VidaXL logo

VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
86
VidaXL logo
Website
nl.vidaxl.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VidaXL

Of je nu een mooie voetbaltafel, een loungebank of een schommel voor je baby zoekt. Je hebt niet altijd zin om de stad in te gaan. Hoe gemakkelijk is het om een webshop te vinden waar je zo ongeveer alles in een keer kunt bestellen. Misschien zelfs wel meteen het voer voor je huisdier. Zo ben je in een keer weer klaar en heb je alles wat je nodig hebt in huis. Zoek jij naar zo’n winkel, dan kan het maar zo dat je terechtkomt bij VidaXL. Voordat je een bestelling plaatst, ben je nog even benieuwd naar recensies over dit bedrijf? Je hebt groot gelijk. Dat is de handigste manier om meer te weten te komen over VidaXL. Hoe ervaren andere consumenten deze shop? Zijn ze tevreden over de levering, over de producten en over de klantenservice? Lees je vaak in reviews dat mensen klachten moesten indienen of kom je in geen enkele beoordeling het onderwerp klacht tegen? Voor recensies van andere mensen zit je op deze pagina helemaal goed. Wij hebben ze voor je verzameld en handig op een rijtje gezet.

Over VidaXL

VidaXL is een internationaal bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Venlo heeft gevestigd. Je vindt in deze shop een heel uitgebreid en verrassend assortiment op het terrein van onder meer huis, tuin, meubelen en sportartikelen. Dit bedrijf startte in 2006. Twee jonge ondernemers besloten heel kleinschalig online allerlei producten te verkopen op verschillende platformen. Gezien het grote succes, besloten zij een eigen merk te starten. Zo begon VidaXL. Het aantal producten groeide in de loop der jaren enorm. Dit bedrijf kiest voor concurrerende prijzen. Dit doen ze door steeds op zoek te gaan naar kostenbesparende maatregelen. Zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Ze kiezen onder meer voor gericht zoeken op de vraag van de consument, in bulk rechtstreeks inkopen en gebruik maken van een eigen fabriek. Als klant krijg je van VidaXL verschillende beloften, waaronder de garantie van een goede prijs en een uitstekende klantenservice.

Waarom kiezen voor VidaXL

Het handige aan VidaXL is dat je enorm veel producten in een shop bij elkaar hebt. De categorieën waarin je kunt zoeken zijn onder meer tuin, meubels, baby, peuter, dierbenodigdheden, sport en ontspanning. Als je bij een webshop een groot aantal artikelen bestelt, dan vervallen over het algemeen de verzendkosten. Bij VidaXL heb je niet te maken met een bepaald bedrag. De bestelling wordt altijd gratis bij je thuis afgeleverd. Ben je niet tevreden over een of meerdere producten, dan heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Ook dat is voor jou als klant helemaal gratis. Ben jij zo iemand die graag helemaal zelf bepaalt hoe je een online bestelling betaalt? Dan heb je bij dit bedrijf keus in overvloed. Je kunt betalen door middel van PayPal, Mastercard, Visa, iDeal, bankoverschrijving of achteraf. Er is dus voor elk wat wils. Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen, dan is het een goed idee om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Deze kun je ook op elk gewenst moment zonder problemen weer stop zetten.

Is VidaXL betrouwbaar?

VidaXL is al in 2006 begonnen met het online verkopen van allerlei producten. Gezien het feit dat deze winkel zo enorm gegroeid is, kun je concluderen dat het met de betrouwbaarheid helemaal in orde is. Ook met de klantenservice is het helemaal in orde. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen als je vragen of klachten hebt.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan vraagt VidaXL van je of je deze zo snel mogelijk wilt melden. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Heb je een vraag over een artikel, het retourneren van een product of de levertijd? De kans is heel groot dat het antwoord te vinden is bij de veel gestelde vragen. Deze zijn handig per onderwerp gesorteerd. Wil je toch zelf contact opnemen, dan kun je een groot gedeelte van de dag chatten met een medewerker. Het voordeel hiervan is dat je meteen een antwoord ontvangt. Verder is het mogelijk om te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vaste klant bij VidaXL? Heb je een cadeau voor iemand nodig, dan zoek je eerst in deze shop? Of heb je hier een paar keer iets gekocht? Laat in ieder geval een recensie achter. Zo help je een ander. Je geeft namelijk een beter beeld van deze shop. Jouw ervaring helpt.

Reviews over VidaXL

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
3 beoordelingen
6,3
MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
Loftdeur.nl logo
Loftdeur.nl
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

7,0
54% zou hier weer kopen
102 beoordelingen
Onze beoordeling over VidaXL

VidaXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop VidaXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VidaXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VidaXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VidaXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van nl.vidaxl.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VidaXL.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbereikbaar

Slecht

Geplaatst op: 21-03-2022
Laatst bewerkt op: 21-03-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Service is waardeloos

Product is niet geleverd na 14 dagen ondanks levergarantie van 3 werkdagen. Chat niet in Nederlands en ook niet behulpzaam. "Je moet maar wachten", en dan einde chat en vraag of ik tevreden ben? Ik weet nog niet wanneer ik het product ga krijgen.

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Patrick V.

6 / 10
2/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht

Erg slecht! Bestelling geplaatst en verkeerd artikel geleverd en heel netjes kon ik het of retourneren of een cadeaubon krijgen.

Cadeaubon gekozen omdat anders retourneren ook voor vidaxl extra kosten zijn en gelijk iets nieuws besteld met bijbetaling.

Nu blijkt dit artikel anders te zijn dan de vorige dus ik wou het retourneren, dat was goed. Nu krijg ik alleen het extra betaalde bedrag terug. Gemaild, oké zeggen ze je kan dan je cadeaubon a 15 euro krijgen er vanuit gaande dat ik dus netjes mijn bon van 15 euro terug krijg plus het extra betaalde bedrag. Wat denk je? Nee, je mag maar 1 ding kiezen, of het teveel betaalde bedrag, of de cadeaubon.

Nou echt, dit is toch absurd! Ik betaal een bedrag maar krijg maar gedeelte terug. Vind het echt niet normaal en totaal klantonvriendelijk! Het mag niet eens want ze zijn verplicht het gehele aankoopbedrag terug te betalen, let dus serieus op met deze oplichters!

Geplaatst op: 12-09-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Elke C.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet meer

eerste aankoop ging snel, alleen het was waarschijnlijk een terug gestuurd product. compleet kapot, maar dan komt de service. duurt lang voordat je iets retour kan sturen en ondanks dat je alle foto's meestuurt, moet het retour product eerst binnen zijn. Voordat ze het nieuwe product opsturen. Belachelijk. Heeft dus al met al 8 weken geduurd.

Geplaatst op: 30-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Monique H.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze retourservice, wat een drama

Product besteld, maar voldeed absoluut niet aan de verwachtingen. Retour sturen bleek een enorme stroperige mailwisseling te veroorzaken. Nu al 14 dagen aan het wachten op het retourbedrag. Geen prettige ervaring op deze website, zou hier nooit weer bestellen.

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: GMTH T.

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Als je hier koopt is het echt op eigen risico...

Als je hier koopt is het echt op eigen risico. Het is duidelijk dat het hier niet om klantenservice gaat maar om zoveel mogelijk omzet te genereren.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Koenraad S.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring.

Schanskorfen gekocht, bij het plaatsen bleek het zeer slap te zijn. Uiteindelijk met hulp voor elkaar gekregen. Begon na enkele maanden te roesten. Direct aan de bel getrokken, kon €70,00 retour krijgen. Echter kosten de korven met plaatsten en al ca. €4500,00. Hier niet mee akkoord gegaan. Nu 3 jaar verder en bijna geen stukje meer te vinden wat nog gegalvaniseerd is. Dit kan mijns inziens niet de bedoeling zijn.
Niet doen!

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 01-05-2022
Geschreven door: Gert R.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eigen fout wordt niet opgelost

Een parasol besteld. Geweldig ding. Er staat bij dat je een hoes erbij kan bestellen. Dus deze hoes besteld. Past dus niet over de parasol!
Omdat het na 30 dagen is, kan ik de hoes niet ruilen of het geld ervoor terug krijgen. Let dus goed op met bestellen dat het dus niet vanzelfsprekend is, wat erbij staat ook daadwerkelijk past!

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 25-04-2022
Geschreven door: Evita R.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos qua levering, daarna wordt je alleen per chat en mail aan het lijntje gehouden.

Werkelijk waardeloos, Tuinset besteld en enkel tafeltje ontvangen, was blijkbaar aangemeld bij transporteur blijkbaar maar ligbedden zijn nooit bij transporteur aangekomen. Vidaxl is enkel via chat te bereiken, die houden je alleen maar aan het lijntje met excuses en vragen om geduld, bij derde keer gevraagd om terug te bellen, je wordt niet gebeld en krijg je alleen maar een mailtje met weer excuses en weer vragen om geduld.

Geplaatst op: 31-03-2022
Laatst bewerkt op: 31-03-2022
Geschreven door: Pieter M.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Very bad experience with them and very bad services

I've been struggling for about two weeks to get my money back. It is very difficult to communicate with them. Most of the time you receive standard answers, robot texts, repetitive. I wanted to return 3 packages after I discovered a defect in a product, they sent me AWBs on email, but when the courier came to pick them up he refused, because they were wrong. They sent me more, the courier came and I sent them. One was returned to me on the grounds that it is a duplicate AWB. I reported, they sent me another AWB, I also sent the last package. Now they are asking for proof (receipt) from the courier that I sent them. They didn't even tell me from the beginning that I had to keep it. I didn't have the one 2 weeks ago. The courier confirmed to me that in the system it appears to them that they were received by Vidaxl. It is frustrating. It's like they are doing their best to annoy you and not give you your money back.

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 16-03-2022
Geschreven door: SergiuD

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte afhandeling van klachten ja het geld is al binnen

Je klacht word niet serieus opgepakt omdat de betaling al binnen is he dus geen omkijken meer naar de klant hoe het afgelopen is met het artikel er word alleen naar waardering gevraagd door vidaxl ik zal nooit meer een bestelling doen

Geplaatst op: 17-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Olga

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Verstelbare leuning ligstoel blijkt niet verstelbaar te zijn, contact met zogenaamde klantenservuce bedroevend slecht, geen oplossing.

Ligstoel werd op tijd geleverd, maar de leuning bleek niet verstelbaar te zijn, terwijl dat werd genoemd bij de productinfo. Contact met de klantenservice verliep bedroevend. Mislukte vertalingen vanuit het Engels en het enige dat geboden werd was een zogenaamde gebruiksaanwijzing. Bleek een onduidelijk A4-tje te zijn. Toen ik dit aangaf kwam er geen verdere oplossing.

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze levering en service

Ruim 2 maanden geleden een kliko ombouw besteld. Pakket werd in drieën geleverd, dus op 3 verschillende dagen. Pakket 1 was beschadigd en na 3 pakketten te hebben ontvangen bleek het niet compleet. Nu talloze telefoontjes en e-mails verder maar nog steeds geen complete ombouw.
Er zijn diverse pakketten bezorgd maar steeds het verkeerde.
Krijg ik vandaag de vraag of ik wil laten weten of ik mijn bestelling nog compleet wil hebben??? Nee hoor, ik betaal graag € 300,- voor iets dat niet compleet is.
Naast deze slechte service vind ik het bizar dat dingen voor 1 artikel in delen wordt bezorgd. Niet echt meer van deze tijd en bepaald milieu onvriendelijk. Zorg dat iets compleet is voor het naar de klant gaat. Zelf heb ik de moed opgegeven dat het nog goed komt…..

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 16-05-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Kocht Lawn fence m01 bar N:0314682.A. Vandaag probeerde ik het in de tuin te installeren en gooide het toen in een container. Ik heb nog nooit zo'n slecht pvc-product gezien. Kan niet recht op zachte ondergrond geplaatst worden, paneelpoten te zacht. Onderdelen met schakelaars plakken niet aan elkaar omdat veel schakelaars niet compleet zijn. De panelen buigen te gemakkelijk, maar de twee braken. Het was niet mogelijk om recht te installeren zonder de onderdelen te monteren. Grote frustratie, woede en geld in de container gegooid.

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 09-05-2022
Geschreven door: Inga

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Betalen, maar geen levering. Klantendienst reageert niet!

Onbetrouwbare site. Geld van de rekening gehaald, maar geen bevestigingsmail gekregen en dus ook geen levering.
Klantendienst reageert enkel met standaardantwoorden maar doet niets aan het probleem ondanks dat bewijs van betaling en gegevens zijn doorgegeven.
Denk dus 2 maal na voordat je hier iets besteld.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 28-03-2022
Geschreven door: Ellen P.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte producten

Kast gekocht. Helaas door omstandigheden pas later in staat geweest hem in elkaar te zetten. Alles volgens de instructies gedaan. Kast heeft lange planken die uit twee delen bestaan, het is vrijwel onmogelijk deze zonder schade in elkaar te zetten. De hele constructie is gammel, de kast gaat alleen met geweld open en dicht en als hij dicht zit en boven aansluit zit er onder een gapend gat van bijna een centimeter.

Oplossing van VidaXL... wij willen de defecte onderdelen wel vervangen... hoe dan? Hoe maak je met onderdelen een kast die niet sluit wel sluitend? Hoe maak je dat de kast gemakkelijk open en dicht gaat als de constructie niet passend is?

Geven geen geld terug omdat ik pas na 30 dagen heb gereclameerd. Hun goed recht maar ik zou iedereen af willen raden iets bij dit bedrijf te kopen. Niet alleen zit ik nu met een kast die waardeloos is, geld weg, maar ik moet ook nog kosten maken om het ding naar de vuilnisbelt te brengen.

Mijn advies. Ga naar een betrouwbaar bedrijf. Ikea, iedere willekeurige bouwmarkt maar koop niets bij VidaXL.

Geplaatst op: 18-03-2022
Laatst bewerkt op: 18-03-2022
Geschreven door: Annemieke K.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos ,nooit meer

Ik wil iets retour zenden ,krijg je iemand aan de chat die punt een in t Engels praat en je tot vervelend aan toe steeds hetzelfde vraagt .
Nou gezegd dat ik het wel in de container gooi( al gedaan ) want ze willen mij afschepen met een bon van 5 of 10 euro .
Nou een slechtere behandeling van een klacht kan haast niet .Zeer slechte zaak ,koop hier nooit meer wat .

Geplaatst op: 15-03-2022
Laatst bewerkt op: 15-03-2022
Geschreven door: Wil V.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

2 teakhouten ligbedden met kussens gekocht. Na 2 x erop te hebben gelegen ,scheurt het hout .
Verbindingspennen zijn te kort.
2 verschillende kleuren van kussens erbij.
Kortom slecht, zeker gezien de prijs.
klantenservice niet bereikbaar.

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 14-03-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht te bereiken en slecht in service

Materiaal is in 3 delen geleverd op her verkeerde adres op het verkeerde moment.

Levering was kapot, 2 maanden moeten wachten op herstel levering. Ook nog het verkeerde deel.

Klacht ingediend bij een review instantie. Na 6 maanden moest ik nogmaals bewijs leveren, anders werd de recensie verwijderd op last van vidaxl.

Ik zal er alles aan doen om dit k.t bedrijf in diskrediet te brengen. Noooooooooooit iets kopen bij dit bedrijf

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 04-03-2022
Geschreven door: Ronald G.

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Waardeloos bedrijf!
Aanmelden retour aankoop gaat in TE veel stappen en het lijkt haast alsof men zoveel mogelijk tijd wil rekken.
OOK zijn ze niet telefonisch bereikbaar.

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Sander V.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Superslechte kwaliteit, NIETS kopen hier!!!

Ruim een jaar geleden een tweezitsbankje gekocht en na zes maanden waren de zittingen doorgezakt en de springveren sprongen eruit. Na een moeizame chat (via google translate!) een minzame 30 euro aangeboden gekregen en niet geaccepteerd. Na een mailwisseling met de klantenservice uiteindelijk vervangende onderdelen kunnen krijgen. Op zich ging dat soepel en snel. Nu echter, weer zo'n half jaar later vallen de springveren er weer uit. Mail gestuurd naar de klantenservice en (nog) geen antwoord. Maar hoe dan ook, hier bestel ik dus nooit meer iets. De kwaliteit is echt superslecht.

Wow! En dan een antwoord krijgen wat werkelijk totaal nietszeggend is. Inmiddels ook informatie van ze ontvangen dat ze er helemaal niets mee gaan doen. Oftewel, als klant kun je gewoon stikken en als leverancier denk je weg te kunnen komen met het leveren van een slecht product dat binnen 15 maanden twee keer stuk gaat. Serieus mensen, NIETS bestellen bij deze toko.

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Frank V.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Een schoenkastje met 2 laden besteld, de hoeken aan bovenkant aan de achterzijde waren afgebroken. Het was zeerslecht verpakt.logischdat de hoeken afbreken.

De klantenservice van VIDA.XLis telefonisch niet te bereiken.

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Rene K.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedrogen

Besteld artikel: vidaXL Privacynet 195 g/m² 1x10 m HDPE groen, gepresenteerd op website op rol.
Geleverd: Privacynet 160 g/m2 (dus lagere dichtheidsgraad) 1x9,15 m (dus niet de bestelde hoeveelheid), schuin afgesneden, slecht opgevouwen met veel valse vouwen zodat het doek niet strak gespannen kan worden.
Na lang reclamatieproces waarin gesteld had dat ik het product met de juiste dichtheidsgraad, de juiste lengte (want ik heb effectief 10m uit één stuk nodig) en op rol wenste te ontvangen; werd een nieuw geleverd, maar terug een lagere dichtheidsgraad dan op website, lengte 9,28m ipv 10m en opgevouwen - dus niet op rol.
Dus voor mij is dit een onbetrouwbare leverancier.

Geplaatst op: 06-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Theo V.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service!

Zwembadfilters gekocht tegen een scherpe prijs. Zou gaan om 12 filters. Uiteindelijk 2 geleverd gekregen. Na bellen met VidaXL was het een fout op de website. Moesten maar bellen met de daadwerkelijke leverancier. VidaXL kom niks doen als tussenhandel. Op de factuur staat aantal en prijs vermeld. 2 x terug proberen te laten bellen maar niemand. Nu via leverancier retourproces gestart. Dit is een gevalletje kastje naar de muur.. Nooit meer via hun bestellen.

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Danny

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VRESELIJK! onprofessioneel en klantonvriendelijk

Ik heb onlangs een paar buiten stoelkussens besteld. De retourprocedure is niet te doen. Volgens Vida XL kan dit via je account of door de klantenservice te informeren via mail.
Echter, Inloggen via je account lukt niet, als je een nieuw wachtwoord aanvraagt krijg je die gewoon niet via de mail en de klantenservice is een verschrikking. Als je probeert te bellen wordt de verbinding na enkele minuten verbroken, dit gebeurt meerdere keren, je krijgt dus uiteindelijk niemand aan de telefoon. ALs je een mail stuurt en meldt dat je de producten wilt retourneren (het staat in de retourprocedure dat je dit moet doen om gebruik van de Vida Xl service te kunnen om gratis je artikelen te kunnen retourneren), dan krijg je een bevestiging dat ze de goederen naar je verstuurd hebben???? Echt niet normaal!
Dan is er nog de chatbox optie, echter die begrijpt je boodschap niet dus daar schiet je ook niks mee op. Echt, het is gewoon lachwekkend hoe dit bedrijf opereert. Nog steeds geen contact met iemand van dit bedrijf kunnen krijgen hoe ik met goed fatsoen mijn spullen kan retourneren, zonder zelf voor de retourkosten op te draaien en de garantie krijg mijn geld terug te krijgen. Wat een vreselijk bedrijf om zaken mee te doen.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 21-04-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Heb op 17 maart een tv meubel besteld, meteen via de site betaald. Zou binnen 2 dagen geleverd worden.

Echter geen bevestiging van mijn bestelling via email aangehad.

Ik heb op 19 maart een email gestuurd naar hun om te vragen hoe het met mijn bestelling zit. Ze kunnen mijn bestelling niet vinden, ze vragen een betalingsbewijs en een ordernummer!? Betalingsbewijs doorgestuurd, maar hoe kan ik een order nummer hebben als ik geen mail heb aangehad van mijn bestelling.

Ik heb op 21 maart gezegd dat ik mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil krijgen. Ze zeggen mij om nog meer geduld te hebben want ze wachten nog steeds op de dienst die dit kan uitzoeken.

Ze kunnen mijn betaling niet koppelen aan mijn bestelling. Als ook mijn gegevens kunnen ze niet vinden...

Ik wil men geld terug en ga wel op een ander een tv kast zoeken.

Geplaatst op: 23-03-2022
Laatst bewerkt op: 24-03-2022
Geschreven door: Iris D.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen dankjewel voor Vida XL wat een slecht bedrijf.

We kochten 2 weken geleden (dachten we) een fietsen schuur voor in de voortuin bij Vida XL voor €499 dit hadden we nooit moeten doen!
Het pakket werd incompleet geleverd en er waren planken stuk, hier kom je pas achter als je het uit de krimpfolie haalt en in elkaar aan het zetten bent.
Geen noot dachten wij we bellen Vida XL en vragen of ze de 3 onderdelen, want daar gaat het om naar ons opsturen.
Als je de serviceafdeling belt kom je bij Vida XL terecht bij de afdeling afschepen en de schuld bij de klant neerleggen.
Na een week mailtjes gestuurd te hebben en te hebben gebeld blijkt de enige oplossing het schuurtje (waar natuurlijk al onderdelen van in elkaar gezet zijn met schroeven en spijkers) retour sturen in de originele verpakking??!! (DE VERPAKKING WAS KRIMPFOLIE HOE DAN!!!)
Weer ging mijn vrouw bellen om te zeggen dat dit niet kan, ze kreeg te horen dat het schuurtje inderdaad in de originele verpakking en onbeschadigd retour gezonden moet worden omdat we anders niet het volledige bedrag retour krijgen!?
(Het product was beschadigd geleverd door ons al gedeeltelijk gemonteerd en dus uitgepakt)
Vandaag heeft mijn vrouw een uur en 10 minuten aan de telefoon gezeten voor een oplossing.
Vida XL weigert een mail te sturen waarin ze zeggen dat je een volledige retourbetaling ontvangt als je product buiten jou schuld niet meer in krimpfolie verpakt is en montage sporen heeft( van het schroeven en spijkeren)
Vida XL wil geld van je inhouden, dit terwijl wij alleen maar gevraagd hebben om de vervanging en levering van de missende en kapotte onderdelen.
We krijgen nu dozen opgestuurd om een fietsenschuur in te retourneren.
We hebben alle gesprekken opgenomen en mails uitgeprint ook gaan we het uitelkaar halen van de schuur en het ophalen filmen en op Facebook, Tiktok, Instagram en Twitter een mooie compulatie maken met de gesprekken van de serviceafdeling.
We gaan nu eerst de schuur even demonteren en dan zal ik hier de naam van het filmpje weergeven ik denk iets in de trant van GEEN DANKJEWEL VOOR VIDA XL ik denk dat dit wel een pakkende slogan is.

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 20-02-2022
Geschreven door: Sjors D.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
N'a 3 keer mailen met een computer nog steeds het product niet

Je krijgt een chatbox die nergens op trekt.
Je kan niet kiezen voor product niet ontvangen.eerst krijg ik het product aan zonder poten dan krijg ik de verkeerde poten dan moet ik alles retourneren en dan krijg ik geen nieuw product maar ook mijn geld niet terug!!!! Jaren geleden ook al zo gedoe gehad dacht mss verandert nee dus!!! Toen kreeg je nog een persoon aan de lijn geen chatbox die er niets van snapt!!!

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Barbara L.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring en nog slechtere service helaas...Absolute afrader!

Bestelling was gewoon buiten voor de deur neergezet. Vervolgens zit er geen fatsoenlijke instructie bij de bestelde stoelen. Deze moesten nog handmatig in elkaar gezet worden, maar wel fijn als daar dan een duidelijke instructie bij moest. Zeker toen de stoelen niet bleken te passen. Hierover contact proberen te zoeken, maar niet gelukt. Er is geen telefonische klantenservice. Alleen een robot waar je mee kunt chatten. Vervolgens verhaal opgestuurd en een naar het Nederlands vertaalde standaardmail terug gehad. Ze hebben geen enkele poging ondernomen om ons probleem op te lossen. Ik zou dit bedrijf absoluut afraden. Je betaald te veel voor een product van dergelijke lage kwaliteit en met nog lagere service

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: G.J. M.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuning van een game stoel breekt binnen 3 maanden waardoor ik lelijk op mijn rug val en zelfs naar de dokter ben gegaan ! VidaXL doet niks terwijl hun een onveilig product geleverd hebben .

To be clear I will write my review in both English and Dutch !

Om duidelijk te zijn zal ik mijn review in zowel Engels als Nederlands schrijven !

Een kleine 3 maanden terug heb ik hier een game stoel gekocht , echter brak de leuning al af in die tijd door een slechte lasnaad in het frame van de leuning.
Hierdoor ben ik lelijk op mijn rug terecht gekomen en ben ik hiervoor zelfs naar een dokter geweest en heb ik weken last gehad.
Echter is het nu al meer dan een maand geleden en heb ik maar een keer een emailtje terug gehad , en wordt ik nu al 4 weken genegeerd !
Al die tijd zit ik al op een keukenstoel en staat de gekochte game stoel hier kapot in de kamer.

De stoel kostte 180 euro en dit voor een onveilig , krakend product is absurd ! Helaas ben ik bang dat ik mijn geld kwijt ben en ben ik op dit moment zelfs met de consumentbond aan het bekijken of we actie kunnen ondernemen tegen VidaXL aangezien hun totaal niet mee werken aan een oplossing. Ik waarschuw u , koop u producten ergens anders zodat het wel goed en veilig is ! en als er wat is dat het in ieder geval opgelost wordt ! Ik bestel hier nooit meer iets !

I bought a gaming chair here .
After less then 3 months the backleaning broke wich caused me to fall on my back and even got injured .
This was all because a weak welding in the frame .
It has been over a motnh now since this happend , they just fully ignore all my support emails !
Mean while the chair is just standing here broken while I am now sitting on a kitchen chair !
It

I paid 180 Euros for the chair !

Absolutly would not recommend buying anything here ! The quality of there product is very poor and the support that they give you is even worse ! I have seen a ton of cases like mine that have never been solved and I am now even talking to the ´ Consumentenbond ´ . Protect yourself from this happening to you and buy at another shop !

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Robert E.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VidaXL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
3 beoordelingen
6,3
MOOWY logo
MOOWY
2 beoordelingen
9,5
Loftdeur.nl logo
Loftdeur.nl
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 102 beoordelingen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,0 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VidaXL actief?

VidaXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen , kunst , meubels , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VidaXL reviews? Dan kunt u naar de website van VidaXL gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie