Winkelglutenvrij.nl logo

Winkelglutenvrij.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Winkelglutenvrij.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1039
Winkelglutenvrij.nl logo
Website
winkelglutenvrij.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Winkelglutenvrij.nl

Er zijn heel wat mensen die een intolerantie of een rasechte allergie aan gluten hebben. Best vervelend want gluten, een eiwit dat in de natuur veelvuldig voorkomt, kan je in heel wat voedingsstoffen terugvinden. Wie daar last van heeft moet dus echt wel op zoek naar glutenvrije voeding. Dit kan je bijvoorbeeld vinden bij Winkelglutenvrij.nl. Maar is een webshop als Winkelglutenvrij.nl wel betrouwbaar? Op deze pagina kan je reviews en beoordelingen over de webshop lezen. Zo kan je op basis van de ervaringen van anderen alvast bepalen of het assortiment echt glutenvrij is en of het lekker is!

Over Winkelglutenvrij.nl

Winkelglutenvrij.nl is een webshop die zich richt op een ruim assortiment aan glutenvrije producten. Het bedrijf werd opgericht in 2013 en heeft een simpele doelstelling: een groot glutenvrije assortiment zo goed mogelijk beschikbaar maken voor wie het nodig heeft. Een belangrijke pijler in de werking van Winkelglutenvrij.nl als webshop is het idee dat informatie koning is. Dat betekent dat je op de website bij elk product niet alleen uitgebreide informatie, voedingswaarden en informatie betreffende de allergenen terug kunt vinden, maar ook gedetailleerde foto’s waarin je de verpakking zelf kunt nalezen. Het gaat immers om jouw gezondheid dus een kleine extra controle uit kunnen voeren is zo gek nog niet. Heb je een keuze kunnen maken? Dan krijg je meteen een track & trace code en heb je bij een bestelling voor 20.30 in de avond jouw aankoop de dag nadien al in huis. Vanaf 45 euro geniet je trouwens ook van gratis verzending.

Waarom kiezen voor Winkelglutenvrij.nl?

Winkelglutenvrij.nl maakt zich sterk dat ze het grootste assortiment glutenvrije eten in Nederland heeft. In totaal kan je uit meer dan 2400 producten kiezen en bovendien wordt er elke dag aan het aanbod gewerkt. De webshop zelf is onderverdeeld in gemakkelijk te navigeren categorieën zoals ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner, dranken, thuis bakken, feestdagen, overig en acties. Daarnaast vind je op de website van Winkelglutenvrij.nl ook heel wat informatie over coeliakie die een gluten intolerantie of allergie tot gevolg heeft. Plaats je een bestelling bij de webshop? Dan kan je betalen met iDeal, PayPal, achteraf betalen, overboeking, kredietkaart, gezondheidsbon, Bancontact, Sofort en GiroPay. Ontvang je een verkeerd product? Dan hoef je dat product niet terug te sturen, maar enkel Winkelglutenvrij.nl te verwittigen. Ben je daarentegen niet tevreden met jouw aankoop of zit je met twijfels? Dan heb je tot 14 dagen de tijd om na ontvangst jouw bestelling te retourneren.

Is Winkelglutenvrij.nl betrouwbaar?

Om te bepalen of een website al dan niet betrouwbaar is zijn er wel een paar stappen die je kunt doorlopen. Zo moet een betrouwbare website sowieso het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel weergeven. Bij Winkelglutenvrij.nl is dat het geval. Daarnaast is een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol nodig om de persoonsgegeven van de klant te beschermen. Ook dit is in orde. Er moet een eigen klantenservice zijn, wat de webshop heeft, en de algemene voorwaarden moeten uitgebreid en duidelijk omschreven staan. Ook dit is in orde. Ten slotte kan je kijken naar of de webshop aangesloten is bij een keurmerk. Winkelglutenvrij.nl is aangesloten en een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Winkelglutenvrij.nl staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te proberen lossen of klachten te doornemen. Er zijn verschillende manieren om de klantenservice te bereiken. Zo kan je een mail sturen, per post een brief opsturen of telefonisch contact opnemen. De klantenservice van Winkelglutenvrij.nl is geopend van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 21 uur 30, op zaterdag van 12 uur 30 tot 17 uur 30 en op zondag van 12 uur 30 tot 20 uur 30. Is jouw klacht na contact met de klantenservice niet opgelost? Dan kan je een schriftelijke klacht opsturen waar je binnen 7 werkdagen een antwoord op krijgt. Dan kan je de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg contacteren of de Geschillencommissie inschakelen om tot een verdict te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een intolerantie voor gluten of ben je allergisch? En heb je al eens een product besteld op Winkelglutenvrij.nl? Dan horen wij graag naar jouw ervaringen met en beoordeling van Winkelglutenvrij.nl. Was de prijs-kwaliteitsverhouding goed? Werd jouw product snel genoeg geleverd? Was de service naar behoren? Schrijf op deze pagina een review met het antwoord op deze vragen en je helpt een ander ermee vooruit!

Reviews over Winkelglutenvrij.nl

Gerelateerde bedrijven

Curveswear logo
Curveswear
2 beoordelingen
9
Petsonline.nl logo
Petsonline.nl
2 beoordelingen
10
Lucardi logo
Lucardi
42 beoordelingen
4,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Winkelglutenvrij.nl

Winkelglutenvrij.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Winkelglutenvrij.nl bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Winkelglutenvrij.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Winkelglutenvrij.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van winkelglutenvrij.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van winkelglutenvrij.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Winkelglutenvrij.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heerlijk genieten

Dankzij deze website heb ik kunnen genieten van een scala aan goede producten. Ik voel me totaal niet meer uitgesloten omdat ik geen gluten mag eten. Het assortiment is echt enorm en dat vind ik echt fantastisch!

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Keano V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Winkelglutenvrij.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Curveswear logo
Curveswear
2 beoordelingen
9
Petsonline.nl logo
Petsonline.nl
2 beoordelingen
10
Lucardi logo
Lucardi
42 beoordelingen
4,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winkelglutenvrij.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Winkelglutenvrij.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Winkelglutenvrij.nl actief?

Winkelglutenvrij.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Winkelglutenvrij.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Winkelglutenvrij.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie