Servies.nl logo

Servies.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Servies.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
949
Servies.nl logo
Website
servies.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Servies.nl

Bij Servies.nl vind je alles voor in de keuken. Naast prachtig servies en complete besteksets heb je de keuze uit pannen, keukenhulpjes, kookartikelen en andere leuke cadeaus voor jezelf of een ander. De webwinkel bestaat al sinds 1997 en heeft hierdoor veel ervaring met het verzenden van breekbare artikelen. Wil jij meer weten over Servies.nl voordat je besluit om hier een bestelling te plaatsen? Dan is het verstandig om eerst een kijkje te nemen bij de Servies.nl reviews. Wij vragen echte klanten om hun ervaring met Servies.nl te delen, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier te kopen.

Over Servies.nl

De webshop Servies.nl bestaat sinds 1997 en is onderdeel van Pollmann. Dit merk bestaat al sinds 1890. Niet alleen verkoopt Servies.nl haar assortiment in de webwinkel, maar er is ook een fysieke winkel in de 7straatjes van Arnhem centrum. Pollmann is een echt familiebedrijf waar tegenwoordig alweer de vierde generatie Pollmann actief is. Met meer dan een eeuw ervaring heeft Pollmann de grootste serviezen- en bestekcollectie van Nederland. De missie? Servies.nl maakt van thuis eten een feest!

Waarom kiezen voor Servies.nl

Servies.nl is al meer dan een eeuw lang een begrip op het gebied van servies en bestek. Het assortiment is zeer uitgebreid en bestaat naast servies en bestek uit onder andere messen, keukenhulpjes, (koeken)pannen, kookartikelen en de leukste cadeaus. Wist je dat Servies.nl is verkozen tot beste servieswinkel ter wereld? Je vindt makkelijk waar je naar op zoek bent in de webshop vanwege de praktische zoekfilters. Er zijn nog meer voordelen aan online bestellen via Servies.nl. Zo betaal je geen verzendkosten vanaf €50,-, is ruilen mogelijk tot 30 dagen na aankoop en is het mogelijk om je bestelling af te halen.

Is Servies.nl betrouwbaar?

Servies.nl maakt deel uit van Pollmann, een familiebedrijf dat sinds 1890 gespecialiseerd is in advies en bestek. Je kunt dus rekenen op veel deskundigheid wanneer je besluit om hier te shoppen. Daarnaast is er een grote winkel in Arnhem waar je terecht kunt als jij liever niet online winkelt. Volg Servies.nl op social media om nooit een goede deal mis te lopen en altijd op de hoogte te blijven van nieuwe toevoegingen aan het assortiment. Er is een klantenservice waar je terecht kunt met al jouw vragen of waar je een medewerker om advies kunt vragen.

Klantenservice en klachten

Maak gebruik van de live chat functie op de website als je direct een antwoord wilt krijgen op jouw vraag. Zo krijg je gelijk een passend advies van een Pollmann medewerker. Voor minder dringende vragen kun je ook een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Er komt zo snel mogelijk iemand bij je terug met het antwoord op jouw vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Servies.nl? Dan horen we graag van jou hoe het shoppen bij deze webwinkel is bevallen. Had je jouw bestelling snel in huis? En is alles heel aangekomen? Wat vind je van het assortiment? En heb je nog contact gehad met de klantenservice? Vertel zoveel mogelijk over dit bedrijf om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Jouw Servies.nl beoordeling is erg waardevol!

Reviews over Servies.nl
Gerelateerde bedrijven
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
Uwfotocadeau logo
Uwfotocadeau
0 beoordelingen
10
Kambukka logo
Kambukka
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snel verzonden

Het servies dat ik besteld had zat allemaal erg goed verpakt en ging niet zomaar kapot tijdens het leveren. Alles stond duidelijk aangegeven op de website wat ik allemaal moest doen!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Victor L.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Servies.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
Uwfotocadeau logo
Uwfotocadeau
0 beoordelingen
10
Kambukka logo
Kambukka
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Servies.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Servies.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Servies.nl actief?

Servies.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Servies.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Servies.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie