Zonnepanelen.nl logo

Zonnepanelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Zonnepanelen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2068
Zonnepanelen.nl logo
Website
Zonnepanelen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Zonnepanelen.nl

Als je tegenwoordig geen zonnepanelen op het dak van je huis of bedrijf hebt, tel je niet echt mee. Zonnepanelen zijn hot en het aantal aanbieders is erg groot. Een van de aanbieders van zonnepanelen is Zonnepanelen.nl. Het zou ook voor jou een geschikte partner kunnen zijn. Om je een beter beeld te geven van de producten en diensten van Zonnepanelen.nl, hebben we hier de reviews en ervaringen van bestaande klanten over deze aanbieder voor je op een rij gezet.

Over Zonnepanelen.nl

Zonnepanelen.nl is meer dan een partij die zonnepanelen bij je op het dak installeert. Veel meer zelfs. Het bedrijf is al ruim tien jaar in deze branche actief en kent dus nadrukkelijk het klappen van de zweep. Behalve de aankoop en installatie, vind je in Zonnepanelen.nl een partij die je volledig kan ontzorgen. Je krijgt deskundig advies en Zonnepanelen.nl neemt je – als je dat wilt - alles uit handen. Dat gaat van het regelen van subsidieaanvragen tot de BTW teruggave en alles wat daar tussenin zit.

Waarom kiezen voor Zonnepanelen.nl

Als je zonnepanelen op je dak wilt maar daar verder geen werk van wilt hebben, dan doe je bij voorkeur zaken met Zonnepanelen.nl. De zonnepanelen worden tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden en je krijgt bij deze aanbieder de hoogste terugleveringsvergoeding. Zonnepanelen.nl biedt je gegarandeerd resultaat. Het vertrouwen in de producten blijkt wel uit het feit dat liefst twaalf jaar garantie gegeven worden op de zonnepanelen. Nog een reden om juist voor deze specialist te kiezen is dat er op een duurzame wijze gewerkt wordt. Bij deze aanbieder koop je de beste zonnesystemen, inclusief zonnepanelen, omvormer en professionele installatie. Het complete pakket dus, zoals de specialisten je ook alles wat met de zonnepanelen te maken heeft uit handen neemt. Denk maar aan de teruggave van de BTW en het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Is Zonnepanelen betrouwbaar?

Zonnepanelen.nl is een betrouwbare partner. Dat vertellen ons althans de beoordelingen van klanten die al met de specialist werkten. Ze noemen het een betrouwbare en eerlijke leverancier, roemen de kennis van zaken en hebben ondervonden dat afspraken nagekomen worden. Dat je met een betrouwbare specialist te maken hebt blijkt ook wel uit het feit dat Zonnepanelen.nl beschikt over het Zonnekeur-installatie keurmerk. Ook dat zegt iets over de mate van betrouwbaarheid want alleen betrouwbare bedrijven krijgen een dergelijk keurmerk.

Klantenservice en klachten

Zonnepanelen.nl heeft ondertussen al 35.000 systemen verkocht. Toch kan het best zo zijn dat je een klacht hebt over een product of een dienst. Het is in dat geval geen probleem om contact te leggen met Zonnepanelen.nl. Je kunt gewoon bellen, je kunt ook gewoon een e-mail sturen. Wil je steeds op de hoogte blijven van alles wat met het bedrijf te maken heeft? Neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Door de samenvatting van de beoordelingen van klanten van Zonnepanelen.nl, heb jij een veel beter beeld gekregen van deze aanbieder van zonnepanelen. Om die reden kun je nu een veel beter beslissen of je al dan niet met deze partij in zee gaat en zul je dus ook veel minder snel een verkeerde beslissing nemen. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten, om zo weer andere mensen te helpen. Het kost je maar een klein beetje tijd en je helpt er mensen écht verder mee.

Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Verf.nl logo
Verf.nl
1 beoordeling
8,5
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede service en erg klantvriendelijk

Er werdt een goede uitleg gegeven toen wij zonnepanelen wilde aanschaffen. Voor ons was het meteen duidelijk en we hebben ook goed de voordelen en nadelen besproken. Via de app kun je zien hoeveel stroom het per dag opleverd wat erg leuk is.

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dion V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zonnepanelen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Verf.nl logo
Verf.nl
1 beoordeling
8,5
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zonnepanelen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Zonnepanelen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zonnepanelen.nl actief?

Zonnepanelen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Zonnepanelen.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Zonnepanelen.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie