Tuinland logo

Tuinland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Tuinland reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1460
Tuinland logo
Website
Tuinland
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Tuinland

In ons land nemen we graag het zekere voor het onzekere en laten we ons zeker niet graag verrassen. Ga je zaken doen met Tuinland, dan wil je graag weten of je met een betrouwbare partner te maken hebt. Dan wil je weten hoe andere mensen tegen Tuinland aankijken. Om het overzichtelijk te maken hebben wij de reviews en ervaringen van mensen gebundeld en vind je hier alle informatie over dit bedrijf. Zo krijg je een uitstekend beeld van de onderneming en kun je zelf beslissen of je al dan niet zaken met Tuinland gaat doen.

Over Tuinland

Tuinland is al ruim honderd jaar een vertrouwd adres als het gaat om alles wat met de tuin te maken heeft. De onderneming heeft vier fysieke winkels en een webshop. De fysieke winkels zijn het bezoeken waard en worden niet voor niets belevingwinkels genoemd. Tuinland biedt een groot assortiment wat betreft groen en zeker ook voor producten voor in en om het huis. Op de webshop vind je een deel van het aanbod uit de fysieke winkels. Bij Tuinland werkt men met een seizoensgebonden aanbod. In het voorjaar en de zomer is er volop ruimte gereserveerd voor tuinmeubelen. In het najaar wordt een groot deel vrijgemaakt voor kerstartikelen. Tuinland heeft een bloembinderij en bezoek je een fysieke winkel dan is het na gedane zaken een aanrader om een kop koffie te drinken in het tuincafé.

Waarom kiezen voor Tuinland

Als je zoekt naar een groot assortiment wat betreft groen en producten voor in en om het huis ben je bij Tuinland aan het enige juiste adres. Het assortiment bestaat onder meer uit gereedschapsartikelen, meststoffen, bloempotten, plantenbakken, sfeerartikelen, dierbenodigdheden, buiten- en kamerplanten en zoals gezegd ontzettend veel tuinmeubelen en kerstartikelen. Tuinland weet zowel in de fysieke winkels als online steeds te verrassen en komt niet zelden met interessante acties. De liefde voor groen spat er in elk geval af. Behalve voornoemde staat Tuinland ook bekend om de razendsnelle levering.

Is Tuinland betrouwbaar?

Tuinland wordt geroemd om de betrouwbaarheid en de sociale betrokkenheid vooral. Beide zaken gaan hand in hand en komen tot uiting door bijvoorbeeld de aandacht die er is voor het milieu. Tuinland gebruikt zoveel mogelijk biologische gewasbeschermingsmiddelen en scheidt nadrukkelijk het afval. Bovendien wordt zuinig omgesprongen met energie. Bijzonder is verder dat iedereen bij Tuinland kan werken, zeker ook de wat meer kwetsbare groepen binnen de samenleving. Daarmee toont Tuinland aan niet alleen een groen hart te hebben, maar daarnaast ook een hart van goud.

Klantenservice en klachten

Tuinland is uitermate transparant. Via de webshop is alles gemakkelijk te volgen en te regelen. Ruilen en retourzendingen, klachten, het bestelproces, de betaalopties en de bezorg- en leveringsstatus vind je er allemaal op terug. Heb je specifieke vragen, dan vind je de antwoorden vaak al bij de FAQ. Mocht je contact wensen met Tuinland dan kan dat op verschillende manieren. Zo is er een contactformulier te vinden op de website van Tuinland, staan de telefoonnummers van de fysieke winkels – net als de adressen- duidelijk vermeldt en kun je ook via de social media contact zoeken met Tuinland. Het bedrijf is namelijk actief op Twitter, Facebook, Instagram, You Tube en Pinterest.

Wil jij ook beoordelen?

Om de consument steeds de beste informatie te kunnen bieden, is het belangrijk dat mensen hun ervaringen met bedrijven delen. Doe jij dat voortaan ook? Je helpt er in elk geval een grote groep mensen mee die je er dankbaar voor zijn.

Reviews over Tuinland

Gerelateerde bedrijven

Vivara logo
Vivara
2 beoordelingen
6
Le Maître Des Lampes logo
Le Maître Des Lampes
1 beoordeling
10
Out at home logo
Out at home
3 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tuinland

Het bedrijf Tuinland is geverifieerd door ons. De webshop Tuinland is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tuinland is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Tuinland te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tuinland.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg snel geleverd

Ik had hier een aantal producten besteld die ik in een andere winkel had gezien. Gelukkig waren ze hier veel goedkoper en heb ik ze snel kunnen bestellen. 2 dagen later was alles al binnen.

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sam N.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinland


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vivara logo
Vivara
2 beoordelingen
6
Le Maître Des Lampes logo
Le Maître Des Lampes
1 beoordeling
10
Out at home logo
Out at home
3 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tuinland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinland actief?

Tuinland is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten , dierenwinkels , gereedschap , meubels , tuin en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tuinland reviews? Dan kunt u naar de website van Tuinland gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie