Teevee.ico logo

Teevee.ico reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Teevee.ico reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1433
Teevee.ico logo
Website
Teevee.ico
Categorie
Webshops

Teevee.io ervaringen

Met Teevee.io kan je eenvoudig zelf je favoriete films en series streamen. Als je nog niet bekend bent met het concept dan kan het zijn dat je jezelf afvraagt of dit echt werkt. Op onze website kan je terecht om alle Teevee.io ervaringen te lezen. Je leest zo meer over de mogelijkheden met dit kleine kastje dat je kan aansluiten op je televisie. Aan de hand van de Teevee.io ervaringen kan je eventueel besluiten om in zee te gaan met de service en gratis beelden te streamen. Natuurlijk kan je hierna ook bij ons terecht om je eigen Teevee.io ervaringen te delen. Je kan zo anderen op weg helpen om een beslissing te nemen.

Over Teevee.io

Teevee.io is eigenlijk te vergelijken met bijvoorbeeld een Apple TV. Het grote verschil is alleen dat deze box veel uitgebreider is. Met dit kastje kan je tv kijken, mediacenter gebruiken en jouw favoriete films en series bekijken. Voor de aanschaf van het kastje hoef je geen abonnement aan te schaffen en dit is natuurlijk erg prettig. Je betaalt slechts eenmalig een bedrag en hierna kan je onbeperkt tv kijken en de nieuwste films streamen. Het kastje is wereldwijd te gebruiken en je hebt dus ook geen beperkingen zoals met Netfilx.

Ontvang alle zenders

Je hebt eigenlijk geen televisie abonnement meer nodig met Teevee.io. Vanaf nu kijk je televisie via je internetverbinding. Je hebt dus geen schotel meer nodig om in het buitenland naar bijvoorbeeld RTL 4 te kijken. Alle Nederlandse zenders kan je rechtstreeks ontvangen. Naast het streamen van Nederlandse zenders kan je ook kijken naar Sport1, Film1 en HBO zonder hiervoor een abonnement af te sluiten. Het apparaat werkt op basis van plug-and-play. Je hoeft dus alleen de stekker in het stopcontact te doen en de rest werkt vanzelf. Dit is lekker makkelijk als je snel televisie wil kijken met teevee.io.

Gerelateerde bedrijven

Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10
Inktwereld logo
Inktwereld
2 beoordelingen
9,5
123waldo.nl logo
123waldo.nl
5 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Teevee.ico

Het bedrijf Teevee.ico is geverifieerd door ons. De webshop Teevee.ico is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Teevee.ico is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Teevee.ico maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Teevee.ico is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Teevee.ico te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Teevee.ico.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kinderen dolbij

Heb voor een klein prijsje het aan kunnen schaffen van een vriend van ons, omdat hij wat anders ging gebruiken. De kinderen zijn niet meer achter de tv weg te krijgen. Ze kijken de hele dag door disney films dus netflix kan de deur uit :)

Geplaatst op: 26-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Deborah

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Teevee.ico


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
2 beoordelingen
10
Inktwereld logo
Inktwereld
2 beoordelingen
9,5
123waldo.nl logo
123waldo.nl
5 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Teevee.ico een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Teevee.ico. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Teevee.ico actief?

Teevee.ico is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Teevee.ico reviews? Dan kunt u naar de website van Teevee.ico gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie