Zooplus logo

Zooplus reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zooplus reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
151
Zooplus logo
Website
zooplus.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Zooplus

Zooplus is een online dierenwinkel waar je alles vindt voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel, vissen of paard. Je profiteert van een snelle levering en de laagste prijzen en hebt de keuze uit een zeer ruim assortiment. Regelmatig is er een kortingscode actief die je kunt verzilveren in ruil voor een mooie korting op jouw bestelling. Lees voordat je jouw bestelling bij Zooplus plaatst eerst de beoordelingen van echte klanten die wij op deze pagina voor je verzameld hebben. Met behulp van deze waardevolle informatie kun jij een weloverwogen beslissing nemen om te bestellen bij Zooplus. Heb jij zelf ervaring met deze webwinkel? Dan stellen we het zeer op prijs als jij een review over Zooplus achterlaat.

Over Zooplus

Zooplus heeft als doel dat het jouw huisdier nooit aan iets ontbreekt. Er is niets belangrijker dan dat jij goed voor jouw geliefde huisdier kunt zorgen. Zooplus bestaat al sinds 2007 en heeft alles voor je huisdier, of deze nu vinnen, vleugels, poten of hoeven heeft. Dit alles wordt ook nog eens tot aan je voordeur bezorgd. Dat is extra handig als je grote zakken voer nodig hebt, of zelfs stro of hooi. Je hoeft dus nooit meer te sjouwen met grote zakken en pakken. De dierenvoeding van Zooplus bestaat uit hoogwaardige ingrediënten, zodat je hond, kat of knaagdier niets tekort komt. De voeding is aangepast aan de individuele behoeften van je dier en verkrijgbaar in diverse vormen, van droogvoer tot smakelijk natvoer. De lekkere snacks zijn ideaal als beloning na of tijdens een training.

Waarom kiezen voor Zooplus

Deze webshop heeft een gigantisch assortiment van hoogwaardige producten. Je hebt de keuze uit verschillende merken en vindt hier letterlijk alles voor jouw huisdier. Met behulp van de zoekfilters kun je op je gemak het assortiment bekijken en producten die je nodig hebt gooi je met een klik in je winkelmandje. De voordelige voeding is vrij van soja en suiker, vrij van kunstmatige kleurstoffen, aroma's en conserveermiddelen en natuurlijk heel smaakvol. Door online te shoppen bij Zooplus help je ook andere dieren, doordat de webshop regelmatig donaties doet aan organisaties die zich inzetten voor dierenbescherming. Zooplus doet dit al sinds het begin. Zo doneren ze bijvoorbeeld basisvoedsel aan organisaties, maar ook leuk speelgoed en accessoires. Als je shopt bij Zooplus spaar je automatisch punten die je voor korting in kunt wisselen. Per betaalde euro ontvang je een zooPoint. Deze kunnen worden ingewisseld voor producten uit de bonusshop of gedoneerd worden aan organisaties voor dierenopvang. Ben jij overtuigd van Zooplus? Haal je familie en vrienden dan over om hier ook een bestelling te plaatsen. Wanneer ze jouw code gebruiken ontvangen ze 10% welkomstkorting en krijg jij als bedanktje 350 zooPoints. Je bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd als je voor meer dan €39,- een bestelling plaatst.

Is Zooplus betrouwbaar?

De webshop is actief in vele Europese landen en heeft het hoofdkantoor in München, Duitsland. Er zijn vele manieren om jouw bestelling af te rekenen, waaronder achteraf. In dit geval betaal je pas wanneer je jouw bestelling binnen hebt. Meld je zeker aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen en volg Zooplus op social media net als duizenden anderen. Voor dierenwelzijnsorganisaties biedt Zooplus een mooie korting aan op het assortiment. Ook is er een speciaal fokkerprogramma. Wil jij meer weten over dit bedrijf en hoe andere klanten de service ervaren? Dan raden we je aan om een aantal beoordelingen over Zooplus te lezen.

Klantenservice en klachten

Heel veel informatie is online terug te vinden. Vragen over de bezorging van jouw bestelling of het retourneren van (een deel van) jouw bestelling worden vaak al beantwoord op de website. Wil jij wat anders weten of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is zowel telefonisch bereikbaar als via het contactformulier dat je op de website vindt.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij de voeding of speeltjes voor jouw huisdier online bij Zooplus? Dan horen we graag van jou hoe dit bevalt. Laat jouw review over Zooplus achter om andere consumenten te helpen bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld of je jouw bestelling snel in huis hebt, wat je vindt van de service van Zooplus, of je nog iets mist in het assortiment en of je anderen aan zou raden om hier te bestellen. Heb jij ervaring met kortingscodes en andere acties die Zooplus aanbiedt? Of heb je bijvoorbeeld al eens spaarpunten ingeleverd? Wij horen graag hoe dat is verlopen. Bedankt voor het delen van jouw review over Zooplus.

Reviews over Zooplus
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
5,5
9% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
20 blikken te weinig gekregen

Zeker 20 blikken te weinig gekregen. Telefonisch aangegeven en vervolgens wordt er heel warrig en vaag over gedaan ook emails werden niet beantwoord, wel nadat ik telefonisch mijn kritiek uitte. Geven niet thuis en draaien om het probleem heen en komen hun verantwoording niet na...wees gewaarschuwd en koop elders.

Geplaatst op: 20-12-2023
Laatst bewerkt op: 20-12-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg achteruitgegaan

afgelopen jaren met tevredenheid besteld bij Zooplus. ook het spaarplan was leuk en prima. Maar sinds een jaar zijn de prijzen belachelijk veel omhoog gegaan. Wij kochten eerste Royal Canin.

Feb 2022 10 kg voor 66,49,

april 2023 89,99,
Sept 2023 93,99.

Een stijging van 41%.

Hierna over gegaan op Concept for life

mei 2023 10 kg voor 56,99,

sept 2023 69,99.

Dat is een stijging van 23% in 3 maanden tijd. Ik vind dat een hele slechte zaak. Dat de prijzen omhoog snap ik. Maar zoveel vind ik persoonlijk belachelijk. Toch maar verder gaan zoeken en nu Concept for life gevonden voor 55,49. Normale prijzen dus.
Ik koop niet meer bij Zooplus.

Geplaatst op: 24-10-2023
Laatst bewerkt op: 24-10-2023
Geschreven door: Geoffrey B.

4 / 10
2/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service levertijd mis foute artikrls kapot

Na 5 jaa is het genoeg dikke prutsers . 4 dagen nog niets moest 2 dagen hier zijn . Veel kapotte artikels doer vervoer. Klantenservice helpt zero . Brwijzen . Pakjes verkeerd geleverd betaalt nooit gehad

Geplaatst op: 06-05-2023
Laatst bewerkt op: 06-05-2023
Geschreven door: SCHAUKENS C.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voor de 2e keer erg ontevreden

Ik moet het toch kwijt.

Wij hebben regelmatig besteld bij zoo plus.
Eigenlijk altijd tevreden...
Tot 2 maanden geleden.
Bestellen is een ramp, er staat binnen 3 werkdagen maar nu voor de 2e keer na ruim een week.
En als klap op de vuurpijl, wat overigens heel knap is .. op het verkeerde adres laten bezorgen.

Antwoord via mail? Vergeet het maar.
Krijg een afgedankt reclame mail met wel 5% korting.
Ik bestel hier niet meer en zak zeker door vertellen, beter bij een ander en wat meer betalen.
Maar zeer zeker kwaliteit op alle vlakken

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer trage levering

Ik zou hier zeker niet bestellen als je haast hebt. Zoals meerdere reviews al aangeven duurt het al ruim 3 dagen voor dat het pakketje is ingepakt. Qua prijs is het de moeite waar maar sevice en levering is ver te zoeken

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend.

Regelmatig wat besteld, ging altijd goed. De laatste paar keer 1 groot drama. Op de website wordt beloofd een levering van 1-3 dagen. Je raad het al, op werkdag 3 is het product nog niet ingepakt (telefonisch contact gehad), en moet het ook nog eens verzonden worden. Tevens accesoires er bij besteld (voor knaagdier), dit schijnt dus volgens klantenservice uit Warschau te komen... Wist je dat dit eerder geleverd is dan het product wat in Nederland ligt?

Ik rijd liever voortaan verder om producten aan te schaffen, dan dit online te doen. Leverdagen blijven op 1-3 dagen staan waar écht niet nat gehandeld kan worden.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris V.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleiding

Altijd tevreden geweest sinds 2013. Daarom een spaarplan gekocht om 3 jaar lang 3% korting te krijgen. Regelmatig verblijven wij in spanje en daar wordt de spaarplan-korting ook toegepast. Toevallig waren wij weer in spanje toen het in Nederland gekochte spaarplan afliep, dus in spanje het spaarplan opnieuw gekocht.
Nu wil ik in Nederland bestellen, maar Zooplus Nederland accepteert mijn spaarplan niet.
In de voorwaarden staat dat het spaarplan klantgebonden is. Logisch. Maar nergens staat dat het ook landgebonden is.
Mijn Nederlandse klantnummer is hetzelfde als in spanje. De zoopoints worden ook bijelkaar opgeteld. Het factuuradres is hetzelfde. Alleen het bezorgadres niet.
Maar Nederland zegt doodleuk dat het de bedoeling is om nóg een spaarplan erbij te kopen voor de Nederlandse bestellingen.
Ik peins daar niet over en los daarvan kan dat niet eens.

Gelukkig zijn er meer webshops waar ik mijn producten kan bestellen

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marina V.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Jarenlang een trouwe klant. Spaar ik al lang bonuspunten voor een duurder item dat ik graag wilde. Eindelijk genoeg punten, wat al moeilijk genoeg was omdat ze maar een jaar geldig zijn. Dus ik extra veel uitgeven in mijn bestelling om aan die punten te komen. En vervolgens schrijven ze de punten eindelijk bij na 2 dagen checken waar ze blijven.
Kost het product dat ik wilde ineens bijna 1000 euro meer! Ik mail ze erover, zeggen ze dat er waarschijnlijk tijdelijk een actie was waardoor het minder punten kostte. Maar ik kon daar dus geen gebruik van maken omdat zij mijn punten maar niet bijschreven. En dan een miezerige 5% kortingscode aanbieden om mij stil te krijgen. Dat product was stukken meer waard. Wat een slechte klantenservice. Gewoon oplichterij dit.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: June V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte winkel

Zeer slechte klantenservice. Medewerkers praten amper Nederlands en doen niet wat ze beloven. De levertijd van simpele en kleine bestellingen is standaard extreem laat. Bestellen kan beter via een andere winkel is mijn advies..

Geplaatst op: 21-04-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

waardeloos verkopen kattenbakvulling die voor 90 tot 95% uit poeder/stof bestaat een negatieve review hierover op hun site werd niet geplaatst (terwijl het wettelijk verplicht is ook negatieve reviews te plaatsen) en klachten word niet op gereageerd koop hier niet de producten zijn rommel en klachten reageren ze niet op

Geplaatst op: 08-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeff5976

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

kwaliteit, levering en klantenservice uitstekend.
Duidelijke info.

Geplaatst op: 22-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peet

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ruikt naar oplichting

alleen smoesjes , eerst geld ZOGENAAMD niet ontvangen ,nu nog steeds niet geleverd ondanks bevestiging

DIT RUIKT ECHT NAAR OPLICHTING

Nooit meer zooplus WAARDELOOS BEDRIJF

Geplaatst op: 04-09-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Zooplus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Hondenbed.nl logo
Hondenbed.nl
1 beoordeling
9
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zooplus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Zooplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 9% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zooplus actief?

Zooplus is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Zooplus reviews? Dan kunt u naar de website van Zooplus gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie