Webshopvoorhonden.nl logo

Webshopvoorhonden.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Webshopvoorhonden.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
386
Webshopvoorhonden.nl logo
Website
Webshopvoorhonden.nl
Categorie
Webshops

Ervaringen met Webshopvoorhonden.nl

Ben je op zoek naar een webshop voor al je honden benodigdheden en lees je graag reviews voordat je ergens een bestelling plaatst? Dat komt goed uit, want wij hebben alle reviews van Webshopvoorhonden.nl voor je op een rij gezet. Je leest in 1 oogopslag de ervaringen die andere klanten met Webshopvoorhonden.nl hebben, zodat je een goed doordachte keuze kunt maken om (dan al niet) bij deze webshop te bestellen. Lees snel verder voor alle beoordelingen van Webshopvoorhonden.nl

Alles over Webshopvoorhonden.nl

De naam zegt het al: bij deze webwinkel ben je aan het goede adres voor alles wat je nodig hebt voor jouw viervoeter. Bij deze speciaalzaak voor huisdieren vind je bijna 15.000 artikelen! Er is dus genoeg keuze. Van verzorgingsartikelen tot speelgoed van bekende merken als Kong en Happy Pet: alle basisartikelen zijn in de webshop te verkrijgen. Ook biedt Webshopvoorhonden.nl een uitgebreid Petfase assortiment met producten als omheiningen en trackers. Veiligheid voorop! Op de website valt het op dat sommige pagina’s niet gevonden worden wanneer je erop klikt. Misschien omdat Webshopvoorhonden.nl nog aan deze pagina’s werkt? Het zou wel prettig zijn om een volledig werkende website te hebben.

Kiezen voor Webshopvoorhonden.nl doe je niet voor niets

Webshopvoorhonden.nl weet zich op diverse punten te onderscheiden. Zo herkent iedere hondenbezitter wel het gesjouw met zware zakken hondenbrokken of grote manden. Dit is bij Webshopvoorhonden.nl verleden tijd. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL en voor de deur afgeleverd. En, wanneer je voor 18:00 besteld, heb je je bestelling zelfs de volgende dag al in huis. Ook op zaterdag! Ook voor erg zware pakketten (boven de 60 kilo) heeft Webshopvoorhonden.nl een speciale bezorgdienst. Bestellingen boven de €50 worden bovendien gratis verzonden.

De betrouwbaarheid van Webshopvoorhonden.nl

Hier kan kort over gepraat worden: deze webshop is betrouwbaar. Op de website vind je een uitgebreide ‘over ons’ pagina, waar je alle bedrijfsinformatie terug kunt vinden. Ook kun je op ieder gewenst moment de status van je order inzien middels de speciale orderstatus button. Alle bekende betaalmethoden zijn aanwezig bij Webshopvoorhonden.nl. Je kunt er daarnaast zelfs gebruik maken van Afterpay: eerst bestel en ontvang je je artikelen, en pas daarna verricht je de betaling. Daarnaast is het goed om te weten dat Webshopvoorhonden.nl partner is van Bol.com en dat je de algemene voorwaarden kunt inzien op de website.

Klanttevredenheid voorop bij Webshopvoorhonden.nl

Iedere klant stelt een goede service op prijs. Webshopvoorhonden.nl hecht dan ook veel waarde aan de tevredenheid van hun klanten. Ze vragen daarom ook actief om contact op te nemen als er iets onverhoopt niet naar wens is, of wanneer je vragen of opmerkingen hebt. Contact opnemen kan telefonisch, per email of via het contactformulier. Mocht je iets willen retourneren, dan kun je dit aanmelden via de website waar je uitgebreide informatie over het retourproces vindt.

Ook beoordelen?

Heb je onlangs besteld bij Webshopvoorhonden.nl en wil je graag je ervaringen delen? Schrijf dan ook eens een beoordeling. Je kunt hiermee andere hondenliefhebbers helpen in hun overweging om bij deze webshop te bestellen.

Reviews over Webshopvoorhonden.nl

Gerelateerde bedrijven

Doggi.nl logo
Doggi.nl
3 beoordelingen
9,3
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
16 beoordelingen
4,3
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Webshopvoorhonden.nl

Webshopvoorhonden.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Webshopvoorhonden.nl bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Webshopvoorhonden.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Webshopvoorhonden.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Webshopvoorhonden.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Webshopvoorhonden.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Webshopvoorhonden.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters: niet bestellen!!!!!!

let op: dit zijn oplichters. bestel hier niets!!!! Het keurmerk is vals. ze sturen geen bevestiging en al helemaal het product niet. het enige dat je hier kunt doen is betalen voor niets. op tickets, mails en telefoontjes reageren ze niet. alles is NEP!!

Geplaatst op: 29-03-2023
Laatst bewerkt op: 29-03-2023
Geschreven door: Liselotte V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen problemen gehad

Ik heb nergens problemen mee gehad en alles was super snel binnen. Alles is correct binnen gekomen op de afgesproken tijd. Ik heb ook netjes mijn mail gekregen waarin alle informatie instond die ik nodig had!

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roy S.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Webshopvoorhonden.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Doggi.nl logo
Doggi.nl
3 beoordelingen
9,3
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
16 beoordelingen
4,3
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Webshopvoorhonden.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Webshopvoorhonden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Webshopvoorhonden.nl actief?

Webshopvoorhonden.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Webshopvoorhonden.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Webshopvoorhonden.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie