Rotterdamse BallonnenWinkel logo

Rotterdamse BallonnenWinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Rotterdamse BallonnenWinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
941
Rotterdamse BallonnenWinkel logo
Website
Rotterdamse BallonnenWinkel
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Rotterdamse BallonnenWinkel

Bij een bijzondere gelegenheid horen niet alleen hapjes, maar ook ballonnen. Het is namelijk de ideale manier om de ruimte op te fleuren en in de stemming te komen. Als je van Rotterdam bent, vind je de ballonnen uit de Rotterdamse BallonnenWinkel vast helemaal de max. Ontdek ze, maar lees voordat je dat doet de Rotterdamse BallonnenWinkel ervaringen op onze site. Zo kom je meer te weten over de plus- en minpunten van het bedrijf!

Over Rotterdamse BallonnenWinkel

De Rotterdamse BallonnenWinkel maakt onderdeel uit van het Rotterdams Ballonnenbedrijf en de Rotterdamse Ballondrukkerij. Samen vervaardigen de bedrijven ludieke, mooie en milieuvriendelijke ballonnen. Het bijzondere zijn de Rotterdamse uitspraken die je op elk exemplaar terugvindt. De ballonnen uit het assortiment zijn dan ook ideaal voor trotse Rotterdammers of zij die houden van dit dialect.

In de Rotterdamse BallonnenWinkel vind je ballonnen bedrukt met tekst voor élke gelegenheid. Als jouw uitspraak er niet bij zit of je toch liever iets anders hebt, kan je zelf ook ballonnen laten bedrukken. In dat geval dien je wel minstens 25 exemplaren aan te kopen.

Waarom kiezen voor Rotterdamse BallonnenWinkel

Er zijn heel wat webwinkels waar je ballonnen kan kopen, maar nergens zijn ze zo leuk als bij Rotterdamse BallonnenWinkel. Het assortiment bestaat namelijk uit ballonnen met Rotterdamse spreuken en teksten die grappig of lief zijn. Daarom zijn ze erg origineel. Als je daarvan houdt, is Rotterdamse BallonnenWinkel zeker een bezoek waard. Is dit toch niet helemaal je ding? Geen probleem, want je kan er ook ballonnen met je eigen tekst laten bedrukken. Zo passen ze altijd bij jouw feestje!

De ballonnen van Rotterdamse BallonnenWinkel zijn bovendien gemaakt uit biologisch afbreekbaar materiaal. Ze zijn dus ook een verantwoorde keuze. De webshop is ook erg budgetvriendelijk en hoe meer ballonnen je koopt, hoe minder je moet betalen. Ook voor een gigantisch feestje is Rotterdamse ballonnenwinkel dus de beste keuze.

Is Rotterdamse BallonnenWinkel betrouwbaar?

De Rotterdamse BallonnenWinkel maakt deel uit van twee andere bekende bedrijven. Daardoor kan je er zeker van zijn dat de webshop betrouwbaar is. Daarnaast zijn er nog de positieve recensies en de verscheidene veilige manieren om er te betalen.

Klantenservice en klachten

In het geval van klachten kan je de webwinkel bellen of een e-mail sturen. Als je WhatsApp hebt, mag je ook via daar het bedrijf bellen. Dat heeft als groot voordeel dat je er niet voor hoeft te betalen. Zit je met vragen? Dan is het interessant om de FAQ afdeling eerst te bekijken.

Wil jij ook beoordelen?

Vind jij het leuk om anderen te helpen? Dan is het een goed idee om je beoordeling van Rotterdamse Ballonnenwinkel op onze site achter te laten. Het geeft anderen een goed beeld van de voor- en nadelen van deze webwinkel. Aarzel niet, want het schrijven van een review duurt helemaal niet lang en is ook erg eenvoudig!

Reviews over Rotterdamse BallonnenWinkel
Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg snelle reactie

Ik heb altijd een super snelle reactie ontvangen via WhatsApp. De communicatie was erg goed en ik kon ook een fijn bezorg moment uit kiezen om ze te laten bezorgen. De kinderen hebbe er super erg van genoten om ze door de lucht te zien zweven.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julie W.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rotterdamse BallonnenWinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rotterdamse BallonnenWinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Rotterdamse BallonnenWinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rotterdamse BallonnenWinkel actief?

Rotterdamse BallonnenWinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Rotterdamse BallonnenWinkel reviews? Dan kunt u naar de website van Rotterdamse BallonnenWinkel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie