Upway logo

Upway reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Upway reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4904
Upway logo
Website
upway.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Upway

Het gebruik van de fiets zit terug helemaal in de lift. Niet alleen omdat we er allemaal van overtuigd zijn dat het onze conditie ten goede komt, maar vast en zeker ook omdat het een stuk goedkoper is dan die vele verplaatsingen met de auto. De laatste jaren zien we dat steeds meer mensen bij de aankoop van een fiets overstappen van de gewone klassieke fiets, naar een elektrische fiets en aan die stijgende vraag wil Upway volop tegemoet komen. Als jij overweegt om zo'n fiets aan te kopen en je ging hier al naar op zoek, kwam je ongetwijfeld al op de website van Upway terecht. Upway biedt namelijk refurbished elektrische fietsen aan die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen, maar dan voor een veel lagere prijs dan wanneer je de fiets nieuw zou kopen. Wil jij weten of Upway ook jou aan de perfecte fiets kan helpen? Lees dan snel de reviews, ervaringen en beoordelingen van andere klanten hier.

Over Upway

Upway is een van oorsprong Frans bedrijf dat in 2021 werd opgericht door Toussaint Wattinne en Stéphane Ficaja, twee ex-werknemers van Uber. Na het ontdekken van de Franse markt ging het jonge bedrijf zich al snel richten de de volledige Europese markt, met op vandaag al vestigingen in onder andere Nederland, België en Duitsland. De missie van Upway is om elektrische fietsen te kunnen aanbieden aan een betaalbare prijs om het zo voor meer mensen haalbaar en toegankelijk te maken. De refurbished elektrische fietsen moeten goedkoper kunnen aangeboden worden, maar dan wel zonder in te boeten op de hoge kwaliteit.

Waarom kiezen voor Upway?

Op de website van Upway heb je als klant een ruime keuze uit tal van refurbished elektrische fietsen van verschillende hoogstaande merken. Al deze fietsen zijn tweedehands, maar worden voor verkoop in de eigen werkplaatsen van Upway nagekeken. Bij dit nazicht worden 20 punten gecontroleerd en worden de nodige herstellingen en vervangingen uitgevoerd om de fiets helemaal in orde te zetten. Je hebt keuze uit eerder klassiekere uitvoeringen, maar ook racefietsen, bakfietsen, vouwfietsen en mountainbikes bijvoorbeeld maken deel uit van het assortiment. Iedereen die op zoek is naar een degelijke en goedkope elektrische fiets vindt hier vast zijn gading. Voor een refurbished fiets van Upway betaal je gemiddeld tot 60% minder dan wanneer je deze fiets nieuw zou kopen.

Is Upway betrouwbaar?

Hoewel Upway nog een relatief jong bedrijf is, wist het al goede naam te maken op de Europese markt. Online vind je al heel wat informatie terug en ook op de site is het makkelijk om na te gaan wat voor bedrijf Upway is, waar het voor staat en wat je ervan mag verwachten. De algemene voorwaarden, het verkoopbeleid en het leveringsbeleid vind je netjes, duidelijk en helder terug op de website van Upway zonder dat je hier lang naar moet zoeken. Na het lezen van de informatie op de website weet je precies wat het bedrijf je kan bieden en tegen welke voorwaarden.

Klantenservice en klachten

Op de website van Upway kun je een e-mailadres terugvinden en tref je eveneens een chatbox aan. Op deze manier is het perfect mogelijk om met het bedrijf in contact te komen voor het stellen van vragen of het uiten van klachten. De chatbox is bereikbaar binnen de kantooruren, daarbuiten krijg je een automatisch antwoord dat al enkele van de meest voorkomende vragen kan beantwoorden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij je refurbished elektrische fiets aangekocht bij Upway en wil je graag met ons delen hoe je de dienstverlening van dit bedrijf hebt ervaren? Door hier je beoordeling neer te schrijven, help je andere mensen die net als jij op zoek zijn naar ene betaalbare oplossing voor elektrisch fietsen een doordachte keuze te maken. Jouw beoordeling helpt mensen om zich een goed beeld te vormen van wat ze van Upway mogen verwachten. Iedere review wordt door ons én de lezers erg op prijs gesteld, dus wacht niet langer en deel je ervaring nu met ons.

Reviews over Upway
Gerelateerde bedrijven
Bobshop logo
Bobshop
1 beoordeling
10
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
TENWAYS logo
TENWAYS
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Geweldige service

Goede prijs
Geweldige klantenservice
Binnen 5 dagen stond mijn zo goed als nieuwe fiets op de stoep

Geplaatst op: 09-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-10-2023
Geschreven door: Sophie B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Upway
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bobshop logo
Bobshop
1 beoordeling
10
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
TENWAYS logo
TENWAYS
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Upway een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Upway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Upway actief?

Upway is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Upway reviews? Dan kunt u naar de website van Upway gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie