1001-nacht-feestwinkel logo

1001-nacht-feestwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

1001-nacht-feestwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
270
1001-nacht-feestwinkel logo
Website
1001-nacht-feestwinkel
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen 1001-nacht-feestwinkel

Een feestje vieren willen we allemaal wel. En als je dan ook nog verkleed mag (moet) komen, dan is de sfeer helemaal compleet. Dus ben je op zoek gegaan, waarschijnlijk, naar feestkleding. Een leuke Fun en Feest webshop is 1001-nacht-feestwinkel.nl. Maar dat had je waarschijnlijk al ontdekt. Leuke feestkleding en accessoires in de sfeer van het sprookje ”˜Duizend en één nacht’. Nu ziet het er allemaal leuk uit, maar jij wil blijkbaar heel graag weten wat voor winkel het is (anders was je vast hier niet aan het lezen). Zijn ze wel betrouwbaar? Hoe is de kwaliteit van de artikelen? En meer van dat soort vragen hebben jou hier gebracht. En je hebt gelijk, want wie zegt dat het een betrouwbare website is? Maar geen nood, daar zijn beoordelingen van mensen die je voorgingen voor. En die vind je hier! Reviews van klanten van 1001-nacht-feestwinkel, zodat jij weet waar je aan begint. Naast deze ervaringen van anderen lees je hier ook meteen nog meer over 1001-nacht-feestwinkel op zich. Hoe betrouwbaar ze overkomen, bijvoorbeeld, en hoe je de klantenservice zou kunnen bereiken. Ben je zelf al klant of ga je klant worden van 1001-nacht-feestwinkel, mogen we dan ook jouw recensie hier ontvangen?

Over 1001-nacht-feestwinkel

1001-nacht-feestwinkel is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in feestkleding en feestaccessoires in de sferen van ”˜Duizend en één nacht’. Zo biedt de webshop naast kleding voor heren, dames en kinderen, ook hoedjes, pruiken, sieraden, riemen en overige accessoires. Je kunt er, onder andere, zelfs goudglitters kopen voor in je haar of gouden schmink. Een compleet geheel dus. De winkel is onderdeel van Shoppartners. Hieronder vallen ook de webshops Bellatio.nl, Fun en Feest.nl, Hobbymax.nl, Knuffelparadijs.nl, Speelgoedpostorder.nl en nog vele anderen. In totaal maar liefst 81 winkels! Dus met de verkoopervaring van deze webshop zit het wel goed.

Waarom kiezen voor 1001-nacht-feestwinkel

1001-nacht-feestwinkel heeft een leuk aanbod en je maakt je outfit meteen compleet, omdat alle accessoires die je nodig hebt hier ook te vinden zijn. Je kiest voor een webshop met een ruime ervaring aan verkopen via het web. Ook fijn dat je niet alleen voor jezelf je carnavalskostuum of je party-outfit hier kunt bestellen, maar ook direct voor je partner én je kind. Zo ben je simpel en in sneltreinvaart in 1 keer klaar. De leveringen gaan namelijk gewoon lekker snel (voor drie uur besteld op werkdagen, morgen in huis).

Is 1001-nacht-feestwinkel betrouwbaar?

1001-nacht-feestwinkel is onderdeel van het grote geheel van Shoppartners en daarmee heeft het dus veel ervaring in huis. De webshop is gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg en ook door Trust Ecommerce Europe. Dus ook dat zit wel goed. Je betaalt veilig via o.a. iDeal, Bancontact/ Mister Cash, DirectEbanking/ Sofortüberweisung, Paypal, Mastercard of Visa.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of klachten? Dan kan je heel eenvoudig contact opnemen met de klantenservice door met ze te chatten via de site. Bel je liever? Dat kan ook. Of je mailt natuurlijk. Daarnaast staan de meest gestelde vragen al met een antwoord op de site, die kan je dus eerst even raadplegen. Klachten worden binnen 14 dagen behandeld. Mochten jullie er samen niet uitkomen dan kan Thuiswinkel.org (van Thuiswinkel Waarborg) hierbij bemiddelen. Mocht je een klacht hebben wat betreft de dienstverlening, levertijden, bezorging of informatie dan wordt er verzocht om contact op te nemen met Shoppartners BV. Dit doe je door te mailen, waarbij ze in principe binnen 1 werkdag zullen reageren, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Mogen we jou wat vragen? Ben jij met je prachtige outfit al aan het feesten geweest? Heb jij een bestelling geplaatst bij 1001-nacht-feestwinkel en ging er iets niet helemaal goed? Kortom: heb jij ervaring met 1001-nacht-feestwinkel? Zou je ons dan jouw ervaringen willen vertellen? We stellen het op prijs als je duidelijk uitlegt in jouw review waarom je wel of niet tevreden bent. Dit kan over alle aspecten van je aankoop gaan. Over het product, de levering, de service die ze boden maar bijvoorbeeld ook of de site makkelijk in gebruik was. We proberen zo met elkaar een duidelijk plaatje te schetsen van 1001-nacht-feestwinkel. Alleen op die manier kunnen mensen immers een goede indruk krijgen van de webshop en hierop hun besluit baseren of ze wel of niet iets willen kopen bij 1001-nacht-feestwinkel. Alvast bedankt!

Reviews over 1001-nacht-feestwinkel
Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prima website

De website ziet er een beetje verouderd uit maar werkt nog uitstekend. Het bestelproces is overzichtelijk en duidelijk. Het wordt allemaal snel geregeld en je verzoek voor de bestelling wordt snel en serieus afgehandeld.

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emma N.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 1001-nacht-feestwinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 1001-nacht-feestwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 1001-nacht-feestwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 1001-nacht-feestwinkel actief?

1001-nacht-feestwinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de 1001-nacht-feestwinkel reviews? Dan kunt u naar de website van 1001-nacht-feestwinkel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie