TimeForTrends logo

TimeForTrends reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
TimeForTrends reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
451
TimeForTrends logo
Website
timefortrends.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen TimeForTrends

Wil je graag een horloge of sieraad kopen bij TimeForTrends, maar wil je graag eerst meer informatie over dit bedrijf en informeren of dit bedrijf betrouwbaar is? Dan ben je bij deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk meer informatie over het bedrijf en tal van ervaringen van andere reeds bestaande klanten. Wij hebben de reviews van TimeForTrends voor jou op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij TimeForTrends te kopen.

Over TimeForTrends

TimeForTrends is onderdeel van Juwelier Wieringa. Deze juwelier is al sinds 1903 gevestigd in Delfzijl. Met meer dan 100 jaar ervaring in de verkoop van horloges, sieraden en klokken is de juwelier een waar begrip in Delfzijl en omstreken. Naast de winkel in het centrum van Delfzijl en in de Landstraat biedt de juwelier ook haar producten aan via de webwinkel TimeForTrends.nl. Het bedrijf heeft als uitgangspunt om een groot assortiment aan populaire merken te bieden, een goede prijs-kwaliteitsverhouding te leveren en een uitstekende klantenservice te bieden.

Waarom kiezen voor TimeForTrends

De webwinkel bestaat uit een grote collectie aan horloges en sieraden voor alle segmenten van merken, zoals Seiko, Pandora en Swarovski. De webshop biedt voor ieder wat wils en heeft artikelen voor elke stijl. Indien je via de webshop producten koopt worden deze vaak direct verzonden en ontvang je ze binnen één werkdag bij je thuis. TimeForTrends levert een goede klantenservice en wordt dan ook goed beoordeeld door haar klanten. Daarnaast levert het bedrijf ook altijd een gratis cadeautje bij elke bestelling.

Is TimeForTrends betrouwbaar?

TimeForTrends is onderdeel van de juwelier Wieringa die al meer dan 100 actief is in de juwelierssector. Het bedrijf is dan ook zeker te vertrouwen. Naast dat de webshop behoort tot de bekende juwelier, werkt het bedrijf ook samen met tal van bekende merken en voldoet de webshop aan de gestelde eisen van online winkelen. Zo is de onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kun je via de website op meerdere (veilige) manieren online betalen.

Klantenservice en klachten

Indien je de klantenservice van TimeForTrends wilt benaderen kun je dit eenvoudig doen via de telefoon, of via mail. Ook kun je telefonisch of via de mail terecht indien je een klacht wilt indienen. Doorgaans wordt je spoeding door TimeForTrends geholpen. Naast een toegankelijke klantenservice biedt de onderneming ook de mogelijkheid om producten eenvoudig terug te sturen. Zo kun je bij TimeForTrends je geleverde artikelen binnen 14 dagen terugsturen en ontvang je jouw aankoopbedrag terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een aankoop gedaan bij TimeForTrends en wil je andere mensen helpen met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet een aankoop te doen bij TimeForTrends? Laat dan een review achter en vertel over jouw ervaring met TimeForTrends. Beschrijf bijvoorbeeld of de producten naar wens zijn, of ze optijd zijn geleverd en of je het bedrijf zou aanraden aan anderen.

Reviews over TimeForTrends
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Juwelier It's Beautiful logo
Juwelier It's Beautiful
5 beoordelingen
8,2
DyrbergKern logo
DyrbergKern
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede kwaliteit

spullen zijn van geweldige kwaliteit. Van grote te kleine siraden. Geweldige vaderdag-, verjaardags- en kerstcadeaus! Ik raad ten zeerste aan! en ze leveren ook erg snel!

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merve S.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TimeForTrends
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Juwelier It's Beautiful logo
Juwelier It's Beautiful
5 beoordelingen
8,2
DyrbergKern logo
DyrbergKern
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TimeForTrends een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TimeForTrends. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TimeForTrends actief?

TimeForTrends is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de TimeForTrends reviews? Dan kunt u naar de website van TimeForTrends gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie