Watzalikkopen.nl logo

Watzalikkopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Watzalikkopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1030
Watzalikkopen.nl logo
Website
watzalikkopen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Watzalikkopen.nl

Een origineel en leuk cadeau vinden om aan je geliefde te schenken op een bijzondere dag is niet altijd eenvoudig. Maar daar brengt Watzalikkopen.nl verandering in. In deze webwinkel vind je namelijk allerlei artikelen die je kan laten personaliseren met naam of een tekst. Unieker wordt het niet! Overweeg je om te kopen bij Watzalikkopen.nl? Dan kan je hieronder de ervaringen van klanten bekijken. Op die manier krijg je een beter idee van wat je mag verwachten!

Over Watzalikkopen.nl

Watzalikkopen.nl is in 2011 opgericht door Jean-Paul. Oorspronkelijk vond je in het assortiment enkel cadeaupakketen, maar na enige tijd merkte de jonge ondernemer dat zijn gepersonaliseerde artikelen veel meer succes hadden. Om die reden besloot hij om zich volledig te richten op artikelen die je met naam, tekst of foto kan laten bedrukken. In het huidige assortiment vind je mokken, handdoeken, chocolade en vele andere artikelen die je volledig kan laten personaliseren.

Watzalikkopen.nl verzorgt de bedrukking van zijn artikelen zelf. Om die reden kan het bedrijf erg snel leveren. De artikelen die je voor 12:00 uur bestelt op werkdagen, worden dezelfde dag zelfs nog verzonden. De webwinkel vindt het bovendien belangrijk om iedereen te laten betalen via zijn favoriete methode. Daarom heb je op de webshop keuze uit diverse betrouwbare betaalmethoden.

Waarom kiezen voor Watzalikkopen.nl

Of het nu iemands verjaardag, Kerstmis, Valentijn of een andere bijzondere dag is, een uniek geschenk mag niet ontbreken. Het is de ideale manier om je dierbare eens extra in de bloemetjes te zetten. Op die momenten kan je terecht bij Watzalikkopen.nl, want je vindt er artikelen die je volledig kan personaliseren. Geef dit jaar eens een grappige mok, een handdoek met een lief tekstje of een ander bijzonder artikel met foto, tekst of naam cadeau en verras je geliefde nog meer!

Kopen bij Watzalikkopen.nl heeft ook een aantal voordelen. Doordat de webshop de artikelen zelf bedrukt, krijg je ze snel thuis geleverd. Je hoeft dus niet lang op je geschenkjes te wachten. Daarnaast kan je er steeds rekenen op advies wanneer je het nodig hebt. Watzalikkopen.nl hecht namelijk veel belang aan een goede klantenservice en dat merk je!

Is Watzalikkopen.nl betrouwbaar?

Dat Watzalikkopen.nl betrouwbaar is, daar kan je zeker van zijn. Je merkt dit alleen al aan de tal van positieve recensies. Daarnaast biedt het bedrijf je diverse veilige betaalmethoden aan en kan je er zelfs achteraf betalen. Door voor deze laatste optie te kiezen, loop je zeker helemaal geen risico.

Klantenservice en klachten

Heb jij al gepersonaliseerde artikelen gekocht bij Watzalikkopen.nl en zit je met klachten? Dan kan je het bedrijf bellen of een bericht sturen via WhatsApp. Dat is een groot voordeel, want zo verlies je geen geld. Een mail sturen is ook een mogelijkheid als je de app niet op je telefoon staan hebt.

Bij vragen is het eveneens interessant om de 'Veelgestelde vragen' sectie op de website te bekijken voordat je contact met de webwinkel opneemt. De kans dat je er het antwoord vindt op je meest prangende vragen is groot.

Wil jij ook beoordelen?

Voor anderen is het altijd fijn als jij je beoordelingen achterlaat op onze site. Aan de hand van je review kunnen zij namelijk beter inschatten of Watzalikkopen.nl ook de beste winkel is voor hen. Twijfel dus niet en help anderen door je beoordeling te schrijven!

Reviews over Watzalikkopen.nl
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Eurogifts logo
Eurogifts
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super

Ik heb hier een foto op blik besteld. Dit was snel geregeld en zat keurig verpakt. De bezoring was snel en de artikelen waren naar wens. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: 16-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bilal V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Watzalikkopen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Eurogifts logo
Eurogifts
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Watzalikkopen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Watzalikkopen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Watzalikkopen.nl actief?

Watzalikkopen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Watzalikkopen.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Watzalikkopen.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie