Zuny logo

Zuny reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zuny reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4162
Zuny logo
Website
zuny.be
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Zuny

Overweeg jij om je internet, mobiele telefoon en TV over te schakelen naar Zuny, maar wil je eerst graag weten hoe anderen Zuny ervaren? Met de reviews en beoordelingen die je hier kan vinden, kan je je alvast een goed beeld vormen van waar Zuny voor staat, wat de voordelen ervan voor jou zijn en wat je van de service mag verwachten. Op die manier kan jij een weloverwogen beslissen nemen om wel of niet over te stappen. Alle reviews en ervaringen die je hier kan vinden, zijn afkomstig van klanten die al de overstap maakten en hun mening daarover graag met je willen delen.

Over Zuny

Zuny, een dochteronderneming van het Belgische VOO, richt zich 100% op het digitaal aanbieden van abonnementen en dan vooral op maat van jongeren. De basis is het internetabonnement, omdat dit nu eenmaal de dienst is die jongeren het meeste gebruiken. Naast het internet kunnen ook Tv en mobiele telefonie in de abonnementen opgenomen worden. Door volledig digitaal te werken, zowel wat het aansluiten betreft als de dienst na verkoop en de klantenservice, kan Zuny met erg scherpe tarieven over de brug komen, ook weer iets wat jongeren erg aanspreekt. Het netwerk van VOO wordt gebruikt voor de internetdiensten, mobiel wordt het Base en Telenet netwerk gebruikt.

Waarom kiezen voor Zuny?

Het basisaanbod van Zuny bestaat uit één enkel internetabonnement. Hiermee kan onbeperkt gesurft worden en heeft men via een app toegang tot series. De downloadsnelheid van 200 Mbps en uploadsnelheid van 10 Mbps zorgen ervoor dat er makkelijk en snel kan gesurft worden, ook weer belangrijk voor jongeren die geen moment willen missen van wat zich online afspeelt. De modem, activatie en installatie zijn in het abonnement inbegrepen en worden niet meer extra aangerekend. Heb je behoefte aan mobiele telefonie, dan kan je kiezen uit een aantal formules voor maximum 2 toestellen die aan het internetabonnement gekoppeld worden. Met het toevoegen van de TV optie tenslotte kan je in de app toegang krijgen tot 17 zenders. Men spreekt dan wel van een internetabonnement, maar de mogelijkheden zijn uitgebreider en bieden de particuliere gebruiker alle opties om te surfen, bellen, sms'en en tv kijken.

Is Zuny betrouwbaar?

Omdat Zuny een dochteronderneming is van VOO, kan je rekenen op een service van een toch wel vrij grote provider die steeds meer aan populariteit wint. Waar het 100% digitale in eerste instantie misschien minder aantrekkelijk klinkt, geven klanten aan dat zij op een goede en professionele manier van de diensten gebruik kunnen maken en ook makkelijk contact kunnen leggen indien nodig. De eenvoudige bereikbaarheid is trouwens al een goede indicatie van de betrouwbaarheid. Wie toch niet tevreden is, kan zonder problemen en gratis het abonnement stopzetten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice en klachtendienst van Zuny zijn enkel digitaal toegankelijk, maar dan wel op verschillende manieren waardoor een zeer volledige en snelle service kan geboden worden. Klanten kunnen in het klantenportaal terecht, kunnen via whatsapp en sociale media contact opnemen, kunnen een mail sturen of kunnen op de website een contactformulier invullen doorsturen. Voor klanten die persoonlijk en fysiek contact op prijs stellen, is Zuny misschien niet de goede keuze, maar voor wie digitaal zijn weg weet te vinden, zijn er voldoende opties om antwoorden te krijgen op vragen naar informatie of hulp.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al van de diensten van Zuny gebruik gemaakt of doe je dat nog steeds en heb je je daar ondertussen al een mening kunnen over vormen? Wij stellen het erg op prijs als je die ervaringen met ons en onze bezoekers zou willen delen in een review en beoordeling zodat ook toekomstige klanten een goede en weloverwogen keuze kunnen maken. Jouw mening helpt onze bezoekers verder in hun zoektocht naar de beste provider en voorkomt dat zij voor onaangename verrassingen komen te staan.

Reviews over Zuny
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Proximus logo
Proximus
73 beoordelingen
3,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Zuny

Ons team van experts heeft Zuny geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Zuny bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Zuny is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Zuny is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van zuny.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Zuny.

Geplaatst op: 17-02-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Zuny
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Proximus logo
Proximus
73 beoordelingen
3,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zuny een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Zuny. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zuny actief?

Zuny is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Zuny reviews? Dan kunt u naar de website van Zuny gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie