Printvoordeelshop.nl logo

Printvoordeelshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Printvoordeelshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
930
Printvoordeelshop.nl logo
Website
printvoordeelshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Printvoordeelshop.nl

Er zijn online heel wat websites die alle benodigdheden voor printers aanbieden. Je kunt inkcartridges, printers, papier, etiketten, batterijen en meer perfect vanuit jouw luie zetel aankopen. Printvoordeelshop.nl is een dergelijke webshop. Maar is Printvoordeelshop.nl wel betrouwbaar? Op deze pagina vind je reviews, ervaringen en beoordelingen van deze webshop terug. Zo kan jij op basis van reviews van echte klanten zelf een goed oordeel vellen over de betrouwbaarheid van Printvoordeelshop.nl. Gemakkelijk toch?

Over Printvoordeelshop.nl

Printvoordeelshop.nl is een e-commerce bedrijf dat gevestigd is in Zwolle en een onderdeel is van PrinterABC B.V. Het is dus een onderneming zonder een traditionele stenen winkel. Het is wel mogelijk om in Zwolle aankopen af te gaan halen, maar dat moet op afspraak en dat moet op voorhand besteld zijn. De doelgroep van Printvoordeelshop.nl bestaat uit iedereen die zowel zakelijk als privé nood heeft aan eender wat dat met printers te maken heeft. Daarbij zet het bedrijf vooral in op een lage prijs, een snelle verzending en aandacht voor het milieu. Naast tal van merkproducten biedt Printvoordeelshop.nl immers ook eigen toner- en inktcartridges aan voor een veel lagere prijs. Wat de verzending betreft mag je in de regel aannemen dat een bestelling geplaatst voor 17:00 betekent dat je de volgende werkdag al kunt printen. De verzendkosten bedragen 3,95 euro binnen Nederland en 7,99 euro naar België. Vanaf 50 euro geniet je van gratis verzending. Alle toners en inktcartridges die Printvoordeelshop.nl verkoopt voldoen aan ISO-normen 9001 en 14000. Dat houdt in dat ze aan strakke kwaliteits- en milieueisen voldoen. Bovendien kiest Printvoordeelshop.nl er consequent voor uitsluitend met partners die een groen imago hebben samen te werken.

Waarom kiezen voor Printvoordeelshop.nl?

Printvoordeelshop.nl is een webshop waar je een heel assortiment aan printproduten aan kunt kopen. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: Inktcartridges, toners, labels op rol, A4-Etiketten, labeltapes, batterijen, opslagmedia, multimedia, telefoon accessoires, printers en ten slotte papier. Qua merken vind je alle A-merken binnen de sector in het assortiment terug. Denk bijvoorbeeld aan producenten als Brother, Dell, Epson, HP, Canon, Kodak en meer. Een keuze kunnen maken? Dan kan je op de website betalen met iDeal, bankoverschrijving, PayPal, Visa, Mastercard, American Express en bancontact. Printvoordeelshop.nl biedt altijd een garantieperiode van minimaal 1 jaar aan en geeft jou als klant maar liefst 100 dagen retourrecht. Bovendien is het ook zo dat Printvoordeelshop.nl de kosten voor de retourzending op zich neemt. Hiervoor moet je wel eerst het pakket in kwestie aanmelden aan het retourportaal op de website.

Is Printvoordeelshop.nl betrouwbaar?

Op de pagina over Printvoordeelshop.nl vind je meteen alle informatie die je nodig hebt over het bedrijf terug. Je ziet er het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer, het btw nummer en een bankrekeningnummer. Ook de verbinding met de website verloopt veilig. Printvoordeelshop.nl heeft bij alle online betalingen een verbinding met een SSL-certificaat voorzien wat betekent dat jouw persoonsgegevens volkomen veilig zijn. Bovendien beschikt de webshop ook over een eigen klantenservice die je kunt bereiken bij vragen of problemen. Ten slotte is het zo dat Printvoordeelshop.nl een gecertificeerd lid is van maar liefst twee keurmerken. De webshop is aangesloten bij de Stichting WebwinkelKeur en bij BrowseSafe Veilig Internet Keurmerk. Dat komt erop neer dat je als klant op beide oren mag slapen: Printvoordeelshop.nl is een veilige webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met een probleem of een vraag waarvan je het antwoord nergens bij de FAQ terug kunt vinden? Of heb je misschien een klacht? Dan beschikt Printvoordeelshop.nl over een eigen klantenservice. Deze is bereikbaar per mail of via de telefoon en dat tijdens elke werkdag van 9 uur tot 17 uur. Stuur je per mail? Dan kan je ook na deze uren nog een antwoord verwachten. Dien je een klacht in? Dan ontvang je, zoals wettelijk verplicht, binnen de 14 dagen een antwoord van de webshop. Kom je er samen niet uit? Dan kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur en ten slotte met de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Print jij al een hele tijd met de toners en cartridges van Printvoordeelshop.nl? Of kocht je er ooit eens eentje aan en besloot je toen nooit meer? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met en beoordelingen van deze webshop. Was je tevreden over de levertijd? Over de kwaliteit? Hielp de klantenservice je vlot en vriendelijk voort? Laat op deze pagina een review achter met jouw ervaringen en beoordelingen en help de volgende bezoeker die twijfelt over Printvoordeelshop.nl.

Reviews over Printvoordeelshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Rajapack logo
Rajapack
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
7,4
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
2 toners besteld cardridge tn 2310 ondeugdelijk materiaal.

Twee toners gaven allebei allebei hetzelfde probleem.
Klikgeluid en een vuile streep op papier. Gereclameerd voor een toner daar ik het defect van de tweede nog niet wist. Zeer snel een nieuwe gekregen echter met hetzelfde probleem. Gevraagd om geld terug te storten niets meer gehoord. 3 toners met hetzelfde probleem deze firma moet dat weten. de oude cardridge geprobeerd en deze gaf geen klik.

Geplaatst op: 09-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-06-2023
Geschreven door: Han H.

7 / 10
4/5 1/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Om te huilen

Bestelling zou direct verstuurd worden.... immers staat op de website voor 17.00 besteld direct verzonden..... nou niet dus. Telefoon nemen ze niet op, mail wordt niet beantwoord. TOP bedrijf in oplichten!

Geplaatst op: 13-06-2023
Laatst bewerkt op: 13-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Telefoon wordt niet opgenomen en e-mail niet beantwoord.

slechte klantenservice. al 3 dagen gebeld. wordt niet opgenomen. e-mail verstuurd. nog steeds geen antwoord.

Geplaatst op: 24-04-2023
Laatst bewerkt op: 24-04-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed bedrijf

Dit bedrijf heeft echt verstand van zaken. Ze weten precies wat ze aanbieden en de informatie die ze op de website hebben gezet komt ook goed overeen met het daadwerkelijke product wat je thuis krijgt!

Geplaatst op: 15-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kyano K.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Printvoordeelshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tonershop logo
Tonershop
1 beoordeling
10
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Rajapack logo
Rajapack
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Printvoordeelshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Printvoordeelshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Printvoordeelshop.nl actief?

Printvoordeelshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Printvoordeelshop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Printvoordeelshop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie