Readly.com logo

Readly.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Readly.com reviews, ervaringen en beoordelingen
529
Readly.com logo
Website
Readly.com
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringenReadly.com

Ben je een lezer en zou je het liefst een abonnement afsluiten op alle magazines? Dan kan Readly.com de oplossing voor je zijn. Om een helder beeld te schetsen van alles wat Readly.com voor je kan betekenen in dit opzicht, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en puntig voor je samengevat. Op basis van die informatie is het aan jou om al dan niet te kiezen voor Readly.com.

Over Readly.com

Readly.com bied je meer dan vijfduizend verschillende tijdschrifttitels – in verschillende talen- die je voor een vast en laag bedrag per maand digitaal kunt lezen. Het is een nieuwe manier om magazines te lezen, waarbij je dus gebruik maakt van je tablet of je smartphone. Readly.com werkt met een missie. Het Zweedse bedrijf wil voorop lopen als het gaat om de revolutie van digitale magazines.

Waarom kiezen voor Readly.com?

Readly.com bied je de mogelijkheid om zo goed als alle magazines digitaal te lezen voor een klein bedrag per maand. Toegegeven, je krijgt niet het fysieke nummer in handen, je leest echter wel alles en niets hoeft je met een abonnement van Readly.com nog te ontgaan. Readly.com biedt tijdschriften voor elk moment en voor iedereen, voor zowel de jonge als de oudere doelgroep dus. Met behulp van een simpele app lees je alles. Ben je uitgelezen? Je kunt Readly.com op elk gewenst moment opzeggen. Je kunt de tijdschriften offline lezen en kiezen voor familietoegang. In dat geval kunnen vijf profielen eindeloos lezen in de nieuwste nummers.

Is Readly.com betrouwbaar?

Op de vraag of Readly.com betrouwbaar is, zijn de abonnementhouders in de reviews en ervaringen helder: ja, dat is Readly.com. Je krijgt steeds snel de nieuwste nummers van tijdschriften als Vogue, Esquire, Landidee, MensHealth, Quote en Cosmopolitan voorgeschoteld. Voor het gemak heeft Readly.com de tijdschriften gerubriceerd in onder meer beroemdheden, amusement, tech, auto’s en motoren, sport en muziek. Daarmee benoemen we overigens slechts een klein deel van de rubrieken. Het aanbod is overweldigend en betrouwbaar. Door te kiezen voor deze aanbieder hoeft inderdaad niets je nog te ontgaan.

Klantenservice en klachten

Klachten zijn er nauwelijks, zo zien we in de beoordelingen die gemaakt zijn door gebruikers van Readly.com. Mocht jij echter wel een klacht in willen dienen, dan krijg je daar alle gelegenheid voor. Je kunt dat schriftelijk doen, het is echter sneller om een e-mail te sturen. Omdat Readly.com ook actief is op Facebook, Twitter en Instagram, kun je ook via die wegen nog proberen contact te leggen. De Zweedse onderneming streeft volledige klanttevredenheid na en dus zal meteen getracht worden de klacht die je hebt te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je twijfelt over een product of dienst, dan heb je veel aan de mening van mensen die een product of dienst al gebruiken. Het is praktische informatie die je kunnen bevestigen in een bepaald beeld. Daardoor neem je altijd een verstandiger besluit en wordt de kans op een misstap gereduceerd. Daarom willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Help je andere mensen écht mee, en het is maar een kleine moeite.

Reviews over Readly.com
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Borgerhoff&Lamberigts logo
Borgerhoff&Lamberigts
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede app

Ik gebruik al een tijdje de app en deze werkt echt fantastisch. Ik kan deze app echt niet meer missen! De app heeft een goede layout en werkt heel fijn op telefoon. Verder vind ik het ook heel betaalbaar en praktisch.

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Renske V.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Readly.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Borgerhoff&Lamberigts logo
Borgerhoff&Lamberigts
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Readly.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Readly.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Readly.com actief?

Readly.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Readly.com reviews? Dan kunt u naar de website van Readly.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie