Viadennis logo

Viadennis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Viadennis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1019
Viadennis logo
Website
Viadennis
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Viadennis

Naast de smartphone is ook de laptop zo goed als onmisbaar tegenwoordig. Het is een soort van eerste levensbehoefte geworden. Als je onderdelen voor een laptop zoekt, dan kun je dergelijke producten bij een groot aantal aanbieders bestellen. Een daarvan is Viadennis. Wij hebben hier de reviews en ervaringen van deze aanbieder voor je samengevat. Zo krijg je een beter beeld van wat Viadennis voor jou kan betekenen.

Over Viadennis

Zaken doen met Viadennis is zaken doen met de nummer 1 leverancier van laptop onderdelen in ons land. Ongeacht welk A-merk laptop je ook hebt, bij deze aanbieder vind je altijd de juiste onderdelen. Opvallend aan Viadennis is de snelle levering. Bij deze aanbieder weet men als geen ander dat je graag zo snel mogelijk over het laptop onderdeel wilt beschikken. Viadennis gaat er prat op dat de bestellingen binnen 24 uur bezorgd zijn. Nog iets; bij Viadennis krijg je altijd een jaar volledige garantie op de producten die je koopt. Snelheid, service en kwaliteit zijn de belangrijkste kernwaarden van deze groeiende onderneming.

Waarom kiezen voor Viadennis?

Het is de zeer snelle levering, de garantie die je krijgt op het product en het royale assortiment dat van Viadennis een bijzondere aanbieder van laptop onderdelen maakt. Of het nou gaat om een onderdeel voor een Acer, Apple, Asus, Compaq, DELL, HP, Intel, LG of Samsung laptop; de kans is levensgroot dat je bij Viadennis altijd het juiste onderdeel vindt. De voorraad is ook al groot met ruim 500.000 producten. De meest verkochte onderdelen zijn zonder twijfel de accu en de adapter, toch heeft deze aanbieder ook tal van andere onderdelen voor je klaar liggen. Je zoekt de voor jou geschikte producten op de webshop eenvoudig door het modelnummer in te vullen. Nog een voordeel; als je net wat krap bij kas zit, dan kun je bij deze aanbieder kiezen voor achteraf betalen.

Is Viadennis betrouwbaar?

Viadennis is volgens de reviews en ervaringen van klanten die al gebruik maken van diensten van de aanbieder een zeer betrouwbare onderneming. De bestellingen worden dus inderdaad zeer snel geleverd en de prijs is altijd aantrekkelijk. Wat ook heel veel zegt is het hoge rapportcijfer dat klanten Viadennis geven. Dat cijfer is namelijk een 9.4. Dat kan dus bijna niet beter. Het feit dat het bedrijf het Thuiswinkel Waarborg en het ICT Waarborg toegekend heeft gekregen zegt ook al heel erg veel over deze aanbieder van laptoponderdelen. Want alleen betrouwbare bedrijven komen in aanmerking voor dergelijke keurmerken.

Klantenservice en klachten

Viadennis hanteert een volledig transparante werkwijze. Het adres van de onderneming vind je bijvoorbeeld gewoon terug op de webshop. Je zou dus prima een schriftelijke klacht in kunnen dienen. Het kan echter sneller. Je kunt namelijk ook gewoon bellen of een e-mail sturen. In dat geval zal de klacht eerder verholpen zijn. Want ook in dat geval werkt deze onderneming zo snel mogelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Kennis is macht. Hoe meer je weet, hoe verstandiger je besluit zal zijn. En dus heb je veel baat bij de beoordelingen van klanten die al zaken deden met Viadennis. Op basis daarvan beslis jij op argumenten om wel of geen zaken te doen met deze aanbieder. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten om op die manier ook andere mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Reviews over Viadennis

Gerelateerde bedrijven

Alpha-Shop logo
Alpha-Shop
2 beoordelingen
9
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
Razer logo
Razer
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Viadennis

Viadennis is geverifieerd door ons expert team. De webshop Viadennis bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Viadennis lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Viadennis. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Viadennis is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Viadennis te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Viadennis.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik heb zondag pc accu besteelt en disndag ontvangen, het werkt tot nu toe de accu super.be

Mij taal gebruik is niet goed, nl is mij 2de taal. Viadennis is een betrouwbare onderneming, snel service, goed onderdeel,. een voorbeeld, ik heb zondag accu besteelt en dinsdag middag ontvangen, wat wil u nog meer?

Geplaatst op: 16-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige service

deze mensen zijn zo service gericht en zullen doen alles om de klant tegemoet te komen het zijn toppers

Geplaatst op: 30-06-2022
Laatst bewerkt op: 30-06-2022
Geschreven door: Nelis L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Viadennis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alpha-Shop logo
Alpha-Shop
2 beoordelingen
9
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
Razer logo
Razer
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Viadennis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Viadennis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Viadennis actief?

Viadennis is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Viadennis reviews? Dan kunt u naar de website van Viadennis gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie