Travelactive logo

Travelactive reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Travelactive reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1184
Travelactive logo
Website
travelactive.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Travel Active

Je geniet het liefste ieder jaar van een welverdiende vakantie. Pak je echter graag net even wat anders aan vergeleken met een standaard vakantie? En gaat je hart sneller kloppen van een avontuurlijke vakantie met een aanbod op maat? Dan kan het zomaar zo zijn dat je je volgende vakantie gaat boeken via Travel Active. Op deze pagina lees je verschillende reviews die andere vakantiegangers, die een vakantie hebben geboekt via Travel Active, maar al te graag met je willen delen.

Over Travel Active

Travel Active bestaat al 29 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travel Active is het juiste bureau voor alle actieve reizigers, die maar al te graag op een zo'n uitdagend mogelijker manier kennis willen maken met een andere cultuur. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma aanbod stellen de specialisten van dit reisbureau tal van vakantiegangers, van jong tot oud, in staat een internationaal avontuur te beleven. Je bent hierdoor altijd zeker van een onvergetelijke vakantie en vertelt nadat je terug bent gekomen van de vakantie de beste verhalen aan familie, vrienden en collega’s.

Waarom kiezen voor Travel Active

Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active. Het aanbod varieert van onder meer het doen van vrijwilligerswerk in Afrika tot aan het uitvoeren van taken als Au Pair in Engeland en het backpacken in Australië. Maar ook reizen zoals een High School programma in een land buiten Europa of het leren van Arabisch of Spaans door middel van een geweldige taalreis vormen allemaal onderdeel van de mogelijkheden. Travel Active staat tijdens iedere reis altijd garant voor een kwalitatief goed product dat altijd volledig is afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Is Travel Active betrouwbaar?

Boek je je vakantie via Travel Active, dan kun je er altijd zeker van zijn dat deze volledig naar wens is. Je hebt de keuze uit diverse basis programma’s, maar deze zijn altijd nog helemaal naar eigen wens te personaliseren. Hecht je bijvoorbeeld veel waarde aan een eigen badkamer? Moet de accommodatie in een bruisende locatie zijn gelegen? En beschik je graag over een eigen parkeerplaats? Laat het weten als je je vakantie uit gaat zoeken en ontvang altijd een voorstel op maat.

Klantenservice en klachten

Het boeken van een verre vakantie doe je misschien maar eens in je leven. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat je er graag zeker van wil zijn dat de reis helemaal naar wens is. Ontvang je graag meer informatie over een bepaalde bestemming of over de mogelijkheden op het gebied van het personaliseren van je reis? Door in contact te komen met de specialisten van Travel Active, weet je altijd zeker dat je goede geholpen kan worden. Je bereikt de specialisten van Travel Active per e-mail of door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Of je nu gaat voor vrijwilligerswerk in Afrika, een functie als Au Pair in Engeland of gaat backpacken in Australië, in alle gevallen kom je met prachtige verhalen terug in Nederland. Deel je graag ook jouw ervaringen met andere reizigers? Laat je review dan achter op deze pagina.

Reviews over Travelactive
Gerelateerde bedrijven
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Sunparks logo
Sunparks
11 beoordelingen
5,6
Gerelateerde blogartikelen
6,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Travelactive

Travelactive is geverifieerd door ons expert team. De webshop Travelactive bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Travelactive lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Travelactive. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van travelactive.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van travelactive.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Travelactive.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Dramatisch, alleen voor geld

Onze dochter in 22-23 ging onder “toezicht” van Travel Active Canada. Niet op de plek gekomen die besproken is, organiseren van papierwerk was vertraagd, voorbereidende meetings vonden niet plaats. Lokaal zelf van gezin gewisseld, niet met hulp van Travel Active. Ook het tweede gezin was het dramatisch, maar niks mee gedaan. De communicatie met Travel Active is slecht en de feedback wordt niets mee gedaan. Veel geld, maar komt geen waarde ervoor terug. Wij raden Travel Active ten zeerste af.

Geplaatst op: 28-02-2024
Laatst bewerkt op: 28-02-2024
Geschreven door: RIK Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prettig en persoonlijk

De organisatie is zeer prettig om mee te werken. Ze zijn heel persoonlijk met hun klanten. Ik heb een super leuke tijd gehad. De werknemers komen altijd met een snel en goed antwoord wat altijd veel helpt als dat nodig is. Heel fijn!

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adrianus S.

7 / 10
4/5 4/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Travelactive
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Sunparks logo
Sunparks
11 beoordelingen
5,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Travelactive een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Travelactive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Travelactive actief?

Travelactive is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Travelactive reviews? Dan kunt u naar de website van Travelactive gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie