2dekansje.com logo

2dekansje.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

2dekansje.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1268
2dekansje.com logo
Website
2dekansje.com
Categorie
Webshops

2dekansje.com reviews

We kopen graag mooie producten. Van nieuwe televisies tot aan de nieuwste iPhone en van mooie laptops tot aan kleding. Of je koopt mooie woonaccessoires bij de speciaalzaak of je koopt eindelijk die boormachine die je al een geruime tijd nodig hebt. Het moge duidelijk zijn dat we met z’n allen vaak genoeg shoppen. Veelal op het internet en incidenteel in de winkelstraten. Maar waarom zou je altijd de volle mep betalen terwijl dat helemaal niet nodig is? De online specialst 2dekansje.com biedt nieuwe producten veel goedkoper aan! 

Wie zijn 2dekansje.com?

De website 2dekansje.com is in 2018 opgericht door Enri Meijers, Achraf Aoulad Abdelaziz en Hugo le Conge Kleyn. Na jaren in de e-commerce te hebben gewerkt kwamen zij tot de ontdekking dat ieder bedrijf hetzelfde probleem heeft; retouren! Het innemen van producten is het meest dure en milieuonvriendelijke proces van een internetbedrijf en zij vonden dat het tijd werd om het anders te doen. Daarom zijn ze met weinig middelen en heel veel kennis gestart met de marktplaats waarop zij tweedekans producten aanbieden.

Tweedekans

Tweedekans producten zijn geen tweedehandse producten. Daar zijn immers andere websites voor waarop particulieren hun spulletjes die ze niet meer willen of gebruiken kunnen doorverkopen. Tweedekans producten zijn feitelijk nieuwe producten, maar producten die afkomstig zijn, omdat deze door klanten van webshops zijn geretourneerd. Onder tweedekans producten vallen ook restvoorraden die webshops niet meer zonder verlies kunnen uitverkopen en refurbished producten. 

Internet retouren

Internet retouren zijn producten die door consumenten zijn besteld en zijn geretourneerd. Vaak zonder dat de producten uit de verpakking zijn gehaald of zijn gebruikt. Deze producten zijn dus feitelijk nieuw, maar je kunt aan de verpakkingen vaak zien dat de doos al meerdere keren in een bestelbusje heeft gelegen. Deze zijn dus niet meer als nieuw en tegen de volle prijs te verkopen. Omdat voor veel e-tailers deze producten een doorn in het oog zijn en vaak jarenlang op de planken stof liggen te happen, kan 2dekansje.com deze producten een nieuw leven schenken door deze in- en te verkopen. Met een mooi bijkomstig voordeel dat consumenten op die manier kunnen profiteren van interessante kortingen. 

Hoe werkt het?

2dekansje.com werkt vrij eenvoudig, want de webshop ziet er hetzelfde uit als vergelijkbare internetwinkels die nieuwe producten verkopen. Alle producten zijn gecategoriseerd en je vindt de producten waarnaar je op zoek bent binnen een handomdraai. Aan de achterkant werkt het allemaal net even iets anders. 2edekansje.com doet zaken met winkels en e-tailers en koopt geretourneerde producten en restvoorraden in. Deze worden gecontroleerd en de goederen worden ook geclassificeerd. Soms zijn er lichte beschadigingen aan de verpakkingen aanwezig en het komt voor dat producten eenmalig gebruikt zijn of uit de verpakking zijn gehaald. Met lichte gebruikssporen als gevolg. Per product laat 2dekansje.com zien wat de conditie van een product is. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer jouw pakketje wordt bezorgd.

Loyalty programma

Omdat 2dekansje.com het fijn vindt dat mensen steeds vaker kiezen voor tweedekans in plaats van nieuwe producten, hebben zij als extra bonus een loyalty programma in het leven geroepen. Met het loyalty programma kan je bij iedere bestelling 5% van het bedrag aan shoptegoed ontvangen. Het shoptegoed is als korting op een eerstvolgende bestelling te gebruiken wanneer de drempel van € 5,- is bereikt. Het maximale bedrag dat je aan korting kunt gebruiken is € 100,- per bestelling, maar je kunt wel doorsparen als je dat wilt.

Het verkleinen van de ecologische footprint

2dekansje.com is in het leven geroepen om geretournerde producten, tweedekans producten en restvoorraden een nieuw leven te geven. Met het doel om de ecologische footprint te verkleinen. Wanneer je een nieuw product aanschaft realiseer je jezelf niet vaak dat de aanschaf een impact op het milieu heeft. Een product moet geproduceerd worden in een fabriek en wordt van materialen gemaakt die zo milieuvriendelijk mogelijk worden geproduceerd. Toch is het haast onmogelijk om een compleet milieuvriendelijk product te produceren. Vervolgens moet een product ook verpakt en vervoerd worden. Al deze zaken dragen bij aan milieuvervuiling. Bij de aanschaf van een tweedekans product is die ecologische footprint een stuk kleiner en dus ook een stuk milieuvriendelijker!

Producten verkopen

Vooralsnog is het voor particulieren (nog) niet mogelijk om hun oude producten, zoals kleding, telefoons, tablets, laptops, computers, gereedschappen en meubels aan 2dekansje.com te verkopen. 2dekansje.com doet op dit moment alleen zaken met winkels, webshops en groothandels om producten in te kopen, te kwalificeren en door te verkopen. Voor bedrijven is het wel interessant om met een partij als 2dekansje.com zaken te doen, want zo kunnen bedrijven veel makkelijker van hun geretourneerde producten en restvoorraden af.

Is 2dekansje.om een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat 2dekansje.com een betrouwbare webshop is. De reviews over de specialist op het gebied van tweedekans producten zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over de klantvriendelijkheid, het grote assortiment en hoe eenvoudig een product te bestellen is. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via 2dekansje.com en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is 2dekansje.com ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden duidelijk. De webshop heeft ook een Webwinkel Keur keurmerk.

Is 2dekansje.com goed te bereiken?

2dekansje.com is een webshop met specialisten die inzetten voor het tweede leven van nieuwe producten en het verkleinen van de ecologische footprint. Zij kunnen je niet alleen helpen met belangrijke vragen over het bestelproces en leveringen, maar ook van advies voorzien als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een product. 2dekansje.com is tijdens openingstijden zowel telefonisch als per e-mail en livechat te bereiken. Naast een deskundige klantenservice is er op de website ook een uitgebreide kennisbank aanwezig waar je de antwoorden op veelgestelde vragen kunt terugvinden.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij 2dekansje.com een product aangeschaft? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over 2dekansje.com compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met 2dekansje.com. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met 2dekansje.com was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen of hoe snel de levering heeft plaatsgevonden. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over 2dekansje.com!

Reviews over 2dekansje.com

Gerelateerde bedrijven

Lowlens logo
Lowlens
3 beoordelingen
8,3
Refurbished.nl logo
Refurbished.nl
86 beoordelingen
4,8
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
9 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

5,6
36% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Onze beoordeling over 2dekansje.com

Het bedrijf 2dekansje.com is geverifieerd door ons. De webshop 2dekansje.com is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. 2dekansje.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 2dekansje.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

2dekansje.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van 2dekansje.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 2dekansje.com.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slecht en onbeschofte types

Kast besteld en verzocht deze goed te verpakken omdat kast van kunststof is. De doos kwam binnen en er miste gewoon een heel stuk karton. De kast lag gewoon open en dus beschadigd dat laat zich raden. De rest van de bestelling zat niet in de doos was ook geen ruimte voor want er zat al een kast in... Bij reclameren de meest onbeschofte reacties mogen ontvangen. Ze geven GEEN antwoord op vragen die je stelt en zelfs de foto's die je dan al meteen mee stuurt zijn blijkbaar voor hen niet genoeg om te zien dat die kast beschadigd is, tevens kunnen ze je niet bij je eigen naam aanspreken maar gebruiken ze je email naam.... Kortom weg gegooid geld en een bedrijf wat dus onbetrouwbaar is. Ik ben aan het kijken of ik de rechtsbijstand kan inschakelen want dat ik dan een geldelijk verlies lijd is dan tot daar aan toe maar die onbeschofte manier van communiceren houd ik niet zo van... Niet kopen hier dus tenzij je graag teleurgesteld wordt.

Geplaatst op: 31-08-2022
Laatst bewerkt op: 31-08-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Keurig het beloofde geleverd (restpartij, dus nieuw) voor nette prijs

uit restpartij 2 tuin sauna schommel ligstoelen besteld. In de originele doos, netjes geleverd, zelf in elkaar gezet, ziet er super uit. Enige nadeel is dat ik het eerst moest beitsen (geduld, geduld). Nu de kussens nog zoeken. Op een lange levensduur.

Geplaatst op: 11-07-2022
Laatst bewerkt op: 11-07-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Superslechte ervaring op alle onderdelen

Alhier besteld een gecoate ijzeren boombank. Men belooft op hun website o.a.(Onderstaand tussen haakjes de door ons ervaren werkelijke situatie) :
- 100% werkende en geteste internetretouren (Gezien de vele beschadigingen en roest is dit in het onderhavige geval pertinent onjuist);
- Niet goed, geld terug garantie (Men probeert van alles middels niets zeggende oplossingen om maar niet terug te hoeven betalen/crediteren);
- Wat we beloven, komen we na (Van al wat men belooft komt men in dit geval helaas niets na. Niets anders dan treurnis, leugens, bedrog en om de brij heen draaien);
- Duurzaam (Absoluut niet, het artikel roest al in de verpakking);
- Kwalitatief hoogstaand assortiment (In dit geval zeker niet gezien alle beschadigingen en roest);
- Snelle verzending (Besteld 24-3-2022, verzonden 29-3-2022, ontvangen 31-3-2022. Verzending duurt maar liefst 6 dagen, ontvangst na 8 dagen. Het is maar wat je verstaat onder snelle verzending.);
- Herroepingsformulier op website (Als je de link aanklikt, krijg je continue foutmeldingen, werkt dus niet. Op meerdere correct geadresseerde verzonden e-mails inzake herroeping, reageerde men niet eens. Na klachten via de chat op de website, zegt men doodleuk geen enkele e-mail van mij te hebben ontvangen. Uiteindelijk blijkt notabene uit de later door hen zelf meegezonden e-mail historie, dat men deze wel degelijk heeft ontvangen. Helaas continue liegen, bedriegen en aan het lijntje houden met steeds weer andere vragen en niets zeggende oplossingen, om te traineren. Vandaag 19-4-2022 krijg ik een nieuw bericht om op een tekening aan te geven welk onderdeel er ontbreekt, zodat ze dit kunnen bijbestellen. Slaat gezien mijn e-mails, alle weergegeven mankementen en negatieve ervaringen, als een tang op een varken. Zoals een ieder weldenkend mens zal begrijpen, ben ik helemaal klaar met deze zeer onbetrouwbaar blijkende onderneming. Men zal er goed aan doen om de betrouwbaarheid en performance op alle fronten sterk te doen verbeteren. ).

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arnold V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top ervaring en super behulpzame klantenservice!

Ik raad 2dekansje.com absoluut aan! Goede snelle levering en super enthousiaste en vriendelijke klantenservice. Echt een aanrader!
Ik ben super blij met mijn keukenmachine. Tot snel!

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anouk J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd, prima artikel.

Met kerst wat lampjes gekocht. Snel geleverd.

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wil B. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mijn kerst cadeaus op tijd binnengekregen

Service en producten, zeker goed
Levering met dpd vind ik minder, maar dat is mijn mening

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bauke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onaanvaardbaar - oplichterij en geen service

Onaanvaardbaar! Oplichterij en geen service. Wij zijn compleet verbijsterd over de wat er bij ons bezorgd is:

1. Staat van product
Letterlijk elke plank van de kast is substantieel beschadigd aan minstens 2 zijkanten of hoeken. Sommig planken missen complete hoeken, en één plank is zelfs verbrijzeld en opgebroken in verschillende stukken. De bodem van de doos ligt vol brokjes hout, maar andere afgebroken delen zijn niet terug te vinden, dus het is duidelijk dat ook vòòr de bezorging het product flink beschadigd was. Zie foto's.

2. Compleetheid van product
Alle montage-onderdelen (schroeven, spijkers, deuvels, plaatjes, e.d.) ontbreken compleet, behalve 1 enkele spijker en 1 enkel plaatje (verbogen). Zie foto's. Het zakje waarin deze onderdelen blijkbaar hoorden heeft een scheur en een gat, wat correspondeert met een gat in de zijkant van de doos. Onderdelen zijn vermoedelijk onderweg verwijderd / verloren.

3. Verpakking
Zeer beschadigd pakket, voor een deel afgeplakt met tape en vol labels, maar afgeleverd met verschillende gaten waar vermoedelijk de schroeven door verloren zijn.

4. Bezorging
Ondanks de claim op de website (voor 16u besteld, volgende dag in huis), heeft het pakket er 5 werkdagen over gedaan. Hierbij heb ik mails gehad van minstens 4 partijen over de staat van bezorging met conflicterende informatie. Track & trace gaf alleen foutmeldingen.

5. Contact en service
Na onze ontzetting bij het openen hebben wij direct telefonisch contact gezocht. Toen werd verteld dat er niks voor ons gedaan kan worden, en dat we alleen een mailtje kunnen sturen. Op onze mail kregen we te horen dat er 9 euro tegemoetkoming kan worden overgemaakt, een fractie van wat wij hebben besteed.

Kortom: geen kwaliteit, geen stijl, wel misleiding en oplichterij. Totale afrader!

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anton P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk geprijsd voor iets nieuws

Product:
Goed. Zoals nieuw

Levering.
Volgende dag in huis

Service. Belde over een ander product waarom die een andere Levertijd had. Komt omdat ze ook in Duitsland een groot magazijn hebben.
Prima antwoordt

Prijs
Love it

Kom graag terug.

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
6euro verzend/7euro retour met incomplete aankoop aanfluiting

Dat jullie eerst 6 euro verzendkosten rekenen ok daar kan ik mee leven maar dat jullie dan ook nog eens 7 euro in rekening brengen voor retourneren terwijl het product incompleet is vind ik zachtjes uitgedrukt schandalig wat moet je met een compressor zonder onderdelen terwijl deze wel op het plaatje erbij stonden.
Er zat maar 1 slang bij voor de rest niks
Nieuw 30 euro meer maar wel met onderdelen en bij jullie 65 euro niks erbij.
Ik raad een ieder aan om goed na te denken alvorens je met dit bedrijf in zee gaan.

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon opgelicht

Een Drone gekocht met camera en direct na de bestelling kreeg ik reactie en werd het toestel onmiddellijk verzonden , maar toen ik de doos opende bleek er een vleugel doorgesmolten , en 2 pootjes waren gelijmd met secondelijm , Totaal onbruikbaar, ik heb hiervoor onmiddellijk gebeld en ze deden een voorstel om 20 € te storen dit is maar een fractie van wat ik het betaald heb , na het te geretourneerd te hebben viel de communicatie stil en werd er geen reactie meer gegeven op mijn mails en als ik bel zeggen ze stuur nog maar een mail , ik heb een heel naar gevoel en voel me bestolen

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte klantenservice

Had een koekenpan besteld en kreeg een wok binnen. Kan gebeuren Ben nu al 4 weken bezig om überhaupt te regelen dat ik die pan terug mag sturen Moet telkens een mail sturen om te vragen hoe het ervoor staat.
Verwacht ook niet dat ik mijn geld terug zal krijgen.
Wees verstandig mensen. Je kunt beter een paar tientjes meer uitgeven dan heb je tenminste wel service als het mis gaat

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Bijna 2 maanden zitten te wachten op een bestelling en dan u geld terug storten zonder te verwittigen schandalig

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: OLIVIA D.

4 / 10
1/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Brutale medewerkers, geen service

Slordige levering, onbruikbaar product. Bij het retour-zenden mijn geld nooit teruggekregen.

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT MEER!

Slechtste webwinkel ooit, houdt zich NIET aan de afspraken. Wordt je ook nog van het kastje naar de muur gestuurd! NOOIT ZAKEN DOEN MET DIT BEDRIJF. DAT IS DUS OOK DE REDEN DAT BOL.COM GEEN ZAKEN MEER MET HUN DOET!

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over 2dekansje.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lowlens logo
Lowlens
3 beoordelingen
8,3
Refurbished.nl logo
Refurbished.nl
86 beoordelingen
4,8
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
9 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 2dekansje.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over 2dekansje.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 2dekansje.com actief?

2dekansje.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de 2dekansje.com reviews? Dan kunt u naar de website van 2dekansje.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie