Winter-Winkel.nl logo

Winter-Winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Winter-Winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1040
Winter-Winkel.nl logo
Website
Winter-Winkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Winter-Winkel.nl

Wanneer Koning Winter eraan komt verandert er heel wat in het straatbeeld. Een andere garderobe is nodig om de koude wind, de regen en de sneeuw de baas te kunnen. Een ander type speelgoed domineert het straatbeeld en mutsen, sjaals en handschoenen verschijnen terug. Ben jij op zoek naar een webshop die gespecialiseerd is in alle type kleding en accessoires die met de winter te maken hebben? Dan is Winter-Winkel.nl daar een goed voorbeeld van. Maar is Winter-Winkel.nl wel een betrouwbare webshop? Wat zijn de ervaringen van echte klanten? Hoe beoordelen zij de producten? Op deze webpagina hebben wij voor jouw reviews en ervaringen over Winter-Winkel.nl verzameld. Zo start je toch met een streepje voor!

Over Winter-Winkel.nl

Winter-Winkel.nl is dus een webshop die gespecialiseerd is in allerlei accessoires en types kleding die je in de winter goed kunt gebruiken. Daarnaast is het ook één van de vele webshops die een dochteronderneming zijn van het alom gekende Shoppartners. Dit moederbedrijf begon met het verkopen van spullen via het internet in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste online concerns ter wereld actief in tal van niches. Zo zou je misschien websites als Bellatio, Knuffelparadijs, Paas-feestwinkel, Hobbymax en ga zo maar door kunnen kennen. Winter-Winkel.nl steunt ook op dat enorme netwerk en die logistieke mogelijkheden om een snelle en goedkope service te bieden. Bestel je voor 15 uur? Dan mag je jouw pakketje reeds de volgende dag in de bus verwachten. Qua verzendkosten ben je in Nederland 4,5 euro kwijt en in België 5,99 euro. Bestel je voor een totaalbedrag boven de 199 euro? Dan is verzending gratis.

Waarom kiezen voor Winter-Winkel.nl?

Bij Winter-Winkel.nl vind je een indrukwekkend groot assortiment aan winterspullen. De website is onderverdeeld in onder andere de volgende categorieën: slee assortiment, winter auto accessoires, handschoenen, mutsen, sjaals, thermo ondergoed, fleece dekens, knuffels, kerstmis, regenpakken, wintertruien, pantoffels & sloffen en nog veel meer. Alle artikelen op de website kunnen gevonden worden via deze categorieën of door middel van de zoekfunctie op de website. Heb je een keuze kunnen maken? Dan biedt Winter-Winkel.nl heel wat betalingsmogelijkheden aan. Dat kan via iDeal, kredietkaart (Visa en Mastercard), Bancontact, Sofort, bankoverschrijving en PayPal. Heb je toch twijfels over jouw aankoop? Dan krijg je bij Winter-Winkel.nl tot dertig dagen de tijd om retour te sturen.

Is Winter-Winkel.nl betrouwbaar?

Winter-Winkel.nl is een website met een groot aanbod. Maar is het ook een betrouwbare website? Een goed teken is alvast dat het slotje in de adresbalk aanwezig is. Dat betekent dat de verbinding via het veilige SSL-protocol tot stand komt en jouw persoonsgegevens veilig zijn. Tevens vind je in een handomdraai belangrijke informatie zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer terug. Winter-Winkel.nl beschikt daarnaast over een eigen klantenservice en heeft ook duidelijk omschreven algemene voorwaarden. Ten slotte is de webshop aangesloten als gecertificeerd lid bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en bij E-commerce Trust Europe. Dat betekent zo veel als dat elke aankoop gegarandeerd is en je dus op beide oren kunnen slapen.

Klantenservice en klachten

Vind je op de website het antwoord op jouw vraag niet terug? Dan beschikt Winter-Winkel.nl over een eigen klantenservice waar je terecht kunt met vragen en/of problemen. Er zijn heel wat manieren om die klantenservice te bereiken. Zo kan je op één van de social media profielen een berichtje sturen. Zo kan je telefonisch contact opnemen. Zo kan je een chatgesprek starten op de website of zo kan je een mail sturen naar de klantenservice. De klantenservice is elke werkdag geopend en je krijgt in de regel telkens binnen één werkdag een antwoord op vragen. Heb je een klacht? Dan stuur je deze beste schriftelijk door naar Winter-Winkel.nl. Op klachten krijg je standaard binnen één werkdag een antwoord en binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord terug. Niet tevreden met het antwoord? Dan kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg en kan een geschil voor de geschillencommissie ontstaan.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een product of meerdere producten bij Winter-Winkel.nl aangekocht? Dan zijn wij op zoek naar hoe die ervaring voor jou verliep. Ben je tevreden over de geleverde kwaliteit? Was de levertijd zoals afgesproken? Had je enig contact met de klantenservice en hoe zou je dat contact beoordelen? Schrijf op deze pagina jouw review van Winter-Winkel.nl en help met jouw ervaringen een toekomstige bezoeker de juiste beslissing maken.

Reviews over Winter-Winkel.nl
Gerelateerde bedrijven
999Games logo
999Games
1 beoordeling
9
Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
0 beoordelingen
10
Blackroll logo
Blackroll
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede kortingen

Ik heb hier mijn producten besteld voor de winter aangezien ze hier door de kortingen het goedkoopst waren. Ik was een beetje verrast dat alles zo goed aankwam, zeker voor deze prijs. Super tevreden!

Geplaatst op: 11-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jill V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Winter-Winkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
999Games logo
999Games
1 beoordeling
9
Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
0 beoordelingen
10
Blackroll logo
Blackroll
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winter-Winkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Winter-Winkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Winter-Winkel.nl actief?

Winter-Winkel.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Winter-Winkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Winter-Winkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie