ACSIreizen logo

ACSIreizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
ACSIreizen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1346
ACSIreizen logo
Website
acsireizen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen ACSIreizen

Wie houdt van reizen en natuur komt al snel bij ACSI Reizen uit. Heb je zelf plannen om met deze reisorganisatie op vakantie te vertrekken? Lees dan verder voor nuttige informatie en reviews.

Over ACSI reizen

ACSI is al 50 jaar een specialist op het vlak van campings en kamperen. Sinds 1985 gingen ze deze expertise gaan gebruiken om zelf ook kampeervakanties aan te bieden. Onder de noemer ACSI Reizen is deze Nederlandse reisorganisatie dan ook uitgegroeid tot een grote naam op het vlak van kampeervakanties.

Waarom kiezen voor ACSI Reizen

ASCI Reizen is een Nederlandse reisorganisatie die kan rekenen op meer dan 50 jaar ervaring in kampeervakanties. Hun aanbod is erg divers met 36 verschillende reizen op twee verschillende continenten. Of het nu gaat om een sportieve wandel- of fietstocht in de Franse Alpen of een camperreis door Marokko. Vakantiegangers hebben de mogelijkheid om met hun eigen camper of caravan rond te trekken van de ene camping naar de andere, en dat op hun eigen tempo. Tijdens deze reizen zijn ook reisbegeleiders aanwezig om alles in goede banen te laten verlopen.

Ook voor wie kamperen net iets te basic is, heeft ACSI Kampeerreizen sinds 2009 een oplossing: de Comfort reizen. Dit zijn luxe kampeerreizen waarbij je kan genieten van de luxe van een stacaravan of bungalow.

Verder bieden ze ook de mogelijkheid om je in te schrijven in een groepsreis waarbij je nieuwe mensen leert kennen met eenzelfde passie.

De troeven van een kampeervakantie met ACSI Reizen zijn divers. Niet alleen beschik je over een ruim aanbod aan kampeerreizen waaruit je kan kiezen, variërend van avontuurlijk tot een familievakantie, maar ook prijzen zijn ideaal voor de budgetreiziger. Zo bedraagt de gemiddelde reissom per persoon slechts iets meer dan 1000 euro.

Is ACSI Reizen betrouwbaar?

ACSI Reizen staat in Nederland bekend als een specialist op het vlak van kampeervakanties. Niet voor niets wonnen ze in 2011 nog een Zoover Award in de categorie van Beste Aanbieder Campingvakanties. Daar stopt het niet bij, want ook vakantiegangers die in het verleden met hen op vakantie zijn geweest geven hen een gemiddelde score van 8,2. Verder rekent de organisatie ook op maar liefst meer dan 50 jaar aan ervaring wat kampeervakanties betreft. Daarnaast is het als reisorganisatie ook verzekerd tegen solvabiliteit. Dat wil zeggen dat in geval van faillissement u als reiziger gegarandeerd uw geld terug krijgt. Verder is er ook de extra zekerheid door het lidmaatschap bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Klantenservice en klachten

ACSI Reizen haalt een indrukwekkende score bij vakantiegangers die bij hun geboekt hebben. Toch kunnen klachten altijd eens voorkomen. De reisorganisatie heeft dan ook een klantenservice waarbij mensen met vragen of opmerkingen terecht kunnen. Zo zijn ze telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 20.00 uur. Via hun website is het ook mogelijk om te chatten met een medewerker.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je in het verleden reeds op reis geweest met een kampeervakantie van ACSI Reizen? Dan kun je nu een beoordeling schrijven van de organisatie en toekomstige reizigers op weg helpen.

Reviews over ACSIreizen
Gerelateerde bedrijven
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Allcamps logo
Allcamps
8 beoordelingen
7,4
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over ACSIreizen

ACSIreizen is geverifieerd door ons expert team. De webshop ACSIreizen bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ACSIreizen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ACSIreizen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ACSIreizen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van acsireizen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ACSIreizen.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke groepsreis

We hebben met een grote groep een leuke reis geboekt in Duitland. We hebben veel activiteiten kunnen doen en we hebben een erg leuke tijd gehad. Als we weer op vakantie willen met zn alle dan komen we hier zeker weer terug.

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rik O.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ACSIreizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Allcamps logo
Allcamps
8 beoordelingen
7,4
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ACSIreizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ACSIreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ACSIreizen actief?

ACSIreizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , familiereizen , rondreizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ACSIreizen reviews? Dan kunt u naar de website van ACSIreizen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie