T-Mobile logo

T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

T-Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
33
T-Mobile logo
Website
T-Mobile
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen T-Mobile

T-Mobile is een bekend telecombedrijf dat als missie heeft om Unlimited te zijn in alles dat ze doen. Naast T-Mobile vallen ook de merken Tele2, Simpel en Ben onder de paraplu van T-Mobile. Ben jij op zoek naar een nieuw abonnement voor je smartphone, internet of televisie voor thuis? Dan heeft T-Mobile waarschijnlijk een abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Voordat je besluit om hier een nieuw abonnement af te sluiten, is het verstandig om te lezen wat anderen te zeggen hebben over T-Mobile. Door reviews te lezen krijg je een goed beeld van dit bedrijf en kom je er achter wat echte klanten écht vinden van T-Mobile. Wij hebben alle T-Mobile ervaringen voor je verzameld en de reviews op deze pagina op een rij gezet.

Over T-Mobile

T-Mobile is opgericht in 1999 en het hoofdkantoor bevind zich in het Duitse Bonn. Het telecombedrijf heeft als missie om grenzen in de telecomwereld te doorbreken en zo iedereen toegang te geven tot het beste netwerk van Nederland. Je hebt de keuze uit tal van abonnementen, van Sim Only en prepaid abonnementen tot alleen mobiel internet of internet voor thuis. Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij T-Mobile. De verschillende merken, T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel, richten zich ieder op verschillende klantbehoeftes. Zo is er voor elke Nederlander een geschikte oplossing voor mobiel en vast bellen, internet, televisie en meer.

Waarom kiezen voor T-Mobile

Doordat T-Mobile zo'n grote speler is, kunnen ze hun klanten goede deals aanbieden. Zo ontvang je bijvoorbeeld veel korting op je toestel wanneer je deze aanschaft in combinatie met een abonnement, of maak je de eerste paar maanden gratis gebruik van je internet en tv pakket. Online vind je eenvoudig en snel de beste deals. Alle aanbiedingen staan direct weergeven op de homepage. Wil jij een persoonlijk advies inwinnen? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice. Download ook zeker de T-Mobile app om altijd inzicht te hebben in jouw verbruik.

Is T-Mobile betrouwbaar?

T-Mobile heeft het meest bekroonde mobiele netwerk dat 5 jaar op een rij als beste getest is door umlaut. In 2021 is de telecomaanbieder zelfs uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk wereldwijd. Binnen Nederland heeft T-Mobile haast 7 miljoen klanten die gebruik maken van de smartphone abonnementen en nog eens honderdduizenden klanten die gebruik maken van het vaste netwerk. Met een omzet van meer dan 500 miljoen is dit een grote speler op de Nederlandse markt. Niet alleen kun je online eenvoudig en snel een abonnement afsluiten, maar er zijn ook tal van fysieke winkels waar je terecht kunt. Er is een klantenservice die op verschillende manieren bereikbaar is.

Klantenservice en klachten

Online vind je zeer veel informatie over uiteenlopende onderwerpen, van een uitleg over de facturen tot het verlengen van je huidige abonnement. Het kan altijd zijn dat je nog met vragen blijft zitten, of op zoek bent naar een persoonlijk advies. In dit geval is het verstandig om even contact op te nemen met de klantenservice. Dit doe je door te bellen, te chatten, of je vraag te posten in de T-Mobile community. Met 300.000 leden is de kans groot dat een ander je kan helpen bij het oplossen van jouw probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met T-Mobile? Dan willen we je vragen om een beoordeling over T-Mobile achter te laten op deze pagina. Zo help je anderen namelijk bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld over de snelheid van je internet, of je tevreden bent met de prijs die je betaald voor je abonnement en of je goed geholpen bent door een medewerker van T-Mobile indien je hier contact mee hebt gehad. De informatie die jij weet te verstrekken is zeer waardevol en helpt andere potentiële klanten om een goed beeld te vormen van T-Mobile en de abonnementen.

Reviews over T-Mobile

Gerelateerde bedrijven

JouwWeb logo
JouwWeb
10 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
One.com logo
One.com
6 beoordelingen
7,2
4,1
27% zou hier weer kopen
72 beoordelingen
Ervaringen met T-Mobile

Het bedrijf T-Mobile is geverifieerd door ons. De webshop T-Mobile is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. T-Mobile is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. T-Mobile maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

T-Mobile is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van T-Mobile te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastische service

Mijn telefoon van 1 jaar oud viel uit. Bij het Samsung service punt in Breda konden ze zogenaamd niets doen omdat het niet binnen de garantie viel. Bij T mobile Waalwijk werd ik vervolgens keurig behandeld en werd het toestel opgestuurd waarna het netjes gemaakt werd. Super vriendelijk en meedenkend.

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: André H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

onlangs een nieuwe abonnement afgesloten(internet thuis) 10 dagen geen internet kunnen gebruiken,van kastje naar de muur gegooid en uiteindelijk nog eens 11 dagen te moeten wachten op een monteur, daarna wou ik mijn abonnement stopzetten was het 2 seconden werk

Geplaatst op: 30-09-2022
Laatst bewerkt op: 30-09-2022
Geschreven door: Fatih

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel.slecht

Al maanden slecht internet en tv. Bij terug kijken stopt de film halverwege en moet je op zoek naar een ander programma voor het einde. Uren lang bellen met de klantenservice waar steeds iets anders wordt verteld. Dan maar over op glasvezel: wederom maanden aan het wachten. Monteur was snel klaar. Eind resultaat: weer 5 kwartier bellen, monteur komt terug, want had de klus niet volledig geklaard, maar men weet niet wanneer. Weer geen internet en t.v. echt slechter dan slecht.

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 25-08-2022
Geschreven door: Sas N.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER slechte communicatie en beloftes niet nakomen.

In 2021 overgestapt naar T Mobile vanaf KPN, vanwege de prijs. Aansluiting ging goed, tot ergens in mei jl haperingen op internet tv en wifi verschenen. Ondertussen ook op telefoon abonnement overgestapt, werden daar door gebleken metingen zeer slechte dekking, telefoon gesprekken onderbroken en viel wifi steeds uit. Er werd een korting op het maandbedrag aangeboden en een gratis nieuwe simkaart, die ook een probleem oplossing kon zijn, maar men schijnt bij t Mobile niet te snappen dat daarmee de problemen niet zijn opgelost. Na een week had ik nog steeds geen nieuwe simkaart. Na weer een telefoontje naar t mobile werd ik op de vraag waar mijn gratis simkaart bleef, door de medewerker op een nogal blafferige toon, indirect als leugenaar bestempeld en als een kleuter met een kleurplaat naar huis gestuurd!!! "Een gratis simkaart kan niemand u hier beloven meneer! Dit moet een vergissing vanuw kant zijn"! Was de reactie.
Na 5 à 7 telefoon gesprekken kon ik dan eindelijk zonder boete,anderhalf jaar voor het eind van mijn contract opzeggen. Ondertussen gingen de wifi en internet verbinding steeds slechter worden en werd mij na weer een 6 tal telefoon gesprekken aangeboden een aanvraag te doen voor een stopzetting van mijn contract via een e mail adres DAT NIET WERKT!!! Vervolgens werd door een medewerker aangeboden een aanvraag te doen voor contract beëindiging. Na het weekend zou ik op maandag 22 augustus uitsluitsel krijgen. Om 5 uur s'-middags zelf maar gebeld omdat men zelf WEER verzuimde te bellen en ik ook nog een afspraak had in de avond. Hieruit bleek dat het aangevraagd verzoek om mijn contract te beëindigen afgewezen was omdat er met MIJN toestemming een oplossing gezocht moest worden. Ik zou een meting moeten doen en een screenshot ervan naar het eerdergenoemde, niet werkende e mail adres moeten sturen. Ten einde raad belde ik in de avond naar T mobile met de vraag of ik door alle bovengenoemde problemen meteen kon opzeggen... Antwoord van de medewerker; " Maar natuurlijk meneer, we gaan het onmiddellijk kosteloos in gang zetten!, onze excuses voor het ongemak ". Meteen na dit gesprek heb ik gebeld naar KPN en na een half uurtje kreeg ik met vele kortingen en slechts 4 euro duurder, dit bijna identiek tv en internet pakket! Dussss:...
Op 5 september met frisse moed terug naar KPN.

Geplaatst op: 23-08-2022
Laatst bewerkt op: 23-08-2022
Geschreven door: M V.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Wederom komen ze afspraken niet na.

Hebben ze een leuke aanbieding.
Maar wederom kunnen ze niet op de afgesproken datum het product leveren.
Al gehad met een s6 een s8 de s10 en nu de Samsung smart watch (5pro)
Dit laatste zou geleverd worden vanaf 24-8-2022.
En dan krijg je de inmiddels bekende mail.
Sorry we kunnen je bestelling pas leveren vanaf .. (nu weer 20 september)
Een maand later dus.
Aanbiedingen zijn leuk.
Maar bied dan ook iets aan als je het hebt.
En niet als je misschien, ongeveer , mogelijkerwijs het wel ongeveer kan leveren vanaf...
Als je dan belt met de klantenservice krijg je het standaard verhaaltje...

Erg slecht om je klanten te behouden.
Ik zelf zit er aan te denken om alles op te zeggen.
Service is van lage kwaliteit

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Frans B.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte backoffice

Internet via glasvezel deed het prima totdat KPN netwerk een nieuwe klant op ons internet aansloot. Ik ben nu al een kleine 2 weken bezig om de backoffice van T-Mobile een mail naar de KPN netwerk te laten sturen om het probleem op te lossen zodat ik weer normaal internet heb.
Als het werkt dan werkt het goed maar als T-Mobile iets moet doen heb dan geduld

Geplaatst op: 03-08-2022
Laatst bewerkt op: 03-08-2022
Geschreven door: Hans B.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste klantenservice ooit.

Na dat gisteren thuis is aangesloten storing netwerkfout tv alleen geluid.
Denk dat het de connector is van de kabel die de modem in gaat. Klantenservice zegt moet je effe een andere kabel aansluiten. Ik zeg ben niet thuis , zegt ze moet uw vrouw dat even doen. De kabel gaat onder de vloer door en er moest één connector aangeknepen worden, zegt mevrouw klantenservice ja kan u echt niet verder helpen. Wat een ellende

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Gerrit T.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mondelinge afspraak eenzijdig wijzigen via sms.

Na telefonisch een nieuw aanbod te hebben gehad omdat mijn abonnement is afgelopen , had ik deze onder de mondelinge en later ook schriftelijke afspraken goed gekeurd.
Nog geen minuut na het omzetten naar het nieuwe abonnement krijg ik van T-Mobile een sms dat de korting en extra MB's niet door gaan .
daar dit niet de afspraak was heb ik direct terug gebeld met de klantenservice. dit gesprek werd na 20 minuten van hun zijde afgebroken door ophanging, Volgende belletje werd direct na het bandje verbroken.
3de telefoontje werd ik wel te woord gestaan en weer van alles beloofd maar niets nagekomen.
Nu na 4x bellen( bijna 2uur verder), kon de dame in kwestie het nieuwe contract niet niet direct verwijderen, en heeft me beloofd dit wel te gaan doen dus wacht maar af .
hoop niet dat ik morgen weer moet bellen om van mijn nieuwe contract af te komen , misschien maar eens gaan kijken wat andere providers mij te bieden hebben, want de service hier is heel slecht.

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 27-07-2022
Geschreven door: Rob B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service

Maandenlang dubbel betaald voor een abonnement dat ik niet in gebruik had. Via my tmobile kon ik het niet stopzetten, daar was het niet zichtbaar. Via de klantenservice werd ik niet geholpen. Want ook zij begrepen het niet. Nu 500 euro verder. Absurd hoe slechte service de consument dupeerd. Nooit meer T-mobile voor mij

Geplaatst op: 21-07-2022
Laatst bewerkt op: 21-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos. Nooit meer!

Waardeloos! Inmiddels al een ruim half jaar problemen met het internet en tv. Vaak wegvallend internet en dan dus ook tv. Tijd geleden al 2 weken zonder internet en tv gezeten! Ik word steeds van het kastje naar de muur gestuurd, er wordt geen compensatie geboden en ik krijg constant hetzelfde antwoord van medewerkers. “Zitten de kabels wel goed aansloten?”, “Heb je het modem al gereset?”. Om flauw van te worden. Wanneer mijn contract is afgelopen, ben ik meteen weg!

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Nicole J.

6 / 10
5/5 3/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Enorm waardeloze en onbetrouwbare klantservice

Overgestapt van KPN naar T-mobile. Op de dag van de overstap nog geen router en dergelijke ontvangen.... naar 4x bellen werd er gezegd dat de klantservice dit niet kan regelen want dit werd uitbesteed. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik maar moest wachten tot de router er was. Ik zei u gaat om 15:00 uur naar huis maar ik zit ook dan zonder internet en tv, uiteindelijk werd het probleem van T-mobile mijn probleem en werden er valse beloftes gezegd. Was geen leidinggevende aanwezig in heel het land want deze hadden een bespreken volgens D... van de klantenservice.....als u 2 euro betaald bij de bakker wilt u toch daar ook brood voor oid. Betaal voor een produkt die ik niet kan gebruiken.... ben meteen weggegaan bij T-mobile en zit bij de concurrent.

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos nooit overstappen al 2 weken geen vaste telefoon niemand lost het op zeer slechte service ben hier snel weg

Nooit meer wat een waardeloos bedrijf zodra we kunnen gelijk weg daar problemen gemaild gebeld naar de winkel geweest niks wordt opgelost zeer slecht

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 19-07-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte communicatie en oplossingen

Tv en internet besteld, ben nu 5 weken verder en nog steeds geen aansluiting, schuiven het af op guidon, communicatie is slecht ,ze schuiven het op elkaar af.... Zal nooit meer T-Mobile nemen of adviseren bij vrienden of familie, wat een dramatisch bedrijf.

Geplaatst op: 12-07-2022
Laatst bewerkt op: 12-07-2022
Geschreven door: Marco B.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste leugenachtig bedrijf in Europa waar normen en waarden van beschaving aan de orde zijn.

Dit in mijn levenservaring nooit meegemaakt dat bedrijf als T Mobile iets verkoopt als internet, telefonie en televisie en ook leugens verteld aan consumenten.

Op 24 juni is de monteur geweest thuis om overstap van KPN te installeren. De monteur heeft dit niet kunnen regelen. Op 29 juni is de monteur weer geweest en het probleem is niet verholpen. Op 01 juli zes keer gebeld met T Mobile om dit te regelen. Inmiddels zijn we meer dan week aan het emailen en telefonisch contact te maken. Op 01 juli wacht ik op de monteur die langs zou komen. Deze afspraak is niet bekendgemaakt, maar na telefonisch contact meegedeeld. Met gierende banden naar huis gereden. Ik was gelukkig op tijd thuis en dan weer drie telefonisch contacten gehad en monteur zou bij de centrale staan, daar zijn werkzaamheden, om vervolgens bij mij thuis polshoogte te nemen van de werking van het internet i.i.g.. Na drie uur te wachten is niemand verschenen. Keurig weer gebeld met T Mobile en kreeg bericht dat monteur heeft aangebeld en niemand open heeft gedaan. Hoe bedenk je het. Alsjeblieft laat je niet gek maken door dit soort praktijken en eis waar voor je geld. Inmiddels 8 dagen zonder enige verbinding en huidige situatie van thuiswerken is hierdoor niet mogelijk. Ik zeg stap nooit op abonnement of verbintenis in welke vorm dan ook met T Mobile.

Je zult me dankbaar zijn als je geen contract afsluit.

Met vriendelijke groeten,

Slachtoffer

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste leugenachtig bedrijf in Europa waar normen en waarden van beschaving aan de orde zijn.

Dit in mijn levenservaring nooit meegemaakt dat bedrijf als T Mobile iets verkoopt als internet, telefonie en televisie en ook leugens verteld aan consumenten.

Op 24 juni is de monteur geweest thuis om overstap van KPN te installeren. De monteur heeft dit niet kunnen regelen. Op 29 juni is de monteur weer geweest en het probleem is niet verholpen. Op 01 juli zes keer gebeld met T Mobile om dit te regelen. Inmiddels zijn we meer dan week aan het emailen en telefonisch contact te maken. Op 01 juli wacht ik op de monteur die langs zou komen. Deze afspraak is niet bekendgemaakt, maar na telefonisch contact meegedeeld. Met gierende banden naar huis gereden. Ik was gelukkig op tijd thuis en dan weer drie telefonisch contacten gehad en monteur zou bij de centrale staan, daar zijn werkzaamheden, om vervolgens bij mij thuis polshoogte te nemen van de werking van het internet i.i.g.. Na drie uur te wachten is niemand verschenen. Keurig weer gebeld met T Mobile en kreeg bericht dat monteur heeft aangebeld en niemand open heeft gedaan. Hoe bedenk je het. Alsjeblieft laat je niet gek maken door dit soort praktijken en eis waar voor je geld. Inmiddels 8 dagen zonder enige verbinding en huidige situatie van thuiswerken is hierdoor niet mogelijk. Ik zeg stap nooit op abonnement of verbintenis in welke vorm dan ook met T Mobile.

Je zult me dankbaar zijn als je geen contract afsluit.

Met vriendelijke groeten,

Slachtoffer

Geplaatst op: 01-07-2022
Laatst bewerkt op: 01-07-2022
Geschreven door: Anoniem B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet betrouwbaar , niet te geloven .

Ik heb een hele slechte verbinding in paar gebieden en steden ( geen internet ) slecht met bellen.
Na een lange gesprekken van jullie klantenservice en verzoek van t mobile hebben jullie collega’s beloofd en bevestigen met een mail dat zij geen korting geven omdat die problemen kon niet opgelost wordt .
En paar maanden later Ben ik naar mijn bankrekening ging controleren en ik zag totaal geen korting gedaan ! Dus jullie kwamen jullie niet na ! En ik verzoek jullie dat jullie gaan terug kracht doen voor mijn korting . Ik vind het zonder voor mijn geld .

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: M Sultan Q.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet betrouwbaar , niet te geloven .

Ik heb een hele slechte verbinding in paar gebieden en steden ( geen internet ) slecht met bellen.
Na een lange gesprekken van jullie klantenservice en verzoek van t mobile hebben jullie collega’s beloofd en bevestigen met een mail dat zij geen korting geven omdat die problemen kon niet opgelost wordt .
En paar maanden later Ben ik naar mijn bankrekening ging controleren en ik zag totaal geen korting gedaan ! Dus jullie kwamen jullie niet na ! En ik verzoek jullie dat jullie gaan terug kracht doen voor mijn korting . Ik vind het zonder voor mijn geld .

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: M Sultan Q.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Het heeft 3 maanden geduurd voor en monteur langs kwam

In februari ben ik overgestapt naar T-mobile, de eerste 3 maanden had ik slecht functionerend internet, het viel continue weg waardoor internetten en TV kijken niet mogelijk was. Hiervoor heb ik contact gehad met de klachtenservice, waarvoor ik zeker ruim 30x met t-mobile en Guidion gebeld heb. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd, heel vaak te horen gekregen, we gaan het uitzoeken en je hoort van ons terug maar nooit van iemand terug reactie gehad. Over kastjes gesproken, ik kreeg ook ongevraagd een TV kastje toegestuurd, terwijl dat het probleem niet was. Na 3 maanden kwam er pas een monteur (blijkt dat ik in een uithoek woon, Schouwen duivenland, bovenste eiland in Zeeland...) en een kleine aanpassing was voldoende en internet doet het nu goed. Niet de beste start als je net met een nieuwe opleiding begint, waarbij thuisstudie de norm is...

Daarna contact gezocht over refunding voor de tijd dat internet niet goed gewerkt heeft, dit was ook een tegenvaller, ik kreeg maar voor de helft van de tijd het geld terug.

Ik voel mij een gedupeerde klant, en dat voelt onrechtvaardig want je kan geen kant op als je eenmaal aan een contract zit. Het heeft mij heel veel frustraties opgeleverd. Al met al ben ik erg ontevreden over t-mobile, Guidion en de service.

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Madeleen B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verzwijgen en vertellen alles om u lid te maken. Zeer aardig personeel, maar zo slinks als wat. Installatie-monteur is zo dom en blind, dus neemt ieder in zeik.... NOOIT T-MOBILE DUS. BUDGET ALLES IN 1???? KAN U EFFE PROBEREN.....

Ik dacht dat T-mobile...slecht waren, maar toch maar geprobeerd en ieder heeft gelijk, want ze praten naar ieders mond.

Geplaatst op: 01-08-2022
Laatst bewerkt op: 01-08-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service en onervaren medewerkers.

Aangesloten bij t-mobile tussendoor een verhuizing doorgegeven. Hebben ze i.p.v. een verhuizing een heel nieuw abonnement afgesloten. Hier kwamen we later achter omdat een extra modem thuis kregen. Hebben we gebeld en proberen op te lossen zeggen we in principe de verhuizing “te laat” hebben doorgegeven en dus internet niet op tijd geleverd kon worden. (4mei ipv 1 mei) op 4 mei blijkt dat we alsnog geen internet hebben. Blijkt dus dat de aansluiting niet goed was en de monteur langs moest komen. Hier begon de hele drama. Gebeld en ze zeggen je wordt deze week ergens gebeld om afspraak te maken heb ik een hele week gewacht voor een afspraak, hebben ze niet gebeld. Bel ik een week later, zeggen ze oh ja we hebben mails gestuurd voor een afspraak. Blijken ze de verkeerde mail te hebben ingevoerd. Probeerde ze de mail te veranderen naar de juiste. Dit heeft een hele week geduurd, je zou zeggen dat dat niet zo moeilijk is. 3 weken later nog steeds geen internet en nog steeds geen afspraak!!!! Het verbaast me echt hoe slecht jullie service is.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik heb al sinds 2-4 geen werkende telefoon (na drie reparaties) en nu 3 mei nog steeds geen oplossing

De klantenservice kan niets voor je betekenen en de winkel ook niet. Ze hangen steeds op en komen afspraken niet na

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontzettend slechte procedure voor het krijgen van je nummer

Ik heb een mobiel abonnement afgesloten vanwege een verhuizing en een nieuw internet abonnement. Bij het bestellen liep de website al meerdere keren vast. Ik heb nu meerdere simkaarten gekregen, waarvan er geen enkele het doet. Bij elke kaart die ik invoer op de site komt er een foutmelding "probeer het later nog eens". Ik heb nu meerdere uren achter de computer gezeten om te achterhalen welke simkaart ik nodig heb, hoeveel abonnementen de site voor me heeft afgesloten, waar mijn oude nummer naar toe is gegaan en meer.

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guido S.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onwijs rot

Wat een vervelend bedrijf is dit. Ik vraag mij serieus af of ze wel werknemers hebben die daar langer dan een dag werken. Altijd jongen mensen die vaak chagrijnig zijn, of rare antwoorden hebben. Als ze een keer beleefd zijn kunnen ze niks voor je betekenen omdat ze er net werken of omdat het simpel weg niet kan (vanuit hun). Werkgevers moeten beter voor hun werknemers gaan zorgen. Betere klantenservice bij de provider waar ik naar ben overgestapt.

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daphne P.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!!!

Nooit abonnement afsluiten bij T-mobile!!
Slechte service en verkopers die liegen. Via tel werd mij abonnement “aangesmeerd”. wanneer ik 2 dagen later bel om het gebruik te maken van de bedenktijd, word mij gezegd dat ik daar geen recht op heb. Eerder verkoper vertelde tegen mij dat ik geen recht op maandelijkse opzegtermijn, ondanks dat dit wel zo is. Wanneer ik vroeg om mij door te verbindenden met een juiste afdeling, vertelt mij de medewerker die ik op dat moment spreek, dat haar collega “door mij geïrriteerd is en mij niet wil spreken”. Ik werd sprakeloos. Inmiddels heb ik ACM ConsuWijzer gesproken en hulp gezocht bij het programma “Kassa”. Ik wacht nog op een antwoord van T-mobile.

Geplaatst op: 31-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Awful

No give information, for connection waiting more than month and still no clue does we get service of internet and TV, workers IQ maybe less than 1, dont know nothing just same stupid song WAIT. Doesnt looks like they care about customers!!!

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijke service

Mijn gezin werd overgehaald in de T-Mobile winkel om te wisselen. Van KPN naar tmobile. Dit vonden wij een goed idee, omdat wij al jaren problemen hadden met het internet van KPN. Ons werd belooft dat de overstapt foutloos zou gaan. En dat hebben wij aangeschaft. Er kwam een monteur op de afgesproken datum, de monteur kwam. Heeft nieuwe tv ontvangers aangesloten en een modem neergezet, vervolgens zegt hij het doet het niet, bel maar naar de klanten
Service, dit verraste mijn gezinslid, omdat alles geregeld hoort te zijn. We belde naar de klanten service. Die geven in principe kpn de schuld. Nou toen werd er gezegd dat het geregeld zou zijn binnen twee werk dagen, na vijf dagen is er niks gebeurd geen belletje niks. Toen hebben wij weer naar de klanten service gebeld die zeiden wij weten niks, nou lekker is dat. Daar heb ik vrij heftig op gereageerd, want zonder internet thuis kan ik niet mijn werk/school doen en dat geld voor heel het gezin. Vervolgens werd er tegen mij gezegd, ga dan maar weer terug naar KPN. Dit vind ik erg asociaal. En klant on vriendelijk. (Later kwam ik er ook achter dat veel oude bedrading van kpn hergebruikt is door de monteur) Ik zit nu letterlijk in het duister thuis, met geen idee wat ik moet doen.

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gijs P.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Je sluit een abonnement af voor WiFi en tv voor € 30,00 voor de eerste 4 maanden, daarna € 35,00. Zelf installeren zou makkelijk moeten zijn, helaas er moet een monteur komen. Dan blijkt dat je alléén WiFi krijgt en dat je dik bij moet betalen voor tv. Ze kennen zogenaamd het pakket WiFi en tv niet, maar dat staat wel met grote letters op de site.
Kortom, dit deugt niet!!!

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Titia K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al ruim 8 dagen geen internet

Al ruim 10 jaar mobiel klant bij T-mobile. En dit jaar overgestapt naar T-Mobile thuis.

Doordat het Glasvezel netwerk beheerd word door KPN en de installatie door Guidion is dit een groot circus.....

Sorry ik heb dagelijks meerdere keren geprobeerd te bellen zonder resultaat. Ik zit ondertussen 8 dagen zonder internet elke dag te wachten op een monteur onacceptabel.

Geplaatst op: 30-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nick

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slechte service

Mobiel abonnement besteld via de website. Paar dagen later contact ontvangen met prijzen die niet kloppen. Gebeld met klantenservice, geen probleem, staat goed in systeem. Ik eis nieuw contract met juiste bedragen, lijkt niet mogelijk. Anderhalve week aan de telefoon met de klantenservice en besloten contract op te zeggen in bedenktijd. Bevestiging ontvangen. Is er enkele weken later toch weer een bedrag van rekening geschreven. Blijkt boete voor opzeggen abonnement???? Opnieuw gebeld, maarliefst 3 keer, voordat opgelost is. Bevestiging per mail dat ik creditnota ga ontvangen en geld terug gestort gaat worden. Twee weken later, nog niet ontvangen. Als stoom uit je oren komt en je eisen gaat stellen, dan verbreken zij de verbinding. Bedrijf zou wat mij betreft geen enkele ster waard zijn in de beoordeling......

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bedrijf

Ik heb nog nooit zo slecht bedrijf gezien, service nul komma nul modem kapot moet je 3 weken w8 voor een monteur......

Geplaatst op: 07-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peggy N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over T-Mobile


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

JouwWeb logo
JouwWeb
10 beoordelingen
4,6
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
One.com logo
One.com
6 beoordelingen
7,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is T-Mobile een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 72 beoordelingen geplaatst over T-Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,1 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is T-Mobile actief?

T-Mobile is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de T-Mobile reviews? Dan kunt u naar de website van T-Mobile gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie