2dekansje.com logo

2dekansje.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

2dekansje.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1268
2dekansje.com logo
Website
2dekansje.com
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen 2dekansje.com

Op 2dekansje.com vind je allerhande producten die afkomstig zijn van internetretouren. 2ekansje.com kijkt ze na en maakt ze, indien nodig, 100% werkzaam en in orde. Zo goed als nieuwe producten dus, maar dan wel met een hoge korting. Het mooie is dat je met je aankoop ook nog duurzaam bezig bent voor het milieu. Maar zijn de producten van 2dekansje.com wel zo betrouwbaar? Kun je er dezelfde kwaliteit van verwachten als van een nieuw product? Lees onze reviews en je weet zeker dat je betrouwbare informatie vindt van mensen die eerder een bestelling bij 2dekansje.com hebben gedaan. Met onze recensies lees je alles over de ervaringen van echte kopers, zodat jij zeker weet dat je geen miskoop begaat.

Over 2dekansje.com

2dekansje.com is onderdeel van de organisatie New Returns BV, gevestigd in Aalsmeer. Het is in 2018 opgericht vanuit het idee dat het veel beter voor het milieu zou zijn om internetretouren opnieuw te verkopen in plaats van ze ergens doelloos op te slaan of af te danken. Het zijn vaak nog gloednieuwe producten waarvan de eerste online koper zich achteraf toch bedacht heeft. Soms is de verpakking kapot of heeft het product een krasje of deukje. Het product zelf is dan nog 100% technisch in orde. 2dekansje.com geeft deze producten een tweede kans door geretourneerde producten opnieuw online aan te bieden nadat het volledig getest is op 100% werking. De klant profiteert van hoge kortingen, soms wel tot 70% op A-merken. Een win-win situatie voor het milieu én de klant!

2dekansje.com geeft producten een tweede kans

Alle producten die door 2dekansje.com op het internet worden aangeboden zijn volledig op 100% werking getest. Het zijn tweedehands producten omdat ze retour zijn gestuurd. Sommige producten zijn daarbij niet eens uit de verpakking gehaald. Is het product afkomstig uit een restvoorraad, dan kun je het niet eens tweedehands noemen, want dan betreft het een restpartij waarvan het product spiksplinternieuw is. Een nieuw product kan uit de verpakking zijn gehaald maar geen gebruikerssporen tonen. Het product kan echter ook lichte gebruikssporen hebben, of gebruikt zijn. Ook verkoopt 2dekansje.com producten die refurbished zijn. Dit zijn producten die retour zijn gekomen om verschillende redenen, bijvoorbeeld een voorraad overschot of een technisch defect. Wat de reden ook is, de juiste informatie over de productstatus vind je bij de beschrijving van het product. Super transparant: je weet precies wat je krijgt.

Waarom kiezen voor 2dekansje.com?

2dekansje.com koopt geretourneerde producten van bekende webshops uit de Benelux en biedt deze tegen een scherpe prijs opnieuw aan op het internet. De producten zijn hier voorafgaand eerst door een team van specialisten getest op kwaliteit en volledigheid. Het product moet 100% in orde zijn alvorens het wordt aangeboden. De producten op 2dekansje.com zijn daarom zo goed als nieuw, maar dan wel tot wel 50% goedkoper dan de nieuwprijs. Dat voel je niet alleen in je portemonnee, maar dat geeft je ook nog eens een goed gevoel over het feit dat je goed bezig bent voor het milieu. Het uitgebreide aanbod van 2dekansje.com is onderverdeeld in de categorieën: auto & fiets, elektronica, huis & tuin, wonen & koken, mooi & gezond, gereedschap, hobby & sport en kleding.

Is 2dekansje.com betrouwbaar?

2dekansje.com is gecertificeerd met het Webwinkelkeur. Dat betekent dat de webshop de regels van de EU-wetgeving kent en naleeft. 2ekansje.com is ook aangesloten bij een geschillencommissie. Je kunt je online aankoop op verschillende manieren betalen: met iDeal, Creditcard, MasterCard, Vis, Maestro, Bancontact / Mister Cash en PayPal. Ben je niet tevreden? Dan mag je het product gewoon weer binnen 14 dagen retourneren. Voor het verzenden werkt 2dekansje.com samen met PostNL of DPD.

Klantenservice en klachten 2dekansje.com

De klantenservice van 2dekansje.com is op verschillende manieren te bereiken: per e-mail, met het online contactformulier, via Whatsapp en telefonisch op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur. Op de website vind je alle informatie over het verzenden en retourneren, privacy policy en de algemene voorwaarden.

Wil jij 2dekansje.com ook beoordelen?

Als jij ervaring hebt met het bestellen van producten bij2dekansje.com, kun je ons eerlijk vertellen hoe jou dit is bevallen. Wat vond je van het tweedehands product dat je online via deze website hebt aangeschaft? Klopte de beschrijving precies met wat je hebt gekregen? Laat ons weten hoe jij 2dekansje.com beoordeelt en help hiermee duizenden anderen een betere keuze te maken bij de aanschaf van gerecyclede producten, die spaarzaam zijn voor zowel de portemonnee als het milieu.

Reviews over 2dekansje.com

Gerelateerde bedrijven

YourUnderwearstore logo
YourUnderwearstore
2 beoordelingen
9
Coolshop logo
Coolshop
4 beoordelingen
6,8
Refurbished.nl logo
Refurbished.nl
57 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

5,5
34% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Onze beoordeling over 2dekansje.com

Het bedrijf 2dekansje.com is geverifieerd door ons. De webshop 2dekansje.com is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. 2dekansje.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 2dekansje.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

2dekansje.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van 2dekansje.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 2dekansje.com.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top ervaring en super behulpzame klantenservice!

Ik raad 2dekansje.com absoluut aan! Goede snelle levering en super enthousiaste en vriendelijke klantenservice. Echt een aanrader!
Ik ben super blij met mijn keukenmachine. Tot snel!

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anouk J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd, prima artikel.

Met kerst wat lampjes gekocht. Snel geleverd.

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Wil B. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mijn kerst cadeaus op tijd binnengekregen

Service en producten, zeker goed
Levering met dpd vind ik minder, maar dat is mijn mening

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Bauke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk geprijsd voor iets nieuws

Product:
Goed. Zoals nieuw

Levering.
Volgende dag in huis

Service. Belde over een ander product waarom die een andere Levertijd had. Komt omdat ze ook in Duitsland een groot magazijn hebben.
Prima antwoordt

Prijs
Love it

Kom graag terug.

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Bas

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte klantenservice

Had een koekenpan besteld en kreeg een wok binnen. Kan gebeuren Ben nu al 4 weken bezig om überhaupt te regelen dat ik die pan terug mag sturen Moet telkens een mail sturen om te vragen hoe het ervoor staat.
Verwacht ook niet dat ik mijn geld terug zal krijgen.
Wees verstandig mensen. Je kunt beter een paar tientjes meer uitgeven dan heb je tenminste wel service als het mis gaat

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Bijna 2 maanden zitten te wachten op een bestelling en dan u geld terug storten zonder te verwittigen schandalig

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: OLIVIA D.

4 / 10
1/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Superslechte ervaring op alle onderdelen

Alhier besteld een gecoate ijzeren boombank. Men belooft op hun website o.a.(Onderstaand tussen haakjes de door ons ervaren werkelijke situatie) :
- 100% werkende en geteste internetretouren (Gezien de vele beschadigingen en roest is dit in het onderhavige geval pertinent onjuist);
- Niet goed, geld terug garantie (Men probeert van alles middels niets zeggende oplossingen om maar niet terug te hoeven betalen/crediteren);
- Wat we beloven, komen we na (Van al wat men belooft komt men in dit geval helaas niets na. Niets anders dan treurnis, leugens, bedrog en om de brij heen draaien);
- Duurzaam (Absoluut niet, het artikel roest al in de verpakking);
- Kwalitatief hoogstaand assortiment (In dit geval zeker niet gezien alle beschadigingen en roest);
- Snelle verzending (Besteld 24-3-2022, verzonden 29-3-2022, ontvangen 31-3-2022. Verzending duurt maar liefst 6 dagen, ontvangst na 8 dagen. Het is maar wat je verstaat onder snelle verzending.);
- Herroepingsformulier op website (Als je de link aanklikt, krijg je continue foutmeldingen, werkt dus niet. Op meerdere correct geadresseerde verzonden e-mails inzake herroeping, reageerde men niet eens. Na klachten via de chat op de website, zegt men doodleuk geen enkele e-mail van mij te hebben ontvangen. Uiteindelijk blijkt notabene uit de later door hen zelf meegezonden e-mail historie, dat men deze wel degelijk heeft ontvangen. Helaas continue liegen, bedriegen en aan het lijntje houden met steeds weer andere vragen en niets zeggende oplossingen, om te traineren. Vandaag 19-4-2022 krijg ik een nieuw bericht om op een tekening aan te geven welk onderdeel er ontbreekt, zodat ze dit kunnen bijbestellen. Slaat gezien mijn e-mails, alle weergegeven mankementen en negatieve ervaringen, als een tang op een varken. Zoals een ieder weldenkend mens zal begrijpen, ben ik helemaal klaar met deze zeer onbetrouwbaar blijkende onderneming. Men zal er goed aan doen om de betrouwbaarheid en performance op alle fronten sterk te doen verbeteren. ).

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 20-04-2022
Geschreven door: Arnold V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onaanvaardbaar - oplichterij en geen service

Onaanvaardbaar! Oplichterij en geen service. Wij zijn compleet verbijsterd over de wat er bij ons bezorgd is:

1. Staat van product
Letterlijk elke plank van de kast is substantieel beschadigd aan minstens 2 zijkanten of hoeken. Sommig planken missen complete hoeken, en één plank is zelfs verbrijzeld en opgebroken in verschillende stukken. De bodem van de doos ligt vol brokjes hout, maar andere afgebroken delen zijn niet terug te vinden, dus het is duidelijk dat ook vòòr de bezorging het product flink beschadigd was. Zie foto's.

2. Compleetheid van product
Alle montage-onderdelen (schroeven, spijkers, deuvels, plaatjes, e.d.) ontbreken compleet, behalve 1 enkele spijker en 1 enkel plaatje (verbogen). Zie foto's. Het zakje waarin deze onderdelen blijkbaar hoorden heeft een scheur en een gat, wat correspondeert met een gat in de zijkant van de doos. Onderdelen zijn vermoedelijk onderweg verwijderd / verloren.

3. Verpakking
Zeer beschadigd pakket, voor een deel afgeplakt met tape en vol labels, maar afgeleverd met verschillende gaten waar vermoedelijk de schroeven door verloren zijn.

4. Bezorging
Ondanks de claim op de website (voor 16u besteld, volgende dag in huis), heeft het pakket er 5 werkdagen over gedaan. Hierbij heb ik mails gehad van minstens 4 partijen over de staat van bezorging met conflicterende informatie. Track & trace gaf alleen foutmeldingen.

5. Contact en service
Na onze ontzetting bij het openen hebben wij direct telefonisch contact gezocht. Toen werd verteld dat er niks voor ons gedaan kan worden, en dat we alleen een mailtje kunnen sturen. Op onze mail kregen we te horen dat er 9 euro tegemoetkoming kan worden overgemaakt, een fractie van wat wij hebben besteed.

Kortom: geen kwaliteit, geen stijl, wel misleiding en oplichterij. Totale afrader!

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anton P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon opgelicht

Een Drone gekocht met camera en direct na de bestelling kreeg ik reactie en werd het toestel onmiddellijk verzonden , maar toen ik de doos opende bleek er een vleugel doorgesmolten , en 2 pootjes waren gelijmd met secondelijm , Totaal onbruikbaar, ik heb hiervoor onmiddellijk gebeld en ze deden een voorstel om 20 € te storen dit is maar een fractie van wat ik het betaald heb , na het te geretourneerd te hebben viel de communicatie stil en werd er geen reactie meer gegeven op mijn mails en als ik bel zeggen ze stuur nog maar een mail , ik heb een heel naar gevoel en voel me bestolen

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Wim L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
6euro verzend/7euro retour met incomplete aankoop aanfluiting

Dat jullie eerst 6 euro verzendkosten rekenen ok daar kan ik mee leven maar dat jullie dan ook nog eens 7 euro in rekening brengen voor retourneren terwijl het product incompleet is vind ik zachtjes uitgedrukt schandalig wat moet je met een compressor zonder onderdelen terwijl deze wel op het plaatje erbij stonden.
Er zat maar 1 slang bij voor de rest niks
Nieuw 30 euro meer maar wel met onderdelen en bij jullie 65 euro niks erbij.
Ik raad een ieder aan om goed na te denken alvorens je met dit bedrijf in zee gaan.

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Wim J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT MEER!

Slechtste webwinkel ooit, houdt zich NIET aan de afspraken. Wordt je ook nog van het kastje naar de muur gestuurd! NOOIT ZAKEN DOEN MET DIT BEDRIJF. DAT IS DUS OOK DE REDEN DAT BOL.COM GEEN ZAKEN MEER MET HUN DOET!

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Brutale medewerkers, geen service

Slordige levering, onbruikbaar product. Bij het retour-zenden mijn geld nooit teruggekregen.

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over 2dekansje.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

YourUnderwearstore logo
YourUnderwearstore
2 beoordelingen
9
Coolshop logo
Coolshop
4 beoordelingen
6,8
Refurbished.nl logo
Refurbished.nl
57 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 2dekansje.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over 2dekansje.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 2dekansje.com actief?

2dekansje.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de 2dekansje.com reviews? Dan kunt u naar de website van 2dekansje.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie