Tenstickers logo

Tenstickers reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tenstickers reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
982
Tenstickers logo
Website
nl.tenstickers.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tenstickers

Wat is er mooier dan stickers volledig te laten personaliseren via een eigen ontwerp? Want op die manier maak jij unieke stickers die je kunt gebruiken voor uiteenlopende zaken. Tenstickers is echter meer dan stickers alleen. Om je een beter beeld te geven van deze specialist, hebben we hier de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat. Op basis daarvan kun je ook beslissen om al dan niet ook zaken te gaan doen met Tenstickers.

Over Tenstickers

Tenstickers is ooit opgericht door mensen uit de decoratie- en de e-commercesector. Vanaf de start van de onderneming is het doel geweest om de decoratiesector een boost te geven. En dat is op alle manieren gelukt. Tenstickers is van de korte lijnen en brengt de klant in rechtstreeks contact met de producent, er wordt dus niet gewerkt met een tussenpersoon. Een andere doelstelling van Tenstickers is om de producten steeds zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Tenstickers heeft de beschikking over een team van grafisch specialisten en er worden elke dag opnieuw nieuwe ontwerpen gepresenteerd. Je kunt via een ontwerppagina ook zelf een eigen ontwerp maken.

Waarom kiezen voor Tenstickers?

Je kiest voor Tenstickers als je eigen en dus unieke stickers wenst. Maar eveneens als je zoekt naar muurstickers, canvas schilderijen, vinyl tapijt, fotobehang, behang, rolgordijnen, placemats en onderzetters. Standaard vind je bij Tenstickers ruim 27.000 inspirerende ontwerpen, ontwerpen waar je bijvoorbeeld je huis of kantoor helemaal opnieuw mee decoreert. Het is vooral de veelzijdigheid waarom je voor deze aanbieder kiest; je koopt er even gemakkelijk containerstickers met je huisnummer als raamstickers voor de etalage van je winkel. Ook een reden om voor deze specialist te kiezen is dat je zelf via de website een sticker kunt ontwerpen.

Is Tenstickers betrouwbaar?

De reviews en ervaringen zeggen vaak veel over de betrouwbaarheid van een partij. Dat tegen het licht houdend heb je met Tenstickers een betrouwbare partner gevonden. Het rapportcijfer van 3,7 uit 5 is voor een bedrijf uit deze branche erg hoog en zegt veel over onder meer de betrouwbaarheid van deze specialist in stickers. De aanbieder biedt gratis verzending vanaf 55 euro en ook de levertijd is betrouwbaar. Als geen ander heeft men bij Tenstickers het besef dat je graag snel wilt beschikken over de door jou bestelde producten. Ook betrouwbaar zijn de betaalmethoden die door Tenstickers toegepast worden. Je kunt er bijvoorbeeld prima met iDeal betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving dus.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht of een vraag, dan doe je een beroep op de klantenservice van deze specialist. Let op; dit kan per e-mail maar wel uitsluitend in de Engelse taal. Als er dan toch een kritiekpuntje op de diensten van Tenstickers is, dan is dat wel dat je dus alleen in het Engels kunt mailen over je klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt echt iets aan de informatie uit de recensies. Het gaat altijd om praktische informatie van mensen die weten wat het is om zaken te doen met een specialist. Daardoor kun jij een betere beslissing nemen. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij, en het is maar een kleine moeite, ander mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Reviews over Tenstickers
Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
4,7
15% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Misleiding en schandalig slechte klantenservice

Koop niet bij dit bedrijf. Tenstickers stuurt stickers die aantoonbaar niet overeenkomen met de omschrijving op de website. Het is pure misleiding. Als je daar over klaagt, wordt er op geen enkele manier meegewerkt, en komen ze met smoezen en kleine lettertjes dat je zelf beter had moeten opletten. Terugsturen kan alleen op eigen kosten, wat een illegale voorwaarde is.

Geplaatst op: 29-02-2024
Laatst bewerkt op: 29-02-2024
Geschreven door: David S.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig, niet wat er beloofd is!

Slecht

Geplaatst op: 29-02-2024
Laatst bewerkt op: 29-02-2024
Geschreven door: Elke P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product nooit ontvangen

Je denkt een leuke sticker te bestellen, maar na bevestiging dat het is aangeboden aan de distributeur, volgt er geen update meer. Hier navraag gedaan, maar het was bij PostNL nooit aangeboden.
Contact gezocht met TenStickers, per mail (out-of-office) en telefonisch (Spaans nummer), maar ook hier geen gehoor. Heel bijzonder en lekker opgelicht! Leuk hoor, een kind de dupe maken.

Geplaatst op: 12-10-2023
Laatst bewerkt op: 12-10-2023
Geschreven door: Fanny

6 / 10
5/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
“Onkunde van de bovenste plank”

Een schande dit bedrijf, maakt publiciteit op social media, als je dan besteld is het niet mogelijk jou voorbeeld te zien van wat je besteld hebt en bij levering moet je dan vaststellen dat de geschreven tekst zeer onduidelijk is, een o is een a etc… echte onkunde, men stelt de volgende oplossing voor, nieuwe stickers in hoofdletters tegen 30% korting… ferme lacher… om 2x opgelicht te worden of wa?

Geplaatst op: 22-04-2023
Laatst bewerkt op: 22-04-2023
Geschreven door: Gunther D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Matig mbt levering

Extra betaald voor spoedlevering, maar levering duurt alsnog 5 dagen. Volgens Tenstickers ligt dat aan Postnl. Jammer dat dat niet even gemeld wordt op de site. Kleine moeite en had me geld kunnen besparen. Ze reageren wel vlot op mails.

Geplaatst op: 31-03-2023
Laatst bewerkt op: 31-03-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Sticker nooit ontvangen!

In oktober bestel ik een sticker, 4 maanden later nog niks ontvangen. Meerdere malen contact gehad per e-mail en het zou in orde komen. Niet dus, maar vandaag hebben ze wel het lef om mijn beoordeling te vragen voor hun webshop, wedden dat deze beoordeling niet op hun reviews gaat verschijnen.

Geplaatst op: 18-01-2023
Laatst bewerkt op: 18-01-2023
Geschreven door: Zessie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Spullen worden niet geleverd k te

Stickers worden niet geleverd zijn gewoon oplichters, vervolgens proberen ze je aan het lijntje te houden dat het pakket niet afgeleverd kon worden en retour komt. Dit kan volgens hen weken gaan duren. Echt totale onzin; misschien bestellen ze de stickers zelf bij AlieExpress en proberen ze tijd te winnen.trap er niet in

Geplaatst op: 21-11-2022
Laatst bewerkt op: 21-11-2022
Geschreven door: Ton N.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
It’s a scam

Beschadigd product ontvangen, waarna order geannuleerd, aangezien een nieuwe te lang zou duren voor waarvoor ik het nodig had. Maar geld terug weigerden ze. In plaats daarvan stuurden ze het bestelde opnieuw, terwijl ik diverse malen had aangegeven hier geen prijs op te stellen. Dit pakket heb ik geweigerd, maar PostNL weet niet waar het heen moet, omdat als retouradres is opgegeven het adres van het PostNL distributiecentrum. Wat een vreselijke oplichterij.

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: De N.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch

Bestelde sticker onbruikbaar. Volgens instructie geprobeerd te bevestigen op glazen douchewand. Bij verwijderen papier kwam sticker voor het grootste gedeelte mee, hierna onbruikbaar.
Kan een keer gebeuren maar los dit als organisatie netjes op. ( klantvriendelijkheid)
Hier wringt de schoen, Tentsticker neemt geen verantwoordelijkheid, helaas pindakaas. Geen nieuwe sticker , geen restitutie betaling.
De klant kan de boom in.
Mijn advies: Koop niets bij Tenstickers.

Geplaatst op: 26-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijs K.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters! Vinyl tapijt doormidden gesneden geleverd.

Ik heb een vinyl tapijt besteld en tot mijn grote verbazing is het tapijt doormidden gesneden geleverd!! Er zaten 2 helften in de verpakking die je als een puzzel tegen elkaar aan kunt schuiven. Het ziet er niet uit en het slaat natuurlijk nergens op. Ik heb direct een email gestuurd en het contactformulier op de website ingevuld. Ik werd uiteindelijk teruggemaild dat pakketjes die met PostNL en DHL worden verstuurd een maximale afmeting mogen hebben en als het pakketje groter is dan die maximale afmeting dan wordt het product doormidden gesneden zodat het toch in een kleiner pakket kan worden verstuurd. Wat een waanzin! Ik heb een heel tapijt besteld en niet 2 losse stukken.

Verder werd mij meegedeeld dat ik het tapijt niet mag retourneren omdat het doormidden is gesneden. Ik heb het niet doormidden gesneden, dat hebben zij gedaan!

Het tapijt kostte bijna € 100,- en dat geld wil ik terug. Het bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun eigen website. Ik ga juridische stappen ondernemen en de Consumentenbond inschakelen en de tv programma's Radar en Kassa zodat niet nog meer mensen de dupe worden van deze oplichters. Ik ga hier nooit meer iets bestellen!

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christel O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld komt naar niet retour

Willen afzien van bestelling maar hebben nu na twee maanden nog steeds ons geld niet terug. Wordt steeds opnieuw gestuurd terwijl wij het pakket op voorhand al weigeren. Wegblijven bij deze boevenpartij!

Geplaatst op: 08-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Never make any orders or transfer money to them

Never make any orders or transfer money to them. This is a team of scammers. I ordered a sticker from them for the company in April 2021 and I still haven't received it. According to their words, I allegedly did not pick up the package from the post office. Although I ordered sticker to my home address, now they tell me that I have to pay again for delivery.

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Niks ontvangen en reageren niet

Slecht omdat ik na weken nog steeds de muurstickers niet heb ontvangen

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jen V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie stickers

Ik heb hier een aantal stickers besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. De levering was erg vlot en het werd ook bezorgt via de brievenbus wat erg handig was. Ze spreken wel engels maar dat was geen probleem.

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sharon V.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tenstickers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tenstickers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over Tenstickers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tenstickers actief?

Tenstickers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tenstickers reviews? Dan kunt u naar de website van Tenstickers gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie