doorsturen of kan je ook doorgeven aan Webshop Keurmerk. In dat geval zal er een bemiddelingspoging ondernomen worden. Haalt dat niets uit? Dan gaat de klacht naar de Geschillencommissie die er een uitspraak over doet die ook voor Pimtensen.nl bindend is.

Wil jij ook beoordelen?

Cruise jij rond op geluid dat uit één van de speakers of subwoofers van Pimtensen.nl komt? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met Pimtensen.nl. Ben je tevreden over de levering, de leveringstijd en de kwaliteit van jouw bestelling? Zou je Pimtensen.nl aanraden aan vrienden en/of familie? Heb je misschien een klacht of werd je door de klantenservice niet goed verder geholpen? Op deze pagina kan je jouw review neerpennen en wat meer vertellen over jouw beoordeling van deze webshop. Zo help je iedereen die op zoek is naar meer informatie over Pimtensen.nl!

Reviews over Pimtensen.nl
Gerelateerde bedrijven
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Pimtensen.nl

Het bedrijf Pimtensen.nl is geverifieerd door ons. De webshop Pimtensen.nl is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Pimtensen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Pimtensen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Pimtensen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Pimtensen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top levering

Ik had laat in de avond nog besteld en ik had al verwacht dat deze niet meer de volgende dag geleverd zou worden maar niks bleek minder waar. Alles is netjes op tijd bezorgd. Super!

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cas V.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Pimtensen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pimtensen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Pimtensen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pimtensen.nl actief?

Pimtensen.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Pimtensen.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Pimtensen.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie