Yesgifts.nl logo

Yesgifts.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Yesgifts.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1042
Yesgifts.nl logo
Website
Yesgifts.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen YesGifts.nl

Een origineel verjaardagscadeau, een promotieartikel of een geschenk voor een zakenrelatie? Het is mooie als je dit kunt personaliseren. Bij YesGifts.nl creëer je eenvoudig een uniek cadeau. Lees hier meer over het aanbod en de werkwijze van YesGifts.nl en lees wat de ervaringen zijn in de reviews over YesGifts.nl.

Over YesGifts.nl

YesGifts.nl is sinds 2010 actief en ontzettend gegroeid in de meer dan 10 jaar dat ze online zijn. Deze webshop biedt vandaag de dag een ruim assortiment aan van meer dan 2000 producten. Het unieke aan YesGifts.nl is dat je hier zelf de producten en cadeaus kunt bedrukken en zo kunt personaliseren. YesGifts.nl is er voor particulieren die een cadeautje zoeken, bedrijven die een zakenrelatiegeschenken zoeken of promotieartikelen.

Bij YesGifts.nl kunt je gratis gebruik maken van een ontwerptool, waarmee je binnen enkele minuten een uniek ontwerp kunt creëren. Je kunt zelf een tekst of afbeelding laten bedrukken, maar het is ook mogelijk om jouw bedrijfslogo te uploaden en deze te gebruiken voor jouw ontwerpen. Het aanbod is ontzettend divers, je kunt hier mokken, vlaggen, shirts, knuffels, elektronica en nog veel meer vinden.

Waarom kiezen voor YesGifts.nl

Bij YesGifts.nl heb je een ontzettend ruim aanbod. Dit is ideaal wanneer je een cadeautje zoekt, maar ook perfect wanneer je een unieke zakenrelatiegeschenk zoekt. Je kunt altijd een geschikt cadeau vinden en deze naar smaak aanpassen. Ontwerp bijvoorbeeld een uniek kraamcadeau of geef kantoorartikelen cadeau met jouw bedrijfslogo aan jouw werknemers. Het aanbod is groot en divers waardoor je vaker bij YesGifts.nl kunt bestellen.

Ook kies je bij YesGifts.nl voor kwaliteit. YesGifts.nl bedrukt niet zomaar artikelen en besteedt het drukken ook niet uit. Dit doen ze zelf en je hebt als klant meerdere keuzes voor het bedrukken. Dit kan door borduren op stoffen, bedrukken op harde materialen, maar ook kun je kiezen voor lasergraveren. Zo kies je zelf voor het beste resultaat.

Doordat YesGifts.nl het bedrukken in eigen beheer houdt, kunnen ze ook extra snel verzenden. Je hebt bij YesGifts.nl dan ook extra schappelijke verzendtijden. Binnen enkele werkdagen ontvang je jouw bestelling. YesGifts.nl houdt je altijd op de hoogte van de verwachte levertijd. Moet jouw bestelling snel worden verstuurd? Dan kun je contact opnemen met YesGifts.nl en jouw bestelling met spoed laten verzenden.

Is YesGifts.nl betrouwbaar?

Al vanaf 2010 kun je bij YesGifts.nl de mooiste cadeaus en relatiegeschenken kopen. Ze zijn specialist in hun vakgebied en hebben hun ervaring en expertise goed omgezet in een succesvolle webshop. Je kunt hier zorgeloos bestellen en geniet van een professionele en betrouwbare service. Met duidelijke online voorwaarden en een goed bereikbare klantenservice, kun je hier veilig en vertrouwd een bestelling plaatsen.

Voor grote bestellingen kun je offerte aanvragen en is het mogelijk om op factuur te betalen. Heb je een kleine bestelling en wil je direct online afrekenen? Dan kan dat bij YesGifts.nl ook altijd snel en veilig. Zo kun je altijd betalen met Ideal en zo veilig via jouw eigen bank jouw bestelling bij YesGifts.nl afrekenen. Ook kun je een creditcard gebruiken als betaalmiddel en staat YesGifts.nl Paypal toe als veilig online betaalmiddel voor hun bestellingen.

Klantenservice en klachten

Meer weten over YesGifts.nl en hoe ze te werk gaan? Je kunt altijd persoonlijk contact opnemen met YesGifts.nl via hun klantenservice. Hier kun je vragen stellen over de producten, services en jouw specifieke bestelling. Zo kun je overleggen over de levertijd en meer te weten komen over het proces bij YesGifts.nl. Neem telefonisch contact op met YesGifts.nl bij specifieke vragen en vragen die niet kunnen wachten. Ook kun je YesGifts.nl altijd per mail bereiken.

Niet tevreden over jouw ontvangen bestelling van YesGifts.nl? Dan is het aan te raden om ook de klantenservice op de hoogte te stellen. Zij kunnen jouw klacht analyseren en zorgen altijd voor een gerichte oplossing voor de klacht en helpen deskundig bij kritiek.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een product ontworpen bij de webshop YesGifts.nl? Schrijf dan jouw ervaringen over YesGifts.nl hier in een review. Vertel waarom je voor de webshop YesGifts.nl hebt gekozen en welke producten jou het meeste aanspraken. Je kunt in jouw review ook een aanbeveling doen voor specifieke producten uit de collectie. Sluit jouw review af met een beoordeling en laat weten of je YesGifts.nl zou aanraden aan andere particulieren, bedrijven of ondernemers.

Reviews over Yesgifts.nl
Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Kambukka logo
Kambukka
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Incasso drama, geen factuur in je inbox, in spam bij alle andere BOL, Coolblue etc gebuert dit nooit!

Je krijgt te laat een factuur gestuurd niet per post alleen per email die itt andere webwinkels in je spam komt, dit gebeurt ook met de herinnering en vervolgens incasso op je nek met extra kosten. Dit loopt niet goed, en ze nemen niet op als je dit wil vertellen. Nooit meer kopen dus!

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerard V.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed en snel geleverd

Ik heb hier een aantal petjes besteld en deze zijn zeer tijdig geleverd. De petjes zelf zijn van een goede kwaliteit en kunnen ook uitgewassen worden zodat je ze nog langer kunt gebruiken.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen G.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yesgifts.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Kambukka logo
Kambukka
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yesgifts.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Yesgifts.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yesgifts.nl actief?

Yesgifts.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Yesgifts.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Yesgifts.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie