Supersmoker logo

Supersmoker reviews, ervaringen en beoordelingen

Supersmoker reviews, ervaringen en beoordelingen
43
Supersmoker logo
Website
Supersmoker
Categorie
Webshops

Supersmoker ervaringen

Wil je meer weten over de Supersmoker? Lees dan de Supersmoker ervaringen van mensen die deze elektronische sigaret hebben gebruikt. Bekijk de Supersmoker reviews en beoordelingen en bekijk of deze e-sigaret iets voor jou is.

Over Supersmoker

De Supersmoker is een elektronische sigaret en is hét alternatief voor mensen die gezond maar toch lekker willen roken. De Supersmoker is de oplossing voor mensen die wel willen roken zonder de schadelijke gevolgen van roken. De Supersmoker simuleert de rookervaring inclusief de nicotine maar dan zonder de schadelijke stoffen. Het voordeel van de Supersmoker is dat je hem ook binnen mag gebruiken. Daarom zie je steeds meer mensen gebruik maken van de Supersmoker. De Supersmoker is op diverse manieren te verkrijgen en het makkelijkste is om de Supersmoker online te bestellen.

Voordelen van de Supersmoker

Er zijn diverse redenen voor het gebruik van de elektronische sigaret. De voordelen van de Supersmoker zijn dat je geen vuur nodig hebt en dus veilig kan roken. Er zitten ook geen schadelijke stoffen in deze nepsigaret en is daarom ook gezonder. Omdat er geen echter rook wordt geproduceerd door de Supersmoker ben je ook andere mensen niet tot last. De Supersmoker bevat geen stoffen die kankerverwekkend zijn. Je gooit de sigaret ook niet weg en is daarom ook milieuvriendelijk. Ook is de elektonische sigaret een goedkopere manier van roken en bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Supersmoker ervaringen en klachten

Wil je weten of de Supersmoker ook iets voor jou is? Lees dan de Supersmoker ervaringen van mensen die deze elektronische sigaret hebben gebruikt. Heb je zelf de Supersmoker gebruikt en wil jij vertellen hoe jij denkt over deze nepsigaret? Deel dan je Supersmoker ervaringen of deel je Supersmoker klachten.  

Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
6,2
60% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Waardeloos

Op 6 juni een bericht dat mijn eerdere bestelling verwerkt wordt. Op 16 juni nog steeds niets binnen. Mails worden niet beantwoord. Telefonisch steeds een bericht dat ze mij niet te woord kunnen staan en terug zullen bellen. Niet dus... Wat een waardeloze, corrupte bende

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: ECE B.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

6 mei 2021 besteld en de volgende dag in huis. Super
16 mei weer besteld, vandaag is het 19 mei nog niets ontvangen. Wel betaald. Telefonisch onbereikbaar, je wordt niet teruggebeld, terwijl ze zeggen zsm contact op te nemen. E-mails worden niet beantwoord. Op de site een telefoonnummer die niet 'available' is. Contact is dus totaal niet mogelijk.

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem B.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Toch mijn navullingen ontvangen na een week.

Helaas werd er niet gereageerd op mijn 4 e-mailtjes. Na een telefoontje naar de Service Desk hoorde ik dat ze er net mee bezig waren en heb ik alsnog mijn bestelling na een week ontvangen.

Toch netjes opgelost. Het is een goed product wat shag roken sterk benaderd.

Geplaatst op: 29-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emiel

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

We gebruiken al langer de navullingen van supersmoker. De laatste tijd holt de kwaliteit achteruit. Navullingen snel leeg of zelfs helemaal leeg! Zelfs nieuwe accu's aangeschaft om dat uit te sluiten. Wel een aantal keren nieuwe ontvangen maar krijgen wel de indruk niet serieus genomen te worden. Tijd om over te stappen op wat anders...

Geplaatst op: 21-01-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een prima vervanger wel even wennen

Voor het eerst sinds jaren een aantal dagen al mijn sigaretten heb aangraakt. De Supersmoker valt me dan ook zeker niet tegen al is het wel erg wennen!

Geplaatst op: 25-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Supersmoker
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
dmLights logo
dmLights
1 beoordeling
9
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Vertbaudet logo
Vertbaudet
8 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Supersmoker een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Supersmoker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,2 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Supersmoker actief?

Supersmoker is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) e-smoking.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Supersmoker reviews? Dan kunt u naar de website van Supersmoker gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie