Zoemmm.com logo

Zoemmm.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zoemmm.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1046
Zoemmm.com logo
Website
zoemmm.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Zoemmm.com

Zoemmm.com is de webshop bij uitstek als je jezelf als vrouw of je partner eens goed wilt verwennen. Je vindt er namlijk wellness-producten en seksspeeltjes in verschillende soorten. Voordat je Zoemmm.com ontdekt, raden wij je wel aan om hieronder de Zoemmm.com ervaringen te bekijken. Het is namelijk de beste manier om te weten te komen of deze webwinkel bij je past!

Over Zoemmm.com

Zoemmm.com is een webwinkel die opgericht werd vanuit een vrouwelijk oogpunt. Je kan er dus vanuit gaan dat de artikelen afgestemd zijn op de behoeften en wensen van vrouwen. Hoewel Zoemmm.com vooral een assortiment heeft voor vrouwen, kan je er echter ook als man terecht. Er zijn namelijk ook speeltjes om samen van te genieten en artikelen speciaal voor mannen.

Zoemmm.com vindt vooral klantvriendelijkheid erg belangrijk. Om die reden staat de webwinkel altijd klaar met advies. Op de website vind je bovendien een interessant blog met tips en ontdek je de resultaten van de tests. Wie bij Zoommm koopt, kan bovendien rekenen op een jaar lang garantie én een snelle en discrete verzending.

Waarom kiezen voor Zoemmm.com

Zoommm is de ideale webwinkel als jij je partner op een bijzondere manier wilt verrassen met Valentijn of op een andere dag. Koop een speeltje voor haar of kies voor eentje dat jullie beiden plezier bezorgt. Naast seksspeeltjes vind je er ook massageproducten, stimulerende producten, condooms en nog zoveel meer. Neem ook zeker een kijkje in de outlet, want daar kan je interessante koopjes doen!

Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor Zoemmm.com. Zo geeft het bedrijf je op alle speeltjes maar liefst één jaar garantie. Dat wil dus zeggen dat je er koopt met zekerheid. Daarbovenop zorgt de webwinkel voor een snelle en discrete levering en hanteert het scherpe prijzen. De producten zijn eveneens uitvoerig getest dus van de kwaliteit hoef je al helemaal niet wakker te liggen. Wanneer je nood hebt aan advies, kan je bovendien steeds terecht bij de medewerkers.

Is Zoemmm.com betrouwbaar?

Als je overweegt om je aankopen te doen bij Zoemmm.com, hoef jij je niet af te vragen of de webwinkel wel betrouwbaar is. Je merkt namelijk alleen al aan de positieve recensies dat dit wel goed zit.

In de webwinkel kan je bovendien aan de hand van veilige methodes je betaling afronden. Zo kan je er onder andere betalen via PayPal, Visa en Mastercard. Het bedrijf werkt ook samen met Post.nl en DPD. Zoals je ziet, zijn twijfels dus helemaal niet nodig!

Klantenservice en klachten

Hoewel Zoemmm.com betrouwbaar is, kan het altijd zijn dat je met klachten zit. In dat geval is het mogelijk om de webwinkel te mailen of bellen. Contact met hen opnemen kan uiteraard ook als je advies wenst of vragen hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Vind jij het fijn om anderen op de hoogte te brengen van de plus- en minpunten van Zoemmm.com? Dan doe je dit eenvoudig door je beoordeling bij ons achter te laten. Voor het schrijven van een review hoef je helemaal niet veel te doen. Het neemt ook nauwelijks tijd in. Deel dus je mening en maak het verschil!

Reviews over Zoemmm.com
Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
7,7
Poppers-store.nl logo
Poppers-store.nl
2 beoordelingen
9,7
Condooms.be logo
Condooms.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,3
34% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Besteld, betaald maar niks ontvangen. Zonde geld. Oplichters.

Besteld en betaald! Alleen nog niks ontvangen. Dit riekt naar oplichterij! Maar misschien duurt het gewoon een maand voordat ik mijn spullen krijg. In dat geval neem ik mijn woorden terug en maak ik hier geen werk van.

Geplaatst op: 15-01-2024
Laatst bewerkt op: 15-01-2024
Geschreven door: Paul Z.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij?

Na de bestelling en betaling hoor je niets meer van het bedrijf. Ik probeer al enkele dagen te bellen, maar de telefoonlijn loopt dood. Mailen heeft ook geen zin (klantendienst), want ze antwoorden niet. Oplichterij?

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Pierre V.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijn en discreet

Ik heb hier recent een aantal producten voor mijzelf gekocht maar hier in huis wilde ik het wel discreet houden. Gelukkig hoef je je er hierbij niet druk te maken. Het wordt gewoon ingepakt als een normaal pakket en niemand heeft iets doorgehad.

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zoemmm.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
7,7
Poppers-store.nl logo
Poppers-store.nl
2 beoordelingen
9,7
Condooms.be logo
Condooms.be
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zoemmm.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Zoemmm.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zoemmm.com actief?

Zoemmm.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Zoemmm.com reviews? Dan kunt u naar de website van Zoemmm.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie