Wikimia logo

Wikimia reviews, ervaringen en beoordelingen

Wikimia reviews, ervaringen en beoordelingen
233
Wikimia logo
Website
Wikimia
Categorie
Vakantie & reizen

Wikimia ervaringen

Wikimia is de ideale website om eens een dagje uit of reisje te boeken. Natuurlijk ben je eerst benieuwd naar de Wikimia ervaringen voordat je een reisje boekt. Je wilt wel zeker weten of alles goed geregeld is. Op onze website kan je de Wikimia ervaringen lezen van mensen die je al voorgingen. Je hebt zo een idee wat je kan verwachten als je hier een dagje uit boekt. Heb je zelf Wikimia ervaringen? Geen probleem je bent volledig vrij om deze met ons te delen. Je kan zo anderen laten weten dat je hier bijvoorbeeld prima een dagje uit kan boeken tegen een scherpe prijs.

Over Wikimia

Wikimia is een online boekingssite voor reizen en vrije tijd. Je kan hier terecht om tegen een extra scherpe prijs een uitje of reis te boeken. Iedere dag wordt er een nieuwe selectie gemaakt met een verrassend aanbod. Via de website kan je een voucher aanschaffen en voordelig een dagje weg boeken. Je kan er zo in de vakantie even lekker tussenuit zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Als je toch twijfelt over de website dan kan je bij ons altijd de Wikimia ervaringen teruglezen. Je hebt zo een idee wat je kan verwachten als je hier je vakantie boekt.

Dagaanbiedingen

Iedere dag is er een scherpe dagaanbieding te vinden waarbij je 24 uur de tijd krijgt om een uitje of vakantie te boeken. Na 24 uur is de aanbieding op de website verdwenen. Check vooral iedere dag of er nog een nieuwe aanbieding is en maak hier eventueel gebruik van door direct jouw uitje of vakantie vast te leggen. Bij ons lees je direct de Wikimia ervaringen over de dagaanbiedingen.

Workshops

Naast vakanties en dagjes uit kan je ook heel voordelig workshops boeken via Wikimia. Online krijg je direct een overzicht van een aantal workshops die je kan boeken. Met behulp van de Wikimia ervaringen weet je meteen welke workshop echt voor jouw weggelegd is. Met een paar klikken op de knop kan je de cursus boeken via Wikimia en kan je aan de slag om een nieuwe hobby of vaardigheid te beheersen.

Gerelateerde bedrijven
Plopsaland logo
Plopsaland
20 beoordelingen
5,1
Puy du Fou logo
Puy du Fou
1 beoordeling
10
Jumpsquare logo
Jumpsquare
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Wikimia

Het bedrijf Wikimia is geverifieerd door ons. De webshop Wikimia is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Wikimia is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wikimia maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Wikimia is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Wikimia te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wikimia.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede prijzen en leuke vakanties

Echt top aanbiedingen! Los van de goede prijs hebben ze gewoon veel leuke dingen waardoor je eens wat anders doet.

Geplaatst op: 14-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvonne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke photoshoot

Photoshoot gedaan met mijn beste vriendin. Super goedkoop en was heel erg leuk :)

Geplaatst op: 26-06-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: S W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voucher meteen ontvangen

Prima ervaringen met deze website. Heb de voucher na bestelling meteen ontvangen. Werkt prima en betrouwbaar

Geplaatst op: 06-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Geertje

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wikimia
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plopsaland logo
Plopsaland
20 beoordelingen
5,1
Puy du Fou logo
Puy du Fou
1 beoordeling
10
Jumpsquare logo
Jumpsquare
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wikimia een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Wikimia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wikimia actief?

Wikimia is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Wikimia reviews? Dan kunt u naar de website van Wikimia gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie