Shopvoorgezondheid logo

Shopvoorgezondheid reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Shopvoorgezondheid reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1491
Shopvoorgezondheid logo
Website
shopvoorgezondheid.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Shopvoorgezondheid

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk zo goed als alle gezondheidsproducten online kopen. Daar hoef je de deur niet meer voor uit. Een van de aanbieders van dergelijke producten is Shopvoorgezondheid. Het zou zomaar eens een bedrijf kunnen zijn dat jou ook uitstekend van dienst kan zijn. Om je meer helderheid te verschaffen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten grondig voor je doorgenomen. We hebben onze bevindingen vervolgens samengevat. Op basis van die informatie kun je zelf een afweging maken en kun je eventueel ook zaken gaan doen met Shopvoorgezondheid.

Over Shopvoorgezondheid

Shopvoorgezondheid biedt vrijwel alle gezondheidsproducten die op de markt beschikbaar zijn. Grofweg – en om het de klant wat gemakkelijker te maken bij het zoeken van de producten- worden al die producten onderverdeeld in de categorieën meten, lucht, licht, verzorging, bescherming, bewegen, hulpmiddelen en baby. Opvallend zijn de zeer aantrekkelijke prijzen waarvoor de kwalitatief uitstekende producten over de toonbank gaan. Die lage prijzen zijn bovendien standaard.

Waarom kiezen voor Shopvoorgezondheid?

Uit de recensies die we tot onze beschikking hadden blijkt dat de meeste mensen in eerste instantie kiezen voor Shopvoorgezondheid vanwege het inderdaad indrukwekkend grote aanbod. De specialist lijkt echt alles te hebben, en dat zoals gezegd voor zeer concurrerende prijzen. Als geen ander begrijpt Shopvoorgezondheid dat jij jouw producten graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom staat de specialist garant voor een snelle levering Bestel je op werkdagen op uiterlijk 16.59 uur, dan heb jij jouw product al de volgende dag thuis. Behalve de al eerder genoemde categorieën waarin de producten zijn onderverdeeld, kun je ook nog bij de specialist terecht voor alles wat met hooikoorts te maken heeft, net als met diabetes, overgangsklachten, hoge en lage bloeddruk, winterdepressie en gewrichtspijn.

Is Shopvoorgezondheid betrouwbaar?

Het is in de wereld van gezondheidsproducten bijzonder belangrijk dat sprake is van een betrouwbare onderneming. De producten hebben immers wel met jouw gezondheid te maken en de gezondheid is je heilig. Bovendien houden de bedrijven die minder betrouwbaar zijn het in deze wereld nooit lang vol. Shopvoorgezondheid geldt echter als vaste waarde in deze branche, iets dat veel zegt over de mate van betrouwbaarheid. Dat sprake is van een betrouwbare partij vertelt ook het feit dat de onderneming in het bezit is van het Webshop Keurmerk. Bepaald niet elke webshop mag dit keurmerk voeren. Dan dien je namelijk aan alle gestelde eisen voor webshops te voldoen.

Klantenservice en klachten

In de recensies die wij onder ogen kregen wordt niet één keer gesproken over het indienen van een klacht. Neemt echter niet weg dat Shopvoorgezondheid je wel degelijk de mogelijkheid biedt een vraag te stellen of een klacht in te dienen. Dat kan zelfs op diverse manieren. Je kunt met behulp van het adres dat je op de website vindt besluiten schriftelijk een klacht in te dienen bij de specialist, zoals je ook kunt kiezen voor het verzenden van een e-mail. Je kunt daarnaast ook nog eens bellen of kiezen voor een chat gesprek met een medewerker van deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Vraag: kunnen wij voortaan op je rekenen en maak jij voortaan ook een beoordeling? Het is een feit dat mensen ontzettend veel baat hebben bij beoordelingen van mensen die al gebruik maakten van een product of een dienst. Het helpt mensen nadrukkelijk bij het maken van de juiste keuzes. En echt, een beoordeling is snel gemaakt. Het kost je amper tijd en energie. Kunnen we op je rekenen?

Reviews over Shopvoorgezondheid
Gerelateerde bedrijven
Cabau Lifestyle logo
Cabau Lifestyle
9 beoordelingen
7,9
Deloox.nl logo
Deloox.nl
30 beoordelingen
5,7
Bioloka logo
Bioloka
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Shopvoorgezondheid

Shopvoorgezondheid is geverifieerd door ons expert team. De webshop Shopvoorgezondheid bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Shopvoorgezondheid lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Shopvoorgezondheid. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Shopvoorgezondheid is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van shopvoorgezondheid.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel bezorgd!

Uitstekende service en ongelooflijk snel. Ik heb ze eerder gebruikt en zal het opnieuw doen. Ze bezorgen ook super snel wat erg handig uitkwam!

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sam V.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shopvoorgezondheid
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cabau Lifestyle logo
Cabau Lifestyle
9 beoordelingen
7,9
Deloox.nl logo
Deloox.nl
30 beoordelingen
5,7
Bioloka logo
Bioloka
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shopvoorgezondheid een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Shopvoorgezondheid. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shopvoorgezondheid actief?

Shopvoorgezondheid is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Shopvoorgezondheid reviews? Dan kunt u naar de website van Shopvoorgezondheid gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie