THNX logo

THNX reviews, ervaringen en beoordelingen

THNX reviews, ervaringen en beoordelingen
1056
THNX logo
Website
THNX
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen THNX

Ben je benieuwd naar beoordelingen over THNX? Het kan nuttig zijn je erin te verdiepen, vooraleer je met een bepaalde keten verdergaat. Ze zijn niet allemaal even betrouwbaar — op basis van ervaringen van anderen die je erin voorgingen reken je op een geïnformeerde aankoop. Dit kan erg waardevol zijn. Vandaag vertellen we je graag meer over THNX, leverancier van persoonlijke cadeauwaren. Hoe werkt de klantenservice? Hoe bereik je deze? Welke kwaliteiten brengt het bedrijf aan het licht? Je leest het allemaal.

Over THNX

THNX maakt onderdeel uit van LocoBrands en vindt haar oorsprong te Utrecht, Nederland. THNX bestaat erin een glimlach tevoorschijn te toveren. Wil je iemand verrassen met een gepersonaliseerd geschenk? Bij THNX kan het. Zij leveren het aan huis bij je gekozen ontvanger. Je kiest een eigen tekst en ook het ontwerp ligt volledig in je handen. THNX werkt actief samen aan een steeds aangescherpt concept. Het team bestaat uit een talrijk aantal die ieder een eigen expertise naar voren brengen. Deze expertise varieert van management, (grafische) vormgeving, ontwikkeling tot communicatie, administratie en sales.

Waarom kiezen voor THNX

Bij THNX streeft men een gezamenlijk doel na: het verrassen van onwetende ontvangers. Ze worden als het ware in het zonnetje gezet. Ben je benieuwd naar het assortiment? Alle cadeaus werden ingedeeld in categorieën — deze kunnen variëren van de welgekende feestdagen, verjaardagen, een bedankje voor een werknemer of collega, beterschap en de start van nieuwe seizoenen. Wat deze cadeaus eigen maakt is dat je over de mogelijkheid beschikt ze volledig naar wens te ontwerpen. Het mooiste cadeau is steeds hetgene dat je van iemand anders niet had kunnen krijgen. Hetgene dat je niet tussen de rekken vindt. Ook bedrijven beschikken over een ruime keuze in het aanbod. Sets met chocolade of gadgets ontwerp je volledig in functie van het bedrijf; met inbegrip van het logo. Deze sets kunnen in grotere hoeveelheden aangekocht worden. Wil je hier meer informatie over? Vraag een vrijblijvende offerte of een gratis, digitale proefdruk aan.

Is THNX betrouwbaar?

THNX toont haar dankbaarheid voortdurend. Alle producten zijn handgemaakt. Alle afdelingen werken samen in dezelfde vestiging en hierdoor verloopt de levering op tijdige, vlotte wijze. Vraag het gerust na binnen je eigen omgeving: wellicht probeerde iemand het concept reeds uit. Gebaseerd op bovenstaande informatie, stellen we een sterke betrouwbaarheid van het bedrijf vast. Ben je klaar het zelf te ontdekken?

Klantenservice en klachten

THNX staat paraat en ondersteunt je bij al je vragen, opmerkingen, suggesties of klachten. Je bereikt de klantenservice via een contactformulier, mail of telefonie. Je rekent op gerichte feedback en dit na niet later dan één werkdag. Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje via Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest — kanalen waar het bedrijf je up-to-date houdt.

Wil jij ook beoordelen?

Je ontdekte vandaag meer over THNX en wat het assortiment voor jou — en je ontvanger — kan betekenen. Probeerde je het intussen zelf uit? Nam je contact op met de klantenservice? Met een eigen beoordeling help je andere geïnteresseerden verder.

Reviews over THNX
Gerelateerde bedrijven
CoolGift logo
CoolGift
1 beoordeling
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Lief Leven logo
Lief Leven
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Mijn bestelling werd super snel geleverd. De doosjes zitten goed in elkaar en de afdruk kwaliteit van mijn uitgekozen ontwerp is goed gelukt. Het was precies zoals ik voor ogen had.

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ian H.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over THNX
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
CoolGift logo
CoolGift
1 beoordeling
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Lief Leven logo
Lief Leven
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is THNX een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over THNX. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is THNX actief?

THNX is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de THNX reviews? Dan kunt u naar de website van THNX gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie