Tadaaz logo

Tadaaz reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tadaaz reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1950
Tadaaz logo
Website
tadaaz.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tadaaz

Heb je een communiekaartje nodig of wil je de geboorte van je kindje op een originele manier aankondigen? Dan ben je wel bij Tadaaz terecht gekomen. Op deze website kun je kaartjes bestellen voor elke gebeurtenis in je leven. Maar voor je een dergelijk belangrijk kaartje laat ontwerpen wil je natuurlijk graag meer weten over beoordelingen van Tadaaz. Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de reviews van Tadaaz hiernaast verzameld, zodat jij snel en gemakkelijk de ervaringen van andere kopers kunt lezen. Lees snel verder en neem een weloverwogen beslissing om bij Tadaaz je kaartjes te ontwerpen en bestellen.

Over Tadaaz

Tadaaz ging in 2013 online maar de gerenommeerde uitgeverij gespecialiseerd in familiedrukwerk die achter Tadaaz schuilgaat, is reeds sinds 1961 actief in de sector van drukwerk. Sinds hun ontstaan ontwerpt Buromac kaartjes voor elke levensgebeurtenis, van geboorte, over huwelijk tot jubilea. Dankzij Tadaaz is het mogelijk om deze kaartjes nu vanuit je luie zetel te bestellen. Het familiebedrijf heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Het Nederlandse team is gevestigd in Terneuzen.

Waarom kiezen voor Tadaaz?

Tadaaz heeft de ideale kaart voor elke mijlpaal in jouw leven. Voor de geboorte van je kindje biedt Tadaaz een totaalpakket van babyborrelkaartjes, geboortekaartjes, kraambedankjes en de leukste cadeaus voor meter en peter. Als je gaat trouwen, kun je niet enkel de uitnodiging bij Tadaaz ontwerpen maar zijn er ook passende receptiekaartjes en bedankkaartjes te vinden. Ook voor andere Happy Moments, zoals een communie, een verhuis, een kinderfeestje of een jubileum vind je gegarandeerd de gepaste kaart bij Tadaaz. Zoek je een originele kerstkaart? Jaarlijks ontwerpt Tadaaz een nieuwe kerstkaart met bijbehorende tafeldecoratie om jouw kerstfeest een succes te maken. Voor je zakenrelaties en medewerkers heeft Tadaaz ook zakelijke kerstkaarten in de aanbieding. Bij de aankoop van deze kaarten heb je eveneens de mogelijkheid om het goede doel te steunen.

Is Tadaaz betrouwbaar?

Voordat je de kaartjes voor jouw belangrijke moment bestelt, wil je natuurlijk weten of Tadaaz een betrouwbaar bedrijf is. Het bedrijf is al sinds 2013 online actief en heeft meerdere vestigingen in Europa. De Nederlandse tak heeft zijn hoofdzetel in het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen. Ook als je de reviews van Tadaaz gaat bekijken, merk je dat Tadaaz voornamelijk positieve beoordelingen krijgt. Hierbij wordt vooral het gebruiksgemak van de website en het ruime aanbod aangeprezen. Over het algemeen kunnen we met een gerust hart zeggen dat Tadaaz een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je opmerkingen over je bestelling, een klacht over de ontvangen producten of een suggestie voor Tadaaz? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan op meerdere manier. Tadaaz is telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag tussen 8u30 en 17u en op vrijdag van 8u30 tot 15u. Als je liever niet belt, kun je het bedrijf een mail of een WhatsApp-bericht sturen. Op de website kun je gebruik maken van de live chat of stuur Tadaaz een berichtje via Facebook of Instagram.

Wil jij ook Tadaaz beoordelen?

Heb jij onlangs een geboortekaartje besteld bij Tadaaz en ben je lovend over de levering? Of viel jouw tafeldecoratie voor je huwelijk tegen en heeft de klantenservice je een snelle oplossing geboden? Wij horen graag wat jouw ervaringen met Tadaaz zijn. Laat hiernaast jouw review van Tadaaz achter en help zo andere kopers om een weldoordachte beslissing te nemen om te bestellen bij Tadaaz.

Reviews over Tadaaz
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
CoolGift logo
CoolGift
1 beoordeling
8,5
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prachtige huwelijkstaart

Ik heb hier onze huwelijkstaart besteld en we waren er super blij mee. Via de site hebben we gemakkelijk een design kunnen maken van wat we precies wilde. Top service en hij was erg lekker!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter L.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tadaaz
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
CoolGift logo
CoolGift
1 beoordeling
8,5
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tadaaz een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tadaaz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tadaaz actief?

Tadaaz is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby , cadeaus en drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tadaaz reviews? Dan kunt u naar de website van Tadaaz gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie